Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
24.1. - 26.1.
Ensi viikonloppuna
31.1. - 2.2.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Boca Raton

Fairfield Inn And Suites By Marriott Boca Raton 172 €
Arvosteltu 23.11.2017
Katso tiedot
 
Fairfield Inn And Suites By Marriott Boca Raton

Fairfield Inn And Suites By Marriott Boca Raton

3400 Airport Rd, Boca Raton, FL
   
  4,0/5
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Aamiainen oli hyvä ja monipuolinen, uima-allas hyvä aamu-uintiin. Kuntosali voisi olla isompi ja enemmän laitteita, olisi vähemmän jonoa.

  Hampton Inn Boca Raton 182 €
  Arvosteltu 2.5.2014
  Katso tiedot
   
  Hampton Inn Boca Raton

  Hampton Inn Boca Raton

  1455 Yamato Rd, Boca Raton, FL
    
   4,0/5
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Wie bisher in allen Hampton Inns, in denen wir übernachtet haben, waren wir sehr zufrieden mit unserer Wahl. Netter Empfang, immer frischer Kaffee in der Lobby, Sitzmöglichkeiten auch draußen (in der Pool Area), umfangreiches Frühstücksangebot, ausreichend Parkplätze direkt am Hotel, ggü in Laufentfernung ...

   Springhill Suites By Marriott Boca Raton 167 €
   Springhill Suites By Marriott Boca Raton

   Springhill Suites By Marriott Boca Raton

   5130 Nw 8th Ave, Boca Raton, FL
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Springhill Suites By Marriott Boca Raton on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yamato Scrub Natural Area. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 146 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvan.

    Holiday Inn Boca Raton - North 127 €
    Holiday Inn Boca Raton - North

    Holiday Inn Boca Raton - North

    701 NW 53rd St, Boca Raton, FL
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Holiday Inn Boca Raton - North on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yamato Scrub Natural Area. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 180 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.

     Embassy Suites Boca Raton 173 €
     Embassy Suites Boca Raton

     Embassy Suites Boca Raton

     661 Nw 53rd St, Boca Raton, FL
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Embassy Suites Boca Raton on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yamato Scrub Natural Area. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 263 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja vuodesohvat.

      Wyndham Boca Raton Hotel 192 €
      Wyndham Boca Raton Hotel

      Wyndham Boca Raton Hotel

      1950 Glades Road, Boca Raton, FL
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Wyndham Boca Raton Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Town Center at Boca Raton. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 182 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

       Boca Raton Marriott at Boca Center 175 €
       Boca Raton Marriott at Boca Center

       Boca Raton Marriott at Boca Center

       5150 Town Center Cir, Boca Raton, FL
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Boca Raton Marriott at Boca Center on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Town Center at Boca Raton. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 259 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

        Boca Raton Plaza Hotel & Suites Hae hinnat
        Arvosteltu 16.5.2018
        Katso tiedot
         
        Boca Raton Plaza Hotel & Suites

        Boca Raton Plaza Hotel & Suites

        2901 N Federal Hwy, Boca Raton, FL
          
         4,0/5
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         4:s kerta tässä hotellissa ja olen ollut tyytyväinen

         Lentokenttähotellit Boca Raton

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Boca Raton läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta Boca Raton edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

          

         Lentokenttähotelli kohteessa Boca Raton voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Boca Raton, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

         Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Boca Raton läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Boca Raton ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

          

         Varaa hotelli lentokentältä Boca Raton ajoissa

         Tarjoukset lentokentän Boca Raton hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

         Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Boca Raton hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Boca Raton ei ole itsestäänselvyys.

         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän Boca Raton hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

         Viimeksi varatut Palm Beach - West Palm Beach Hotellit

         Viimeisimmät hotelliarvostelut Palm Beach - West Palm Beach

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.