Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Roque Bentaygan kävijäkeskus.

  • Sijaitsee 39,1 km:n päässä kohteesta Gran Canarian stadion ja 6,7 km:n päässä kohteesta Agaeten laakso

Lisätietoja hotellista Viihtyisä Mökki Juncalillo de Galdarissa

Sijainti Galdar, 35468

Lisätietoja majoitusliikkeestä

  • 1 huone
  • Savuton hotelli

Liikenneyhteydet

  • Pysäköinti:

Huoneen palvelut/mukavuudet

Huoneissa on erillinen makuuhuone.

  • Erillinen makuuhuone

Hotellin käytännöt

Maksutavat

Lapset ja lisävuoteet

  • Tämä majoitusliike on tarkoitettu vain aikuisille.

Lemmikit

  • Lemmikit eivät ole sallittuja

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan periä maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata. Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen majoitusliikkeessä kielletty.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen majoitusliikkeessä kielletty.

  • Tapahtumat/juhlat ei sallittu
  • Sopii vain aikuisille

Hotellin nimet

Hyvä tietää

  • Kansallisten säädösten vuoksi paikan päällä maksettavat summat eivät voi ylittää 2500 EUR:n summaa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoitusliikkeeseen varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
url importing https://www.ebookers.fi/Galdar-Hotels-Viihtyisä-Mökki-Juncalillo-de-Galdarissa.h35847462-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Galdar-Hotels-Viihtyisä-Mökki-Juncalillo-de-Galdarissa.h35847462-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspException: Problem accessing the absolute URL "https://www.ebookers.fi/Galdar-Hotels-Viihtyisä-Mökki-Juncalillo-de-Galdarissa.h35847462-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&". java.io.FileNotFoundException: https://www.ebookers.fi/Galdar-Hotellit-Viihtyisa-Mokki-Juncalillo-De-Galdarissa.h35847462.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.