Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Málaga

Málaga Stop Hostel 42 €
Málaga Stop Hostel

Málaga Stop Hostel

   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Málaga Stop Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carmen Thyssen -museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

  Hostel Málaga City 44 €
  Hostel Málaga City

  Hostel Málaga City

    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hostel Málaga City on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Picasson synnyinkoti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

   Málaga Centro Hostel - Adults Only 22 €
   Málaga Centro Hostel - Adults Only

   Málaga Centro Hostel - Adults Only

     
    1.0 kautta 5.0 Tähteä

    Málaga Centro Hostel - Adults Only sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Centro Comercial El Corte Inglés. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 1 tähden hostellissa on 6 huonetta.

    Feel Hostels City Center 39 €
    Feel Hostels City Center

    Feel Hostels City Center

      
     1.0 kautta 5.0 Tähteä

     Feel Hostels City Center on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja yökerhon. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 1 tähden hostellissa on 20 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

     Feel Hostels Soho Malaga 38 €
     Feel Hostels Soho Malaga

     Feel Hostels Soho Malaga

       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Feel Hostels Soho Malaga on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 12 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

      The Lights Hostel Hae hinnat
      The Lights Hostel

      The Lights Hostel

        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Lights Hostel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 1 tähden hostellissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

       Albergue Inturjoven Málaga 41 €
       Albergue Inturjoven Málaga

       Albergue Inturjoven Málaga

         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Albergue Inturjoven Málaga on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Calle Larios on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ravintolan, kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1991 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 77 huonetta.

        Larios Cool Hostel Hae hinnat
        Larios Cool Hostel

        Larios Cool Hostel

          
         1.0 kautta 5.0 Tähteä

         Larios Cool Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 1 tähden hostellissa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

         Hostel Patio 19 Hae hinnat
         Hostel Patio 19

         Hostel Patio 19

           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Hostel Patio 19 on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Picasson synnyinkoti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, business center ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

          Casa Al Sur Terraza Hostel 31 €
          Casa Al Sur Terraza Hostel

          Casa Al Sur Terraza Hostel

            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Casa Al Sur Terraza Hostel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calle Larios. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 18 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           Picnic Dreams Boutique Hostel 41 €
           Picnic Dreams Boutique Hostel

           Picnic Dreams Boutique Hostel

             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Picnic Dreams Boutique Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Picasson synnyinkoti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 10 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

            Chinitas Urban Hostel 43 €
            Chinitas Urban Hostel

            Chinitas Urban Hostel

              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Chinitas Urban Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

             Varaa Hostellit kohteessa Málaga ebookersilta

             Kohteen Málaga hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Málaga

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Málaga niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Málaga. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Málaga Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Málaga Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Málaga vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Málaga parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Málaga kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Málaga saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Málaga!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Málaga

             Näytä kaikki 2 630 majoitusliikettä kohteessa Málaga
             Barceló Malaga Hotel 104 €
             Barceló Malaga Hotel

             Barceló Malaga Hotel

               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Jardines Picasso ja Centro de Arte Contemporáneo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Atarazanasin keskustori ja Universidad de Málaga ovat myös 3 kilometrin päässä. Málaga María Zambranon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja El Perchelin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

              Holiday Inn Express Malaga Airport 56 €
              Holiday Inn Express Malaga Airport

              Holiday Inn Express Malaga Airport

                
               3.0 kautta 5.0 Tähteä

               Museo del Aeropuerto de Málaga on 0,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Los Alamos ja Playa de los Álamosin ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Palacio de Deportes José María Martín Carpena ja Parador de Málaga Golf ovat myös 5 kilometrin päässä.

               Hotel Plaza del Castillo 48 €
               Hotel Plaza del Castillo

               Hotel Plaza del Castillo

                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Guadalhorce Club de Golf, Parque Tecnológico de Andalucía ja Universidad de Málaga sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Málagan Picasso-museo ja Calle Larios ovat myös 10 kilometrin päässä.

                Gran Hotel Miramar 225 €
                Gran Hotel Miramar

                Gran Hotel Miramar

                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Plaza de Toros ja Malaguetan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.