Neuchâtel matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Neuchâtel – Lennot ja hotelli

Voisiko Neuchâtel olla unelmiesi täyttymys? Viikkokausia kestävistä reissuista aina viikonlopun kestäviin rentoutumisretkiin – ebookers on lomailun todellinen asiantuntija.

Voit säästää jopa , jos päätät varata meiltä lentoliput ja huoneet yhtenä pakettina.

Toteuta unelmiesi matka valitsemalla omasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituspaikan joukosta.

Miltä hintatakuu kuulostaa? Jos satut löytämään jostakin edullisemman pakettitarjouksen kahden vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla sinulle tarjousten välisen erotuksen.

Meidän tehtävänämme on auttaa sinua unelmiesi matkan toteuttamisessa. Haluatpa sitten uida delfiinien joukossa, syödä hyvää ruokaa tai kokea muunlaisia matkanautintoja, me voimme tehdä haaveistasi totta.Varausehtoja sovelletaan.

Neuchâtel – Matkat

Onko unelmakohteidesi listalla myös Neuchâtel? Loma kannattaa toteuttaa nyt eikä myöhemmin – kaupunki on kiehtova matkakohde, joten älä tyydy pelkkiin haaveisiin vaan aloita reissun suunnittelu!

Loma on hyvä tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin: tällä alueella asuu noin 31 000 henkeä.

Se sijaitsee noin 40 km länteen koko maan pääkaupungista, joka on Bern, ja 4 km lounaaseen lähikaupungista (Hauterive).

Neuchâtelin kasvitieteellinen puutarha on paikka, jonka huolellisesti hoidettujen kukkapenkkien keskellä kierrellessäsi tunnet leijailevasi taianomaisessa satumaailmassa.

Jos etsit hyvää illanviettopaikkaa, käy tarkastamassa, mitä tapahtumia Theatre du Passage järjestää lomallasi. Laita parhaat päälle, rentoudu ja nauti tasokkaasta viihteestä!

Neuchâtel – Hotellit

On varmasti viisasta varata majoitus hyvissä ajoin. Juuri nyt saatavilla on ainoastaan 7 majoitusliikettä. ebookersin matkaoppaasta selvität helposti kaikki tiedot.

Kun saatavilla on useita hyväksi todettuja vaihtoehtoja, kuten Best Western Premier Hotel Beaulac ja Hotel La Clef Des Champs, pääset lentokenttäterminaalista pehmeän peiton alle nopeammin kuin voit kuvitellakaan.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Neuchâtel

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Neuchâtel
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.