Pääosion alkuosa

Suositut Matkakodit – Málaga

Hostal La Casa de Enfrente 51 €
Hostal La Casa de Enfrente

Hostal La Casa de Enfrente

   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Hostal La Casa de Enfrente on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hospital Regional Universitario de Málaga. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 60 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

  Hostal Vidamia 40 €
  Hostal Vidamia

  Hostal Vidamia

    
   1.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hostal Vidamia on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 1 tähden pensionaatissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

   Pensión Terminal 55 €
   Pensión Terminal

   Pensión Terminal

     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pensión Terminal on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Centro Comercial El Corte Inglés. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 20 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Dulces Dreams Boutique Hostel 54 €
    Dulces Dreams Boutique Hostel

    Dulces Dreams Boutique Hostel

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Dulces Dreams Boutique Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja kattoterassin. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

     Casa Babylon Backpackers 34 €
     Casa Babylon Backpackers

     Casa Babylon Backpackers

       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Casa Babylon Backpackers on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa María de la Victorian kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

      Las Acacias Hostal Restaurante 36 €
      Las Acacias Hostal Restaurante

      Las Acacias Hostal Restaurante

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Las Acacias Hostal Restaurante on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Acaciasin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden pensionaatissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.

       Fan Rooms San Juan Hae hinnat
       Fan Rooms San Juan

       Fan Rooms San Juan

         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Fan Rooms San Juan sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

        Hostal Nuevo Montesol Hae hinnat
        Hostal Nuevo Montesol

        Hostal Nuevo Montesol

          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Hostal Nuevo Montesol sijaitsee lähellä kohdetta Montes de Málagan luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

         Juanita Guesthouse Hae hinnat
         Juanita Guesthouse

         Juanita Guesthouse

           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Juanita Guesthouse on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Málagan Picasso-museo. Tässä 2 tähden pensionaatissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa television.

          Casa Rocio Hae hinnat
          Casa Rocio

          Casa Rocio

            
           2.5 kautta 5.0 Tähteä

           Casa Rocio sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Hospital Materno-Infantilin sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja kuljetukset majoitusliikkeestä rautatieasemalle (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden.

           Fan Rooms Gálvez Hae hinnat
           Fan Rooms Gálvez

           Fan Rooms Gálvez

             
            2.5 kautta 5.0 Tähteä

            Fan Rooms Gálvez sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hospital Materno-Infantilin sairaala. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden pensionaatissa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 3 kylpyhuonetta.

            Kartta

            Suosituimmat hotellit – Málaga

            Näytä kaikki 2 713 majoitusliikettä kohteessa Málaga
            Hotel Málaga Nostrum 59 €
            Hotel Málaga Nostrum

            Hotel Málaga Nostrum

              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Málagan messu- ja kongressikeskus, Palacio de Deportes José María Martín Carpena ja Universidad de Málaga 5 kilometrin päässä tästä hotellista. La Farola – Andalucía Open Future ja Museo del Aeropuerto de Málaga ovat myös 5 kilometrin päässä. Puerta Blancan metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Luz - La Pazin metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

             Gran Hotel Miramar 225 €
             Gran Hotel Miramar

             Gran Hotel Miramar

               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Plaza de Toros ja Malaguetan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Málagan amfiteatteri ja Picasson synnyinkoti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Malaguetan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja La Marinan metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

              Barceló Malaga Hotel 117 €
              Barceló Malaga Hotel

              Barceló Malaga Hotel

                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Jardines Picasso ja Centro de Arte Contemporáneo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Atarazanasin keskustori ja Universidad de Málaga ovat myös 3 kilometrin päässä. Málaga María Zambranon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja El Perchelin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel ILUNION Malaga 93 €
               Hotel ILUNION Malaga

               Hotel ILUNION Malaga

                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Málagan satama, Málagan Picasso-museo ja Alcazaba sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Malaguetan ranta ja Gibralfaron linna ovat myös 3 kilometrin päässä. El Perchelin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Málaga María Zambranon asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

                *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.