Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.4. - 12.4.
Ensi viikonloppuna
17.4. - 19.4.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Kumamoto

Hae hinnat
Aso Kumamoto Airport Hotel Eminence

Aso Kumamoto Airport Hotel Eminence

2.5 kautta 5.0 2017-1 Tabaru, Mashiki-machi,, Kamimashiki-gun, Kumamoto, Mashiki, Kumamoto (prefecture)
Aso Kumamoto Airport Hotel Eminence sijaitsee lähellä kohdetta Kumamoton lentoaseman golfkenttä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin.
Hae hinnat
Hotel Bear's Book

Hotel Bear's Book

2.5 kautta 5.0
Hotel Bear's Book sijaitsee lähellä kohdetta Kumamoton lentoaseman golfkenttä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 22 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Lassy Condominium

Lassy Condominium

3.0 kautta 5.0
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Aso-maitotila. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3 tähden loma-asunnossa on 2 kotia 2 kerroksessa. Loma-asunto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
94 €
Candeo Hotels Kumamoto Airport Ozu

Candeo Hotels Kumamoto Airport Ozu

3.0 kautta 5.0 736-1 Muro Ozu-machi, Kikuchi-gun, Ozu, Kumamoto-ken
Candeo Hotels Kumamoto Airport Ozu on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kumamoton lentoaseman golfkenttä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja business center. Tässä 3 tähden hotellissa on 152 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
81 €
Hotel Vista Kumamoto Airport

Hotel Vista Kumamoto Airport

3.5 kautta 5.0 943-1 Muro, Ozu, Kumamoto-ken
Hotel Vista Kumamoto Airport on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kumamoton lentoaseman golfkenttä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 139 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
75 €
Vessel Hotel Kumamoto Airport

Vessel Hotel Kumamoto Airport

3.0 kautta 5.0 949 Muro, Ozu, Kumamoto-ken
Vessel Hotel Kumamoto Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kumamoton lentoaseman golfkenttä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 132 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Hotel Route-Inn Aso Kumamoto Airport Ekimae

Hotel Route-Inn Aso Kumamoto Airport Ekimae

3.0 kautta 5.0 214-9, Muro, Kikuchi-gun, Ozu, Kumamoto-ken
Hotel Route-Inn Aso Kumamoto Airport Ekimae on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kumamoton lentoaseman golfkenttä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 207 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimen.
61 €
Green Rich Hotel Aso Kumamoto Airport

Green Rich Hotel Aso Kumamoto Airport

3.0 kautta 5.0 132-1 Tsukure, Kikuchi, Kikuyo, Kumamoto
Green Rich Hotel Aso Kumamoto Airport sijaitsee lähellä kohdetta KKWing Stadium (stadion). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 138 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
86 €
Candeo Hotels Kumamoto Airport Kikuyo

Candeo Hotels Kumamoto Airport Kikuyo

3.0 kautta 5.0 2380-1 Tsukure, Kikuyo, Kumamoto-ken
Candeo Hotels Kumamoto Airport Kikuyo on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta KKWing Stadium (stadion). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 108 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Lentokenttähotellit Kumamoto

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Kumamoto läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Kumamoto edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Kumamoto voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Kumamoto, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Kumamoto läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Kumamoto ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Kumamoto ajoissa

Tarjoukset lentokentän Kumamoto hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Kumamoto hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Kumamoto ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Kumamoto hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Mashiki

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.