Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Oslo hotellit

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 143 €
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4,1
  / 5 (54 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Oslo Spektrum ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Karl Johan-katu ja Oslon oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen 125 €
  Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

  Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

  Hotelveien, Ullensaker
    
   3,3
   / 5 (9 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   SAS-museo on 1,8 kilometrin ja Ullensakerin museo on 5,4 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Munch-museo ja Oslon oopperatalo ovat myös 52 kilometrin päässä.

   Citybox Oslo 104 €
   Citybox Oslo

   Citybox Oslo

   Prinsensgate 6, Oslo
     
    4,2
    / 5 (6 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Cinemateket ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Jernbanetorget ja Mini Bottle Gallery ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Smarthotel Oslo 97 €
    Smarthotel Oslo

    Smarthotel Oslo

    St. Olavsgate 26, Oslo
      
     3,8
     / 5 (13 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Kulttuurihistoriallinen museo ja Kansallisgalleria sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kuninkaanlinna ja Karl Johan-katu ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Gardermoen Airport Hotel
     Gardermoen Airport Hotel

     Gardermoen Airport Hotel

     Ravineveien 11, Ullensaker
       
      4,0
      / 5 (1 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Ullensakerin museo on 0,5 kilometrin ja SAS-museo on 2,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Munch-museo ja Oslon oopperatalo ovat myös 52 kilometrin päässä.

      Hotell Bondeheimen 110 €
      Hotell Bondeheimen

      Hotell Bondeheimen

      Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
        
       4,1
       / 5 (7 arvostelua)
       3.5 kautta 5.0

       Oslo Nye Teater, Karl Johan-katu ja Kansallisgalleria sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamentti ja Oslon tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Thon Hotel Rosenkrantz 154 €
       Thon Hotel Rosenkrantz

       Thon Hotel Rosenkrantz

       Rosenkrantz' gate 1, Oslo
         
        4,7
        / 5 (6 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Oslo Nye Teater ja Kansallisgalleria sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Karl Johan-katu ja Parlamentti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Comfort Hotel Grand Central 116 €
        Comfort Hotel Grand Central

        Comfort Hotel Grand Central

        Jernbanetorget 1, Oslo
          
         4,3
         / 5 (20 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Jernbanetorget ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karl Johan-katu ja Parlamentti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Oslo Hotellit

         Hotellit Oslossa – Norjan kuvankauniissa pääkaupungissa

         Norjan upeaakin upeampi pääkaupunki Oslo sijaitsee samannimisen vuonon pohjukassa, maan eteläosassa Ruotsin rajan lähettyvillä. Yksi Euroopan, ja samalla maailman, kalleimmista kaupungeista ei helpotusta matkailijalle tarjoa hotellihintojen puolesta. Kaupungissa on kuitenkin lukumäärällisesti paljon hotelleja, ja jokainen yöpyjä löytää omiin tarpeisiinsa sopiva majoituksen vaivattomasti. Sekä Oslo että sen lähialueet tarjoavat mahdollisuuden erilaisiin nähtävyyksiin tutustumiseen ja tapahtumiin osallistumiseen.

         Erittäin kattava ja tasokas hotellitarjonta jokaiseen makuun

         Oslon hotellitarjonta on todella laaja, mutta kuitenkin samalla erittäin tasokas hintaeroista huolimatta. Hotellit Oslossa sijaitsevat suurimmaksi osaksi aivan kaupungin keskustassa, josta on hyvät yhteydet niin esim. lentokentälle kuin juna-asemallekin. Hotellit Oslossa koostuvat suureksi osaksi isojen hotelliketjujen, kuten Radisson Blu:n ja Best Westernin, hotelleista. Isot hotelliketjut takaavat yleensä hotellihuoneiden laadun ja määrittelevät palvelun tason korkealle. Hotellihinnat Oslossa ovat pohjoismaista keskiarvoa korkeammat, mutta esim. Ruotsin pääkaupungin Tukholmanhinnat ovat suurin piirtein Oslon kanssa samalla tasolla. Hotellit Oslossa vaihtelevat joka tapauksessa yöhinnoiltaan jonkin verran, joten Pohjois-Eurooppaa reippureissaavakin selviää hotelliyöpymisestä Oslossa varmasti kohtuulliseen hintaan. Hintojen puolesta paras aika matkustaa Osloon on ehkä talviaika, jolloin kaupungissa vierailevien turistien ja matkailijoiden määrä on hieman vuotuista keskiarvoa matalampi. Tulee kuitenkin muistaa, että kesäisin hinnat saattavat myös painua alas sitä mukaa kun hotellit täyttyvät matkailijoista.

         Historiallisia kaupunginosia ja maittavia lounaita

         Päärautatieaseman vierestä alkava kaupungin pääkatu, Karl Johans gate, ei itsessään ole sen kummoisempi nähtävyys, mutta sen varrelta löytyy kuitenkin silmäniloa runsaasti. Kadun alkupäässä sijaitsee esim. Oslo Domkirke -tuomiokirkko ja kirkon vieressä hämmästyttävät Basarhallena-kauppahallit. Monet hotellit Oslossa sijaitsevat tämän pääkadun varrella tai sen lähettyvillä, joten kaupunkiin tutustuminen on yksinkertaisen helppoa. Useat aukiot, kuten Egertorget, tarjoavat maittavia lounaita ja pienten kahviloiden terassit palvelevat janoisia erityisesti kesäaikaan. Muita historiallisia must-nähtävyyksiä ovat mm. Det Kongelige Slott – Kuninkaanlinna (keskellä Slottsparken-puistoa), Akershus Festning -linnakealue, Rådhus (kaupungintalo) sekä hieman uudempaa historiaa tarjoava häikäisevä Oopperatalo, jonka eri tasoissa olevilta katoilta pääset ihastelemaan kaupungin säkenöivää kauneutta.

         Urheilua, puistoja ja runsaasti taidetta

         Oslofjorden kokonaisuudessaan on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Modernia taidetta kaipaavat voivat suunnata esim. Frognerparken-puistoon, jonka sisällä sijaitsee mykistävä Vigelandsparken-veistospuisto. Kesällä kaupungin suosituin puisto, St. Hanshaugen, on myös ehdottomasti vierailun arvoinen. Kaupungissa järjestetään myös runsaasti konsertteja, ja kansallisteatterin sekä konserttitalon tapahtumat ovat vailla vertaansa. Vanhakaupunki Kvadraturen on näkemisen arvoinen kohde kuuluisan Holmenkollenin hiihtokeskuksen ohella. Varaa siis hotelli Oslosta – kaupungista, jossa tekeminen ei lopu kesken.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Oslo

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.