Pääosion alkuosa

Suositut Huvilat – Málaga

Villa Jarama Lujo Hae hinnat
Villa Jarama Lujo

Villa Jarama Lujo

   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Villa Jarama Lujo on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pedregalejo. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television ja jääkaapin.

  Brand new Villa El Rosario Hae hinnat
  Brand new Villa El Rosario

  Brand new Villa El Rosario

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Universidad de Málaga. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 10 allasbaaria. Tässä 4 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Villa Darkum 461 €
   Villa Darkum

   Villa Darkum

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Las Acaciasin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huvilassa on 8 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    iLoftmalaga Villa Fabiola Hae hinnat
    iLoftmalaga Villa Fabiola

    iLoftmalaga Villa Fabiola

      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Palo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

     Villa Virginia GrupalMalaga Hae hinnat
     Villa Virginia GrupalMalaga

     Villa Virginia GrupalMalaga

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Santa María de la Victorian kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

      Luar preciosa villa en Málaga Hae hinnat
      Luar preciosa villa en Málaga

      Luar preciosa villa en Málaga

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Los Alamos. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ulkouima-allas ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

       Santa Catalina Hae hinnat
       Santa Catalina

       Santa Catalina

         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Malaguetan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

        iloftmalaga Villa Elisa Hae hinnat
        iloftmalaga Villa Elisa

        iloftmalaga Villa Elisa

          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Picasson synnyinkoti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

         LU&CIA Villa Pedregalejo Hae hinnat
         LU&CIA Villa Pedregalejo

         LU&CIA Villa Pedregalejo

           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Morlacon puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

          Perhe-huvila Costa del Solissa, Uima-allas ja oma Puutarha Hae hinnat
          Perhe-huvila Costa del Solissa, Uima-allas ja oma Puutarha

          Perhe-huvila Costa del Solissa, Uima-allas ja oma Puutarha

            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Monte de San Antón. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.

           LU&CIA Villa Candado Hae hinnat
           LU&CIA Villa Candado

           LU&CIA Villa Candado

             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Club De Golf El Candado. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

            Living4Malaga Villa Miraflores Hae hinnat
            Living4Malaga Villa Miraflores

            Living4Malaga Villa Miraflores

              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Palo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 5 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

             Kohteen Málaga Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Málaga parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Málaga Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Málaga Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Málaga Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Málaga näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Málaga

             Kohteen Málaga Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Málaga Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Málaga

             Näytä kaikki 1 970 majoitusliikettä kohteessa Málaga
             Holiday Inn Express Malaga Airport 79 €
             Holiday Inn Express Malaga Airport

             Holiday Inn Express Malaga Airport

               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Museo del Aeropuerto de Málaga on 0,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Los Alamos ja Playa de los Álamosin ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Palacio de Deportes José María Martín Carpena ja Parador de Málaga Golf ovat myös 5 kilometrin päässä.

              Gran Hotel Miramar 315 €
              Gran Hotel Miramar

              Gran Hotel Miramar

                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Plaza de Toros ja Malaguetan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

               Barceló Malaga Hotel 135 €
               Barceló Malaga Hotel

               Barceló Malaga Hotel

                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Jardines Picasso ja Centro de Arte Contemporáneo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Atarazanasin keskustori ja Universidad de Málaga ovat myös 3 kilometrin päässä. Málaga María Zambranon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja El Perchelin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

                Sallés Hotel Málaga Centro 130 €
                Sallés Hotel Málaga Centro

                Sallés Hotel Málaga Centro

                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Carmen Thyssen -museo, Málagan Picasso-museo ja Calle Larios sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Guadalmedinan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Marinan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.