Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Children's Museum of Houston

194 €
Marriott Marquis Houston

Marriott Marquis Houston

4.0 kautta 5.0 1777 Walker Street, Houston, TX
Marriott Marquis Houston on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Houston Convention Center on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 6 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 1000 huonetta 29 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LED-television ja jääkaapin.
231 €
Hotel Zaza Houston Museum District

Hotel Zaza Houston Museum District

4.5 kautta 5.0 5701 Main Street, Houston, TX
Hotel Zaza Houston Museum District on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Houston Museum of Natural Science. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 315 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Lyric at 5280 Caroline St

Lyric at 5280 Caroline St

3.5 kautta 5.0 5280 Caroline Street, Apt. 2006, Houston, TX
Lyric at 5280 Caroline St sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Houston Museum of Natural Science. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Convenient 1BR Suite w/ Gym Near Downtown

Convenient 1BR Suite w/ Gym Near Downtown

3.5 kautta 5.0 5280 Caroline Street, Apt. 2010, Houston, TX
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Houston Museum of Natural Science. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Sophisticated 1BR Suite w/ Gym Near Downtown

Sophisticated 1BR Suite w/ Gym Near Downtown

4.5 kautta 5.0 5280 Caroline Street, Apt. 2011, Houston, TX
Tämä huoneistohotelli on saanut mainiota palautetta huoneiston mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Houston Museum of Natural Science. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Beautiful 1BR Suite Near Downtown Houston

Beautiful 1BR Suite Near Downtown Houston

3.5 kautta 5.0 5280 Caroline Street, Apt. 2008, Houston, TX
Tämä huoneisto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Houston Museum of Natural Science. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
1BR Business Suite w/ Pool Near Downtown

1BR Business Suite w/ Pool Near Downtown

3.5 kautta 5.0 5280 Caroline Street, Apt. 2009, Houston, TX
Tämä huoneistohotelli on saanut mahtavaa palautetta huoneiston tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Houston Museum of Natural Science. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 14 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Exquisite 1BR w Pool + Gym Near Downtown

Exquisite 1BR w Pool + Gym Near Downtown

3.5 kautta 5.0 5280 Caroline Street, Apt. 2007, Houston, TX
Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Houston Museum of Natural Science. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Fetching 2BR w/ Pool + Gym in Museum District

Fetching 2BR w/ Pool + Gym in Museum District

4.0 kautta 5.0 5280 Caroline Street, Houston, TX
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Houston Museum of Natural Science. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Inviting 2BR w/ Pool + Gym in Museum District

Inviting 2BR w/ Pool + Gym in Museum District

4.0 kautta 5.0 5280 Caroline Street, Apt. 2014, Houston, TX
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Houston Museum of Natural Science. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Unique 1BR w/ Pool + Gym in Museum District

Unique 1BR w/ Pool + Gym in Museum District

4.0 kautta 5.0 5280 Caroline Street, Apt. 2012, Houston, TX
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Houston Museum of Natural Science. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
98 €
Hilton Houston Plaza / Medical Center

Hilton Houston Plaza / Medical Center

3.5 kautta 5.0 6633 Travis St, Houston, TX
Hilton Houston Plaza / Medical Center on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rice University (yliopisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintola. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 225 huonetta 19 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Domio Museum District Modern 2BR Pool/gym

Domio Museum District Modern 2BR Pool/gym

3.5 kautta 5.0 1699 Hermann Drive, Unit 1118, Houston, TX
Domio Museum District Modern 2BR Pool/gym sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Houston Museum of Natural Science. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Domio Museum District Spacious 2BR Roof Lounge/bbq Grills

Domio Museum District Spacious 2BR Roof Lounge/bbq Grills

3.5 kautta 5.0 1699 Hermann Drive, Unit 2125, Houston, TX
Domio Museum District Spacious 2BR Roof Lounge/bbq Grills sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Houston Museum of Natural Science. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Domio Museum District Stunning 2BR 5 Min to Houston Zoo

Domio Museum District Stunning 2BR 5 Min to Houston Zoo

3.5 kautta 5.0 1699 Hermann Drive, Unit 1131, Houston, TX
Domio Museum District Stunning 2BR 5 Min to Houston Zoo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Houston Museum of Natural Science. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Jokainen huoneisto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Children's Museum of Houston läheltä

Haluaisitko, että Children's Museum of Houston olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Children's Museum of Houston sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Children's Museum of Houston ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.