Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Petrogradin piiri

38 €
Vedensky Hotel

Vedensky Hotel

4.0 kautta 5.0 37 Bolshoy Prospect P S, Pietari
Vedensky Hotel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Jubileinin urheilupalatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1781 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 190 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
46 €
Parklane Resort and Spa

Parklane Resort and Spa

4.0 kautta 5.0 Ulitsa Ryukhina, 9 Bldg A, Pietari
Parklane Resort and Spa on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Divo ostrov. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 152 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
32 €
Bon Voyage hotel

Bon Voyage hotel

2.0 kautta 5.0 Karpovka river quay, 23, Pietari
Bon Voyage hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin lelumuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 17 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
30 €
Hotel Park Krestovskiy

Hotel Park Krestovskiy

3.0 kautta 5.0 12, Severnaya Doroga, Pietari
Hotel Park Krestovskiy on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gazprom Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset teemapuistokuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 194 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
26 €
Aristocrat Boutique Hotel

Aristocrat Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0 Bolshaya Monetnaya St, 14A, Pietari
Aristocrat Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kirovin kotimuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1841 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 12 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
17 €
338 Hotel on Mira

338 Hotel on Mira

3.0 kautta 5.0 Mira 7a, Petrogradskiy District, Pietari
338 Hotel on Mira sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 14 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
31 €
Avenue-Apart

Avenue-Apart

3.0 kautta 5.0 Ulitsa Akademika Pavlova 7A, Petrogradskiy, Pietari
Avenue-Apart on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 200 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
14 €
Hotel "Svyazist"

Hotel "Svyazist"

3.0 kautta 5.0 Konstantinovskij prospekt, d.11a, Pietari
Hotel "Svyazist" sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Divo ostrov. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 27 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa jääkaapin ja mikroaaltouunin.
Hae hinnat
Andersen

Andersen

3.0 kautta 5.0 Ulitsa Chapygina, 4A, Pietari, Saint Petersburg
Andersen sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin lelumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1966 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 140 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
SuperHostel Kamennoostrovsky 39

SuperHostel Kamennoostrovsky 39

2.5 kautta 5.0 Kamennoostrovsky Prospekt 39, Petrogradskiy, Pietari
SuperHostel Kamennoostrovsky 39 on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin lelumuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 66 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
35 €
Arena Hotel

Arena Hotel

3.0 kautta 5.0 Futbol'naya Alleya, 8, Pietari, Saint Petersburg
Arena Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Gazprom Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 27 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
33 €
Anturage

Anturage

3.0 kautta 5.0 Bolshoy Prospekt, 33, Apartment 12, Pietari
Anturage sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 7 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Mary Hotel

Mary Hotel

3.0 kautta 5.0 Sytninskaya Street 14 A, Pietari
Mary Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin ja Paavalin linnoitus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 18 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
The Faces Petrogradskaya

The Faces Petrogradskaya

3.0 kautta 5.0 Ulitsa Mira 7G, Petrogradsky District, Pietari, St. Petersburg
The Faces Petrogradskaya on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kahvila. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
34 €
Iskra hotel

Iskra hotel

3.0 kautta 5.0 Bolshaya Posadskaya Street 10, Pietari
Iskra hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarin moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3 tähden hotellissa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

Majoitus kohteessa Petrogradin piiri

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Petrogradin piiri, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Petrogradin piiri hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Petrogradin piiri suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Petrogradin piiri

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Petrogradin piiri. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Petrogradin piiri on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Petrogradin piiri ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Petrogradin piiri

Kohteessa Petrogradin piiri riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Petrogradin piiri parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Petrogradin piiri.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.