Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Taipei

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Taipei

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi TPE
Lennon hinta 608 €

Halvat lennot Helsingistä Taipeihin

Janoatko todellista aasialaista eksotiikkaa ja suurkaupungin loputtomia mahdollisuuksia? Lennähdä siis 8 000 kilometrin päässä siintävään elämää sykkivään Taipeihin! Taiwanin pääkaupungissa Taipeissa on 2,7 miljoonaa asukasta. Kello Taipeissa on viisi tuntia Helsinkiä edellä. Helsingistä Taipeihin liikennöi useita lentoyhtiöitä, kuten KLM, Turkish Airlines, Dragonair, Cathay Pacific Airways, Finnair ja Air China. Valitettavasti Helsingistä Taipeihin ei ole tarjolla suoria lentoja, mutta yhden välilaskun kautta lennot kestävät lyhimmillään 12 tuntia ja 25 minuuttia. Välilaskut ovat jaloillesi pitkän istumisen jälkeen oikeaa nautintoa, ja niiden aikana voit tutustua pikaisesti esimerkiksi Pekingin, Hongkongin tai Istanbulin lentokenttään riippuen siitä, minkä lentoyhtiön lennot valitset. Säästät lentojen hinnoissa jopa satoja euroja, jos valitset kahden välilaskun lennot. Kahdella välilaskulla lento kestää lyhimmillään 19 tuntia ja 10 minuuttia. Tarkastele siis eri vaihtoehtoja huolellisesti ja varaa halvat lennot Helsingistä Taipeihin!

Edullisesti Taipeihin

Lentojen hinnoissa on merkittäviä eroja riippuen lentoyhtiöistä ja välilaskujen määrästä: halvimmat Helsingin ja Taipein väliä liikennöivät lentoyhtiöt ovat Malaysia Airlines, China Southern Airlines ja British Airways. Finnair on yksi suomalaisten suosimista lentoyhtiöistä reitillä, mutta ole avoin ja tarkista ebookersin sivuilta, mikä lentoyhtiö tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat lennot. Entä mihin vuodenaikaan Taipeihin kannattaisi matkustaa? Hintojen puolesta kannattavinta olisi varata lennot syys- tai marraskuulle. Myös joulukuun alkupuoliskolla saattaa löytyä edullisia lentoja Helsingistä Taipeihin, mutta joulun aikaan hinnat kiipeävät huomattavan korkeiksi.

Onko matkalaukut jo pakattu?

Kun olet ostanut lennot Helsingistä (HEL) Taipeihin (TPE), matkasi alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Voit päästä lentokentälle Helsingin keskustasta junalla, paikallisbussilla, lentokenttäbussilla tai taksilla. Näistä kätevin kulkuväline lienee juna, joka taittaa matkan keskustasta puolessa tunnissa. Jos tulet Helsinkiin muualta Suomesta, voit vaihtaa kaukojunasta suoraan lentokentälle liikennöivään kehäradan junaan Tikkurilassa. Kaikki lentoasemalle liikennöivät junat ovat matalalattiajunia, joten suuretkin matkalaukut kulkevat mukanasi ilman, että sinun tarvitsee nostella niitä. Myös esteettömyys junassa ja juna-asemilla on huomioitu hyvin.

Lentokentällä Taipeissa

Kaikki Taipeihin laskeutuvat kansainväliset lennot saapuvat Taoyuanin kansainväliselle lentoasemalle. Yksi maailman vilkkaimmin liikennöidyistä lentokentistä sijaitsee Taiwanin pohjoisosassa noin 40 kilometrin päässä Taipein kaupungista. Lentokentällä on kaksi terminaalirakennusta, joiden välillä matkustajia kuljettaa TTIA Skytrain -juna. Kolmannen terminaalin on määrä valmistua muutaman vuoden sisällä. Lentokentältä kaupunkiin pääset useilla eri tavoilla. Halvin vaihtoehto on express-lentokenttäbussi, joka liikennöi Taipein keskustaan noin 10–15 minuutin välein. Kalliimpi mutta kenties ryhmille käytännöllisempi vaihtoehto on taksi. Kun varaat hotellin Taipeista, kannattaa myös kysyä, onko hotellilla kuljetuspalvelua. Se on nimittäin suurin piirtein saman hintainen kuin taksi, ja kuljettaja tulee sinua vastaan lentokentälle.

Ainutlaatuinen Taipei

Millaista Taipeissa sitten on? Ensinnäkin varmasti lämpimämpää kuin Suomessa. Taiwanin kesä on pitkä, kuuma ja kostea, ja kesäkuukausien keskilämpötila kohoaa yli 30 asteeseen. Kesällä Taipeissa voi olla rankkasateita ja kesäkuusta lokakuuhun jopa trooppisia hirmumyrskyjä. Talvet puolestaan ovat lyhyitä ja leutoja; joulu- ja tammikuussa keskilämpötila on vain hieman alle 20 astetta. Talvella saarella on yleensä varsin sumuista ilmankosteudesta johtuen. Ilmansaasteet eivät Taipeissa ole yhtä suuri ongelma kuin esimerkiksi Kiinan suurkaupungeissa, mutta saasteista aiheutuvaa savusumua saattaa kuitenkin esiintyä kaupungissa sateettomina päivinä. Taipeissa on kattava metroverkosto, ja pysäkkien nimet on kirjoitettu myös englanniksi. Taipeissa kannattaa tutustua kaupungin lukuisiin temppeleihin ja tilata ennakkoluulottomasti ruokia, joita et ole koskaan maistanutkaan. Taipein katukojuissa myydään tyypillisesti erilaisia munaruokia, kuten viiriäisenmunia. Valtavassa kaupungissa on varmasti jokaiselle jotakin!

Varatuimmat hotellit Taipei

Näytä kaikki 978 majoitusliikettä kohteessa Taipei
113 €
Humble House Taipei

Humble House Taipei

4.0 kautta 5.0 No.18 Songgao Road Xinyi District, Taipei
Humble House Taipei on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sun Yat-senin muistomerkki. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 235 huonetta 22 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
142 €
Grand Hyatt Taipei

Grand Hyatt Taipei

5.0 kautta 5.0 2 SongShou Road, Taipei
Grand Hyatt Taipei on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taipei 101. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 8 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 850 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
36 €
Hotel Midtown Richardson

Hotel Midtown Richardson

4.0 kautta 5.0 No. 4, Xiushan Street, Zhongzheng District, Taipei
Hotel Midtown Richardson on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Red House Theater (teatteri). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 535 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.