Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Taipei

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Taipei

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi TPE
Lennon hinta 552 €

Halvat lennot Helsingistä Taipeihin

Janoatko todellista aasialaista eksotiikkaa ja suurkaupungin loputtomia mahdollisuuksia? Lennähdä siis 8 000 kilometrin päässä siintävään elämää sykkivään Taipeihin! Taiwanin pääkaupungissa Taipeissa on 2,7 miljoonaa asukasta. Kello Taipeissa on viisi tuntia Helsinkiä edellä. Helsingistä Taipeihin liikennöi useita lentoyhtiöitä, kuten KLM, Turkish Airlines, Dragonair, Cathay Pacific Airways, Finnair ja Air China. Valitettavasti Helsingistä Taipeihin ei ole tarjolla suoria lentoja, mutta yhden välilaskun kautta lennot kestävät lyhimmillään 12 tuntia ja 25 minuuttia. Välilaskut ovat jaloillesi pitkän istumisen jälkeen oikeaa nautintoa, ja niiden aikana voit tutustua pikaisesti esimerkiksi Pekingin, Hongkongin tai Istanbulin lentokenttään riippuen siitä, minkä lentoyhtiön lennot valitset. Säästät lentojen hinnoissa jopa satoja euroja, jos valitset kahden välilaskun lennot. Kahdella välilaskulla lento kestää lyhimmillään 19 tuntia ja 10 minuuttia. Tarkastele siis eri vaihtoehtoja huolellisesti ja varaa halvat lennot Helsingistä Taipeihin!

Edullisesti Taipeihin

Lentojen hinnoissa on merkittäviä eroja riippuen lentoyhtiöistä ja välilaskujen määrästä: halvimmat Helsingin ja Taipein väliä liikennöivät lentoyhtiöt ovat Malaysia Airlines, China Southern Airlines ja British Airways. Finnair on yksi suomalaisten suosimista lentoyhtiöistä reitillä, mutta ole avoin ja tarkista ebookersin sivuilta, mikä lentoyhtiö tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat lennot. Entä mihin vuodenaikaan Taipeihin kannattaisi matkustaa? Hintojen puolesta kannattavinta olisi varata lennot syys- tai marraskuulle. Myös joulukuun alkupuoliskolla saattaa löytyä edullisia lentoja Helsingistä Taipeihin, mutta joulun aikaan hinnat kiipeävät huomattavan korkeiksi.

Onko matkalaukut jo pakattu?

Kun olet ostanut lennot Helsingistä (HEL) Taipeihin (TPE), matkasi alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Voit päästä lentokentälle Helsingin keskustasta junalla, paikallisbussilla, lentokenttäbussilla tai taksilla. Näistä kätevin kulkuväline lienee juna, joka taittaa matkan keskustasta puolessa tunnissa. Jos tulet Helsinkiin muualta Suomesta, voit vaihtaa kaukojunasta suoraan lentokentälle liikennöivään kehäradan junaan Tikkurilassa. Kaikki lentoasemalle liikennöivät junat ovat matalalattiajunia, joten suuretkin matkalaukut kulkevat mukanasi ilman, että sinun tarvitsee nostella niitä. Myös esteettömyys junassa ja juna-asemilla on huomioitu hyvin.

Lentokentällä Taipeissa

Kaikki Taipeihin laskeutuvat kansainväliset lennot saapuvat Taoyuanin kansainväliselle lentoasemalle. Yksi maailman vilkkaimmin liikennöidyistä lentokentistä sijaitsee Taiwanin pohjoisosassa noin 40 kilometrin päässä Taipein kaupungista. Lentokentällä on kaksi terminaalirakennusta, joiden välillä matkustajia kuljettaa TTIA Skytrain -juna. Kolmannen terminaalin on määrä valmistua muutaman vuoden sisällä. Lentokentältä kaupunkiin pääset useilla eri tavoilla. Halvin vaihtoehto on express-lentokenttäbussi, joka liikennöi Taipein keskustaan noin 10–15 minuutin välein. Kalliimpi mutta kenties ryhmille käytännöllisempi vaihtoehto on taksi. Kun varaat hotellin Taipeista, kannattaa myös kysyä, onko hotellilla kuljetuspalvelua. Se on nimittäin suurin piirtein saman hintainen kuin taksi, ja kuljettaja tulee sinua vastaan lentokentälle.

Ainutlaatuinen Taipei

Millaista Taipeissa sitten on? Ensinnäkin varmasti lämpimämpää kuin Suomessa. Taiwanin kesä on pitkä, kuuma ja kostea, ja kesäkuukausien keskilämpötila kohoaa yli 30 asteeseen. Kesällä Taipeissa voi olla rankkasateita ja kesäkuusta lokakuuhun jopa trooppisia hirmumyrskyjä. Talvet puolestaan ovat lyhyitä ja leutoja; joulu- ja tammikuussa keskilämpötila on vain hieman alle 20 astetta. Talvella saarella on yleensä varsin sumuista ilmankosteudesta johtuen. Ilmansaasteet eivät Taipeissa ole yhtä suuri ongelma kuin esimerkiksi Kiinan suurkaupungeissa, mutta saasteista aiheutuvaa savusumua saattaa kuitenkin esiintyä kaupungissa sateettomina päivinä. Taipeissa on kattava metroverkosto, ja pysäkkien nimet on kirjoitettu myös englanniksi. Taipeissa kannattaa tutustua kaupungin lukuisiin temppeleihin ja tilata ennakkoluulottomasti ruokia, joita et ole koskaan maistanutkaan. Taipein katukojuissa myydään tyypillisesti erilaisia munaruokia, kuten viiriäisenmunia. Valtavassa kaupungissa on varmasti jokaiselle jotakin!

Helsinki - Taipei Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Taipei?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Taipei on 552 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Taipei. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Taipei on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Taipei on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Taipei on tarjolla 191 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Taipei?

  reitillä Helsinki -- Taipei liikennöi 4 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Taipei -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Taipei: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Taoyuan Intl. (TPE), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Taipei voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Taoyuan Intl. (TPE)\n* Songshan (TSA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Taipei.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Taipei?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Taipei hintaan 552 €! Reitillä Helsinki -- Taipei 4 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Taipei (TPE)\n * Finnair\n * Japan Airlines\n * British Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Taipei (TSA)\n * Finnair\n * Air China\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Taipei useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Taipei (TPE)\n * Finnair -- 91 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TPE\n \n\n * Japan Airlines -- 42 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TPE\n \n\n * British Airways -- 38 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TPE\n\n\n\n* Helsinki (HEL) -- Taipei (TSA)\n * Finnair -- 3 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TSA\n \n\n * Air China -- 3 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TSA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Taipei joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 91 lentoa reitillä Helsinki -- Taipei. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 185 lentoa kohteeseen Taipei (TPE).\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 6 lentoa kohteeseen Taipei (TSA).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Taipei tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Taipei ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 13 tuntia, 50 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 8 036,96 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 22 tuntia, 25 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 18 tuntia, 13 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Taipei?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Taipei (TPE)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 00.45\n * Aikaisin saapumisaika: 10.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.20\n\n\n\n* Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Taipei (TSA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 17.20\n * Aikaisin saapumisaika: 12.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 12.40\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Taipei?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Taipei

Näytä kaikki 959 majoitusliikettä kohteessa Taipei
Taipei M Hotel - Main station

Taipei M Hotel - Main station

No.64, Sec. 1, Hankou St., Zhongzheng Dist., Taipei
  3.5 kautta 5.0
   
   
  3,5/5 (4 arvostelua)

  Taipein kaupungin pohjoinen portti, Taiwanin kansallismuseo ja Presidential Office Building (rakennus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. ...

  Taipei M Hotel - Main station33 €

  Taipei M Hotel - Main station33 €
  Taipei Heroes Square Hotel

  Taipei Heroes Square Hotel

  1F,No. 59, Sec. 1, Zhonghua Rd, Zhongzheng Dist., Taipei
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Red House Theater (teatteri) ja Presidential Office Building (rakennus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lungshanin temppeli ja ...

   Taipei Heroes Square Hotel33 €

   Taipei Heroes Square Hotel33 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.