Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Toscana

Maxim Axial 44 €
Maxim Axial

Maxim Axial

Via Dei Calzaiuoli 11, Firenze, FI
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Maxim Axial on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Giovannin kappeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 39 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

  c-hotels Ambasciatori 60 €
  c-hotels Ambasciatori

  c-hotels Ambasciatori

  Via Luigi Alamanni 3, Firenze, FI
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   C-hotels Ambasciatori on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria Novellan basilika ja museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä business centerin ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 1959 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 255 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

   Grand Hotel Cavour 119 €
   Grand Hotel Cavour

   Grand Hotel Cavour

   Via Del Proconsolo 3, Firenze, FI
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Grand Hotel Cavour on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bargellon museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1290 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 100 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

    Grand Hotel Minerva 137 €
    Grand Hotel Minerva

    Grand Hotel Minerva

    Piazza Santa Maria Novella 16, Firenze, FI
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Grand Hotel Minerva on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria Novellan basilika ja museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 102 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

     Orto De Medici Hotel 95 €
     Orto De Medici Hotel

     Orto De Medici Hotel

     Via San Gallo 30, Firenze, FI
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Orto De Medici Hotel on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Firenzen akatemian galleria. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 42 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio 98 €
      Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio

      Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio

      Borgo S.Jacopo, 3/r, Firenze, FI
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Ponte Vecchio on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 86 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

       Hotel Laurus al Duomo 98 €
       Hotel Laurus al Duomo

       Hotel Laurus al Duomo

       Via Cerretani, 54r, Firenze, FI
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel Laurus al Duomo on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Giovannin kappeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden hotellissa on 50 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

        Aurum Firenze 56 €
        Aurum Firenze

        Aurum Firenze

        Via Nazionale 8/a, Firenze
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Aurum Firenze on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria Novellan basilika ja museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 4 tähden hotellissa on 43 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

         Grand Hotel Baglioni 110 €
         Grand Hotel Baglioni

         Grand Hotel Baglioni

         Piazza Unita Italiana 6, Firenze, FI
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Grand Hotel Baglioni on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Maria Novellan basilika ja museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1850 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 193 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaiset minibaarituotteet ja LCD-television.

          Hotel La Fortezza 35 €
          Hotel La Fortezza

          Hotel La Fortezza

          Viale Giovanni Milton 95, Firenze, FI
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Hotel La Fortezza on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Basson linnoitus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 38 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

           Plaza Hotel Lucchesi 130 €
           Plaza Hotel Lucchesi

           Plaza Hotel Lucchesi

           Lungarno Della Zecca Vecchia 38, Firenze, FI
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Plaza Hotel Lucchesi on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di Santa Croce. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 1860 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 92 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

            Hotel Calimala 98 €
            Hotel Calimala

            Hotel Calimala

            Via Calimala 2, Firenze, Città Metropolitana di Firenze
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Hotel Calimala sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza della Signoria. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 38 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Toscana

             Kohteessa Toscana löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Toscana hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Toscana

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Toscana etukäteen. Lennot kohteeseen Toscana löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Toscana

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Toscana riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Toscana, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Toscana

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Toscana

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.