Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Málaga

Hostel Málaga City 40 €
Hostel Málaga City

Hostel Málaga City

   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hostel Málaga City on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Picasson synnyinkoti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

  Málaga Stop Hostel 42 €
  Málaga Stop Hostel

  Málaga Stop Hostel

    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Málaga Stop Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carmen Thyssen -museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

   Larios Cool Hostel Hae hinnat
   Larios Cool Hostel

   Larios Cool Hostel

     
    1.0 kautta 5.0 Tähteä

    Larios Cool Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 1 tähden hostellissa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

    Feel Hostels City Center 38 €
    Feel Hostels City Center

    Feel Hostels City Center

      
     1.0 kautta 5.0 Tähteä

     Feel Hostels City Center on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja yökerhon. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 1 tähden hostellissa on 20 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

     Hostel Patio 19 41 €
     Hostel Patio 19

     Hostel Patio 19

       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hostel Patio 19 on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Picasson synnyinkoti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja business center. Tässä 2 tähden hostellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

      The Lights Hostel Hae hinnat
      The Lights Hostel

      The Lights Hostel

        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Lights Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 1 tähden hostellissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

       Casa Al Sur Terraza Hostel 33 €
       Casa Al Sur Terraza Hostel

       Casa Al Sur Terraza Hostel

         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Casa Al Sur Terraza Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calle Larios. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 18 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        El Nogal Home 44 €
        El Nogal Home

        El Nogal Home

          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         El Nogal Home sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Acaciasin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 15 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

         Picnic Dreams Boutique Hostel 52 €
         Picnic Dreams Boutique Hostel

         Picnic Dreams Boutique Hostel

           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Picnic Dreams Boutique Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Picasson synnyinkoti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 10 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

          La Moraga De Poniente Málaga Hostel 44 €
          La Moraga De Poniente Málaga Hostel

          La Moraga De Poniente Málaga Hostel

            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           La Moraga De Poniente Málaga Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Acaciasin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1980 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.

           Olé Hostels Malaga Zambrano Hae hinnat
           Olé Hostels Malaga Zambrano

           Olé Hostels Malaga Zambrano

             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Olé Hostels Malaga Zambrano sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta British Consulate. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

            Chinitas Urban Hostel 43 €
            Chinitas Urban Hostel

            Chinitas Urban Hostel

              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Chinitas Urban Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

             Varaa Hostellit kohteessa Málaga ebookersilta

             Kohteen Málaga hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Málaga

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Málaga niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Málaga. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Málaga Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Málaga Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Málaga vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Málaga parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Málaga kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Málaga saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Málaga!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Málaga

             Näytä kaikki 2 713 majoitusliikettä kohteessa Málaga
             Hotel Málaga Nostrum 59 €
             Hotel Málaga Nostrum

             Hotel Málaga Nostrum

               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Málagan messu- ja kongressikeskus, Palacio de Deportes José María Martín Carpena ja Universidad de Málaga 5 kilometrin päässä tästä hotellista. La Farola – Andalucía Open Future ja Museo del Aeropuerto de Málaga ovat myös 5 kilometrin päässä. Puerta Blancan metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Luz - La Pazin metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

              Gran Hotel Miramar 225 €
              Gran Hotel Miramar

              Gran Hotel Miramar

                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Plaza de Toros ja Malaguetan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

               Barceló Malaga Hotel 117 €
               Barceló Malaga Hotel

               Barceló Malaga Hotel

                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Jardines Picasso ja Centro de Arte Contemporáneo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Atarazanasin keskustori ja Universidad de Málaga ovat myös 3 kilometrin päässä. Málaga María Zambranon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja El Perchelin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

                Hotel ILUNION Malaga 93 €
                Hotel ILUNION Malaga

                Hotel ILUNION Malaga

                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Málagan satama, Málagan Picasso-museo ja Alcazaba sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Malaguetan ranta ja Gibralfaron linna ovat myös 3 kilometrin päässä. El Perchelin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Málaga María Zambranon asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.