Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Roskilde – Matkat

Onko toivekohteisiisi kuulunut jo jonkin aikaa Roskilde? Loma sinne maksaa kyllä vaivan – kaupunki on kiehtova matkakohde, joten älä tyydy pelkkiin haaveisiin vaan aloita reissun suunnittelu!

Roskilde – Lennot ja hotelli

Voisiko Roskilde olla sopiva pakopaikka sinulle ja seuralaisillesi? Ebookers-tiimi haluaa tehdä päiväunistasi totta.

Ilahdut varmasti jopa 9.6%^:n säästöistä, kun varaat sekä lentoliput majoituksen palveluidemme kautta.

Mikään ei ole rentouttavampaa kuin hyvin järjestetty lomamatka. Suuressa kansainvälisessä valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja 500 000 majoitusliikettä eri puolilla maailmaa, joten kiehtova seikkailu on vain parin napsautuksen päässä.

Nyt on koittanut oikea aika! Anna sisälläsi uinuvan seikkailijan päästä valloilleen. Maailma on täynnä ihania elämyksiä ja tutkimattomia paikkoja, joten anna meidän auttaa sinua lähtemään liikkeelle!

Varausehtoja sovelletaan.

Roskilde – Matkat

Monen kohteen erityisestä ilmapiiristä ja vetovoimasta käy kiittäminen sen asukkaita. Roskilde on hienoa aluetta, jonka väestöstä suunnilleen 44 000 asustelee tämän kaupungin alueella.

Se sijaitsee 8 km:n etäisyydellä naapurikaupungista, joka on Tune, ja 30 km:n matkan päässä maan pääkaupungista (Kööpenhamina).

Lopeta Instagramin selaaminen, kytke ilmoitukset pois päältä ja unohda koko puhelin hetkeksi. Sen sijaan, viritä aistisi luonnolle suunnittelemalla iltapäiväretki kohteeseen Nationalpark Skjoldungernes Land.

Viikinkilaivamuseo ja Roskilden museo tarjoavat paljon mielenkiintoista tietoa laivojen ja merenkulkuun liittyvien esineiden menneisyydestä.

Ota mukaan kupillinen kuumaa — tulossa on inspiroiva päivä taidegallerioissa. Nykytaiteen museo on mahtava paikka päästä alkuun. Glasgalleriet (lasimuseo) ja J.F. Willumsenin museo tarjoavat kävijälleen myöskin mielenkiintoiset ja upeat kokoelmat.

Luot varsin tarkan silmäyksen seudun menneisyyteen pistäytymällä kohteessa Sagnlandet Lejre.

Ledreborgin linna ja Selson linna ovat mahtavia rakennuksia, joissa on yöpynyt vuosien saatossa monia tärkeitä henkilöitä. Lisäksi ne ovat suorastaan pröystäileviä ja tarjoavat aivan ainulaatuisia arkkitehtuurillisia elementtejä. Jaegersprisin linna on sekin mielenkiintoinen vierailukohde.

Skibby Kirke (kirkko) ja Roskilde Domkirke ovat sopivia paikkoja kaupungin uskonnolliseen elämään tutustumiseen. Ota selvää, järjestetäänkö kohteissa Draby Kirke (kirkko) ja Pyhän Laurentiuksen kirkko opastettuja kierroksia.

Jos haluat ehtiä lomalla golfkentälle, pakkaa mailat mukaan ja ota suunnaksi Roskilde Golf Klub.

Roskilde – Hotellit

Kun tarjolla on vain 5 majoitusliikettä, fiksu matkailija ymmärtää varata majoituksensa niin nopeasti kuin mahdollista. Selaa ebookersin sivusto tarkkaan heti, kun matkapäiväsi ovat selvillä. Sieltä löydät pienimmätkin yksityiskohdat.

Zleep Hotel Roskilde ja Scandic Roskilde ovat myös esimerkkejä majoitusvaihtoehdoista, jotka on hyvä muistaa varausta tehdessä. Jos pidät näkemästäsi, älä jää odottelemaan ennen kuin teet varauksen! Nämä majoitusliikkeet ovat monien suosiossa mukavien sänkyjensä ja hyvän palvelunsa ansiosta.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Roskilde

Katso kaikki 12 aktiviteettia kohteessa Roskilde

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Roskilde

Näytä kaikki 1 106 majoitusliikettä kohteessa Roskilde
Zleep Hotel Prindsen Roskilde

Zleep Hotel Prindsen Roskilde

Algade 13, Roskilde
  3.0 kautta 5.0
   
   

  Zleep Hotel Prindsen Roskilde on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Roskilden ...

  Zleep Hotel Prindsen Roskilde94 €

  Zleep Hotel Prindsen Roskilde94 €
  Comwell Roskilde

  Comwell Roskilde

  Vestre Kirkevej 12, Roskilde
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,5/5 (4 arvostelua)

   Comwell Roskilde on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nationalpark Skjoldungernes ...

   Comwell Roskilde94 €

   Comwell Roskilde94 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.