Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.
Ensi viikonloppuna
11.12. - 13.12.

Suosituimmat hotellit Dubai Sports City

108 €
Erinomainen Näkymä Kattouima-tyyliseltä 1 Bdr: ltä

Erinomainen Näkymä Kattouima-tyyliseltä 1 Bdr: ltä

Al Hebiah Fourth, 805, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan, kuntokeskuksen ja porealtaan. Huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.
102 €
Kahden Makuuhuoneen Huoneisto Dubai Sports Cityssä, Uima-allas

Kahden Makuuhuoneen Huoneisto Dubai Sports Cityssä, Uima-allas

Dubai Sports City, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi sisäuima-altaan, kuntokeskuksen ja aamiaisen (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Beautiful AND Cozy 1 Bedroom Apartment

Beautiful AND Cozy 1 Bedroom Apartment

Hessa St, Dubai Sport City, Dubai, UAE, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi sisäuima-altaan ja kuntokeskuksen. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Cozy AND Lovely 2 Bedroom Apartment

Cozy AND Lovely 2 Bedroom Apartment

Hessa Street, Dubai Sports City, Dubai,, UAE, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla sisäuima-allas, kuntokeskus ja poreallas. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
Hae hinnat
Luxury-studio-huoneisto Matrix Tower

Luxury-studio-huoneisto Matrix Tower

Dubai Sports City, 505, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Amazing Golf View AND Relaxing 1 Bedroom Apartment

Amazing Golf View AND Relaxing 1 Bedroom Apartment

Hessa Street, Dubai Sports City, Dubai,, UAE, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi sisäuima-altaan, kuntokeskuksen ja porealtaan. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Signature Holiday Home - Matrix Tower

Signature Holiday Home - Matrix Tower

The Matrix Tower, Dubai Sports City, Dubai, Dubai
Signature Holiday Home - Matrix Tower sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Piks Key - Elite Residences 4

Piks Key - Elite Residences 4

Elite 4 Residence, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ulkouima-allas ja kuntokeskus. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Signature Holiday Homes - Luxury Studio Apartment Matrix Tower

Signature Holiday Homes - Luxury Studio Apartment Matrix Tower

The Matrix Tower, Dubai Sports City, The Matrix Tower 1814, Dubai Sports City, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus). Huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
OYO Home 263 1BHK Hub canal 1

OYO Home 263 1BHK Hub canal 1

OYO Home 263 1BHK Hub canal 1, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Äskettäin Kalustettu 1 Bhk-huoneisto Arena Towerissa

Äskettäin Kalustettu 1 Bhk-huoneisto Arena Towerissa

Arena Apartment, Al Hebiah Fourth,, Sports City Arena Apartment, Unit No: 50, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus).
70 €
Treppan Hotel & Suites by Fakhruddin

Treppan Hotel & Suites by Fakhruddin

Dubai Sports City, Dubai
Treppan Hotel & Suites by Fakhruddin on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Signature Holiday Homes - Luxury Studio Apartment Venetian Tower

Signature Holiday Homes - Luxury Studio Apartment Venetian Tower

Venetian Tower, Dubai Sports City, Venetian Tower, Unit No: 213, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Signature Holiday Home - Venetian

Signature Holiday Home - Venetian

Venetian Tower, Dubai Sports City, Dubai, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Signature Holiday Home-Elite Residence 1

Signature Holiday Home-Elite Residence 1

Elite Sports Residence 1, Dubai Sports City, Dubai
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dubai Sports City (urheilukeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ulkouima-allas ja kuntokeskus. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Dubai Sports City läheltä

Haluaisitko, että Dubai Sports City olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Dubai Sports City sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Dubai Sports City ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Dubai Sports City hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.