Pääosion alkuosa

Suositut Pensionaatit – Málaga

El Riad Andaluz 62 €
El Riad Andaluz

El Riad Andaluz

   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  El Riad Andaluz sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä pensionaatissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

  Casa Babylon Backpackers 36 €
  Casa Babylon Backpackers

  Casa Babylon Backpackers

    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Casa Babylon Backpackers on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa María de la Victorian kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

   Hostal Vidamia 39 €
   Hostal Vidamia

   Hostal Vidamia

     
    1.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hostal Vidamia on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 1 tähden pensionaatissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

    Las Acacias Hostal Restaurante 38 €
    Las Acacias Hostal Restaurante

    Las Acacias Hostal Restaurante

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Las Acacias Hostal Restaurante on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Acaciasin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 20 rantabaaria ja ravintola. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.

     Dulces Dreams Boutique Hostel 46 €
     Dulces Dreams Boutique Hostel

     Dulces Dreams Boutique Hostel

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Dulces Dreams Boutique Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja kattoterassin. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

      Hostal La Casa de Enfrente 50 €
      Hostal La Casa de Enfrente

      Hostal La Casa de Enfrente

        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Hostal La Casa de Enfrente on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hospital Regional Universitario de Málaga. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 60 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Pensión Terminal 49 €
       Pensión Terminal

       Pensión Terminal

         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pensión Terminal on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Centro Comercial El Corte Inglés. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 20 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Hostal Nuevo Montesol Hae hinnat
        Hostal Nuevo Montesol

        Hostal Nuevo Montesol

          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Hostal Nuevo Montesol sijaitsee lähellä kohdetta Montes de Málagan luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

         Juanita Guesthouse Hae hinnat
         Juanita Guesthouse

         Juanita Guesthouse

           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Juanita Guesthouse on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan satama. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television.

          Fan Rooms Gálvez Hae hinnat
          Fan Rooms Gálvez

          Fan Rooms Gálvez

            
           2.5 kautta 5.0 Tähteä

           Fan Rooms Gálvez sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hospital Materno-Infantilin sairaala. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

           Casa Rocio Hae hinnat
           Casa Rocio

           Casa Rocio

             
            2.5 kautta 5.0 Tähteä

            Casa Rocio sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Hospital Materno-Infantilin sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kuljetukset majoitusliikkeestä rautatieasemalle (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden.

            Fan Rooms San Juan Hae hinnat
            Fan Rooms San Juan

            Fan Rooms San Juan

              
             2.5 kautta 5.0 Tähteä

             Fan Rooms San Juan sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Málaga

             Näytä kaikki 2 961 majoitusliikettä kohteessa Málaga
             Holiday Inn Express Malaga Airport 59 €
             Holiday Inn Express Malaga Airport

             Holiday Inn Express Malaga Airport

               
              3.0 kautta 5.0 Tähteä

              Museo del Aeropuerto de Málaga on 0,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Los Alamos ja Playa de los Álamosin ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Palacio de Deportes José María Martín Carpena ja Parador de Málaga Golf ovat myös 5 kilometrin päässä.

              Gran Hotel Miramar 225 €
              Gran Hotel Miramar

              Gran Hotel Miramar

                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Plaza de Toros ja Malaguetan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

               Barceló Malaga Hotel 94 €
               Barceló Malaga Hotel

               Barceló Malaga Hotel

                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Jardines Picasso ja Centro de Arte Contemporáneo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Atarazanasin keskustori ja Universidad de Málaga ovat myös 3 kilometrin päässä. Málaga María Zambranon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja El Perchelin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

                Soho Boutique Vegas 50 €
                Soho Boutique Vegas

                Soho Boutique Vegas

                  
                 3.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Plaza de Toros, Málagan Picasso-museo ja Alcazaba sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Gibralfaron linna ja Carmen Thyssen -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. La Malaguetan metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Marinan metroasema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.