Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Slovenia

City Hotel Ljubljana 71 €
City Hotel Ljubljana

City Hotel Ljubljana

Dalmatinova Street, 15, Ljubljana
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  City Hotel Ljubljana on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lohikäärmesilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 204 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

  Grand Hotel Union 94 €
  Grand Hotel Union

  Grand Hotel Union

  Miklosiceva 1, Ljubljana
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Grand Hotel Union on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kolmoissilta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1905 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 194 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

   Hotel Lev 75 €
   Hotel Lev

   Hotel Lev

   Vosnjakova ulica 1, Ljubljana
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Lev on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kolmoissilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 209 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

    Kempinski Palace Portoroz 178 €
    Kempinski Palace Portoroz

    Kempinski Palace Portoroz

    Obala 45, Piran
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kempinski Palace Portoroz on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Portorozin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 181 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

     Central Hotel 73 €
     Central Hotel

     Central Hotel

     Miklosiceva 9, Ljubljana
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Central Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kolmoissilta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kattoterassi. Tässä 4 tähden hotellissa on 90 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

      Four Points by Sheraton Ljubljana Mons 71 €
      Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

      Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

      Pot Za Brdom 4, Ljubljana
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Four Points by Sheraton Ljubljana Mons on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ljubljanan eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 114 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

       Grand Hotel Toplice - Sava Hotels & Resorts 139 €
       Grand Hotel Toplice - Sava Hotels & Resorts

       Grand Hotel Toplice - Sava Hotels & Resorts

       Cesta Svobode 12, Bled
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Grand Hotel Toplice - Sava Hotels & Resorts on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pustolovski Park Bled. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1931 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 87 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

        Austria Trend Hotel Ljubljana 76 €
        Austria Trend Hotel Ljubljana

        Austria Trend Hotel Ljubljana

        Dunajska Cesta 154, Ljubljana
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Austria Trend Hotel Ljubljana on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bezigard-stadion. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 214 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

         Apartment Resort Eco Spa Snovik 60 €
         Apartment Resort Eco Spa Snovik

         Apartment Resort Eco Spa Snovik

         Snovik 7, Kamnik
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Apartment Resort Eco Spa Snovik on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kamnik Mali gradin kappeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 105 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

          Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana 85 €
          Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana

          Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana

          Bratislavska Cesta 8, Ljubljana
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Lohikäärmesilta sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 237 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

           Best Western Premier Hotel Slon 92 €
           Best Western Premier Hotel Slon

           Best Western Premier Hotel Slon

           Slovenska Cesta 34, Ljubljana
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Best Western Premier Hotel Slon on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kolmoissilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1937 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

            uHOTEL 90 €
            uHOTEL

            uHOTEL

            Miklosiceva 3, Ljubljana
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             UHOTEL on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kolmoissilta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1977 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 133 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Slovenia

             Kohteessa Slovenia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Slovenia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Slovenia

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Slovenia etukäteen. Lennot kohteeseen Slovenia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Slovenia

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Slovenia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Slovenia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Slovenia

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Slovenia

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.