Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Sesto Fiorentino alkaen 230 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Sesto Fiorentino

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Sesto Fiorentino olivat annetulla aikavälillä 230 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 177 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 6.7. - pe 23.7.
HEL
Helsinki
FLR
Firenze
177 €
Lufthansa
ma 20.9. - ma 4.10.
HEL
Helsinki
FLR
Firenze
181 €
SAS
ti 27.7. - to 19.8.
HEL
Helsinki
FLR
Firenze
183 €
Lufthansa
pe 11.6. - to 24.6.
HEL
Helsinki
FLR
Firenze
187 €
Lufthansa
pe 2.7. - ke 21.7.
HEL
Helsinki
FLR
Firenze
190 €
Lufthansa
ti 27.7. - ke 18.8.
HEL
Helsinki
FLR
Firenze
193 €
Lufthansa
ke 16.6. - la 3.7.
HEL
Helsinki
FLR
Firenze
197 €
Lufthansa
ma 31.5.
HEL
Helsinki
FLR
Firenze
230 €
Iberia
su 1.8.
HEL
Helsinki
FLR
Firenze
238 €
Air Baltic
su 1.8.
HEL
Helsinki
FLR
Firenze
241 €
Iberia
su 1.8.
HEL
Helsinki
FLR
Firenze
243 €
Iberia
ke 28.7.
HEL
Helsinki
FLR
Firenze
244 €
Iberia
ke 28.7.
HEL
Helsinki
FLR
Firenze
246 €
Iberia
ma 29.11.
HEL
Helsinki
FLR
Firenze
247 €
Iberia

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Sesto Fiorentino?

✔️ Lennot kohteeseen Sesto Fiorentino maksavat yleensä 177 €–247 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Sesto Fiorentino, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 230 €. Halpaa lentoa kohteeseen Sesto Fiorentino etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että heinäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Sesto Fiorentino?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Sesto Fiorentino on toukokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Sesto Fiorentino?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Sesto Fiorentino helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Sesto Fiorentino saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Sesto Fiorentino?

✔️ Voit muuttaa kohteen Sesto Fiorentino lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Sesto Fiorentino?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Sesto Fiorentino helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Sesto Fiorentino lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Sesto Fiorentino, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Lufthansa, SAS, Iberia, Air Baltic. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Sesto Fiorentino Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi FLR
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Lufthansa, SAS, Iberia, Air Baltic
Halvin lento 177 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Sesto Fiorentino?

Lufthansa, SAS, Iberia, Air Baltic

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.