Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Suosituimmat hotellit Zuidoost

Hae hinnat
Hotel Levell

Hotel Levell

3.5 kautta 5.0 Hullenbergweg 353, Amsterdam
Hotel Levell on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Johan Cruyff Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
62 €
Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard

Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard

3.0 kautta 5.0 Hoekenrode 1, Amsterdam
Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta AFAS Liven konserttisali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 254 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
38 €
a&o Amsterdam Zuidoost

a&o Amsterdam Zuidoost

2.0 kautta 5.0 Hogehilweg 22, Amsterdam
A&o Amsterdam Zuidoost on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Johan Cruyff Arena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 353 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
60 €
Ozo Hotel

Ozo Hotel

4.0 kautta 5.0 Karspeldreef 2, Amsterdam
Ozo Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Johan Cruyff Arena on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 165 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
64 €
Jaz Amsterdam

Jaz Amsterdam

3.5 kautta 5.0 De Passage 90, Amsterdam
Jaz Amsterdam on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ziggo Dome (areena). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 258 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
89 €
Fletcher Hotel Amsterdam

Fletcher Hotel Amsterdam

4.0 kautta 5.0 Schepenbergweg 50, Amsterdam, Noord Holland
Fletcher Hotel Amsterdam on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta AMC Amsterdam Medical Centre (sairaala). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja baari. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 120 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
54 €
Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers

Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers

3.0 kautta 5.0 Hoogoorddreef 66b, Amsterdam
Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Johan Cruyff Arena on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 323 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
55 €
Hotel Campanile Amsterdam Zuidoost

Hotel Campanile Amsterdam Zuidoost

3.0 kautta 5.0 Loosdrechtdreef 3, Amsterdam
Hotel Campanile Amsterdam Zuidoost on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Johan Cruyff Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 74 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
85 €
Gr8 Hotel Amsterdam Riverside

Gr8 Hotel Amsterdam Riverside

4.0 kautta 5.0 Provincialeweg 38, Amsterdam
Gr8 Hotel Amsterdam Riverside on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Johan Cruyff Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 192 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
55 €
Hotel Joy

Hotel Joy

3.0 kautta 5.0 Hullenbergweg 385, Amsterdam, noord-holland
Hotel Joy on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Johan Cruyff Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 122 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
37 €
easyHotel Amsterdam Arena Boulevard

easyHotel Amsterdam Arena Boulevard

2.0 kautta 5.0 Johan Cruijff Boulevard 129, Amsterdam, Noord-Holland
EasyHotel Amsterdam Arena Boulevard on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Johan Cruyff Arena on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hotellissa on 131 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
BnB ZOH

BnB ZOH

3.0 kautta 5.0 17 Heesterveld, Amsterdam, NH
BnB ZOH on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Johan Cruyff Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kokoushuoneet. Tässä 3 tähden majatalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
63 €
Holiday Inn Amsterdam - Arena Towers

Holiday Inn Amsterdam - Arena Towers

4.0 kautta 5.0 Hoogoorddreef 66, Amsterdam
Holiday Inn Amsterdam - Arena Towers on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Johan Cruyff Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 kahvilaa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 120 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Courtyard Amsterdam Arena Atlas

Courtyard Amsterdam Arena Atlas

4.0 kautta 5.0 Hoogoorddreef 1, Zuidoost, Amsterdam
Courtyard Amsterdam Arena Atlas on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta AFAS Liven konserttisali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 175 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Studio Amsterdamissa!

Studio Amsterdamissa!

Darlingstraat, 589, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Johan Cruyff Arena. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Zuidoost

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Zuidoost, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Zuidoost hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Zuidoost suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Zuidoost

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Zuidoost. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Zuidoost on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Zuidoost ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Zuidoost

Kohteessa Zuidoost riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Zuidoost parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Zuidoost.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Zuidoost

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.