Pääosion alkuosa

Suositut Huoneistohotellit – Málaga

Living4Malaga Suites Superior 90 €
Living4Malaga Suites Superior

Living4Malaga Suites Superior

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Living4Malaga Suites Superior on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Apartamentos Doña Carmen 70 €
  Apartamentos Doña Carmen

  Apartamentos Doña Carmen

    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Apartamentos Doña Carmen on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Club De Golf El Candado. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 20 rantabaaria. Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Kartta

   Suosituimmat hotellit – Málaga

   Näytä kaikki 2 908 majoitusliikettä kohteessa Málaga
   Holiday Inn Express Malaga Airport 57 €
   Holiday Inn Express Malaga Airport

   Holiday Inn Express Malaga Airport

     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Museo del Aeropuerto de Málaga on 0,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Los Alamos ja Playa de los Álamosin ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Palacio de Deportes José María Martín Carpena ja Parador de Málaga Golf ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Gran Hotel Miramar 202 €
    Gran Hotel Miramar

    Gran Hotel Miramar

      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Plaza de Toros ja Malaguetan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Barceló Malaga Hotel 104 €
     Barceló Malaga Hotel

     Barceló Malaga Hotel

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Jardines Picasso ja Centro de Arte Contemporáneo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Atarazanasin keskustori ja Universidad de Málaga ovat myös 3 kilometrin päässä. Málaga María Zambranon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja El Perchelin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel ILUNION Malaga 88 €
      Hotel ILUNION Malaga

      Hotel ILUNION Malaga

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Málagan satama, Málagan Picasso-museo ja Alcazaba sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Malaguetan ranta ja Gibralfaron linna ovat myös 3 kilometrin päässä. El Perchelin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Málaga María Zambranon asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.