Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Maui

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Maui

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi OGG
Lennon hinta 757 €

Lennot Helsingistä Mauin saarelle tuovat sinut trooppiseen paratiisiin

Havaiji on suomalaisille kaukainen paratiisisaarten ryhmä keskellä Tyyntä valtamerta. Jos onnistut löytämään halvat lennot Helsingistä Mauin saarelle, et taatusti kadu valintaasi. Tuliperäisillä saarilla kukoistaa on helppo nauttia elämästä meren ja auringon helliessä mieltä ja kehoa.

Havaijin osavaltioon kuuluvan Mauin saaren kansainvälinen lentoasema on nimeltään Kahuluin lentoasema (OGG). Tälle Tyynen valtameren saarelle on Helsingistä linnuntietä matkaa 11 000 kilometriä. Lennot Helsingistä Mauiin vaativat yleensä kaksi välilaskua, tavallisesti yhden Keski-Euroopassa ja toisen Yhdysvalloissa, esimerkiksi Los Angelesissa tai San Franciscossa. Lennot järjestyvät usein lentoyhtiöiden allianssien välisenä yhteistyönä ja vievät tavallisesti reilun vuorokauden. Aikaero Helsingin ja Havaijin välillä on täydet kaksitoista tuntia, joten jetlagista toipumiseen saattaa kulua muutama päivä.

Asiakirjat kuntoon ennen matkaa ja matkalla

Yhdysvaltoihin kansainvälisellä lennolla saapuvien on varauduttava jonoihin ja kyselyihin maahantulon syistä ja kestosta. Kun olet varannut lennot Helsingistä Mauin saarelle, varmista, että sinulla on voimassa oleva ESTA-lupa (Electronic System for Travel Authorisation). Sitä on anottava verkossa hyvissä ajoin ennen matkaa.

Viimeisellä etapilla ennen Havaijille laskeutumista on täytettävä Agricultural Declaration Form, lomake, jolla ilmoitetaan esimerkiksi mukaan pakatuista kukista tai siemenistä. Viranomaiset huolehtivat kentällä siitä, ettei saarille tuoda mitään niiden herkkää ekosysteemiä uhkaavaa.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääset kehäradan ansiosta junalla kauempaakin, kunhan vaihdat paikallisjunaan Tikkurilassa tai Pasilassa. Helsingin keskustasta liikkeelle lähtevät valitsevat I- tai P-junan Rautatieasemalla tai voivat hypätä seutuliikenteen bussin tai Finnair City Busin kyytiin. Muualta Suomesta tultaessa myös kaukoliikenteen busseilla voi päästä perille suoraan lentoasemalle. Jos tulet omalla autolla, parkkipaikan löytäminen ei ole ongelma. Vinkkinä muuten, että selviät pysäköinnistä sitä halvemmalla, mitä kauemmas pysäköit kentästä. Laukkujen kanssa ei silti tarvitse taivaltaa apostolinkyytiä terminaaliin, sillä lentoparkkialueilta on bussikuljetus. Lentoaseman lähialueen hotelleilla on kätevät ja maksuttomat bussikuljetukset kentälle.

Kahuluin lentoaseman sijainti

Kahuluin kansainvälinen lentoasema on saanut tunnuksen OGG Hawaiian Airlinesin palveluksessa 1960-luvulle asti toimineen lentäjä Bertram J. Hoggin kunniaksi. Mauin saari on Havaijin osavaltion toiseksi suurin saari Havaijin (englanniksi Hawaii tai Big Island) jälkeen. Mauin suurin asutuskeskittymä on lentokenttäkaupunki Kahului, joka sijaitsee saaren keskiosassa kapeammalla kohdalla itä- ja länsiosien välissä.

Molokain lentoasema (MKK) kuuluu sekin Mauin piirikuntaan, mutta sijaitsee Molokain saarella Mauin saaresta luoteeseen.

Siirtyminen kentältä saaren eri osiin

Lentokentältä on kätevää vuokrata auto ja tutustua sillä saareen itsenäisesti. Jos haluat mieluummin istua kyydissä, voit ottaa lentokentältä taksin kohteeseesi. Kahuluin kaupunkiin kyyti maksaa alle 15 dollaria. Mittarihinta on noin 3 dollaria maililta. Taksit löytyvät lentoasemalta matkatavaroiden luovutuksen edustalta. Matkatavaroiden luovutushallista löytyy myös Maui Airport Shuttle Service, joka järjestää tilausbussikyytejä majapaikkoihin saaren eri osiin. Liikennöitsijä on Roberts Hawaii.

Julkista liikennettä saaren eri osiin tarjoavat lentokenttäbussit 35 (Haiku Islander) ja 40 (Upcountry Islander), jotka molemmat kulkevat 90 minuutin välein päiväsaikaan noin iltakymmeneen asti. Bussilipun hinta on dollarin tienoilla.

Trooppinen ilmasto hellii kaukaisia vieraita

Havaijilla ilmasto on aina lämmin. Mauin saarella länsiosa on tavallisesti muutaman asteen itäosaa lämpimämpi. Päivän ylin lämpötila Mauilla on ympäri vuoden keskimäärin 26–30 astetta. Yön alin lämpötila on joulukuulta huhtikuulle keskimäärin hieman alle 20 astetta, muina kuukausina 20 astetta tai hieman sen yli.

Lennot Helsinki – Maui

Onko kohteiden Helsinki ja Maui välillä suoria lentoja?

Haluatko lentää suoraan kohteiden Helsinki ja Maui välillä? Valitettavasti se ei ole tällä hetkellä mahdollista. Voit kuitenkin varata välilaskullisen lennon, joita tällä reitillä on tarjolla.

Varatuimmat hotellit Maui

Näytä kaikki 10 178 majoitusliikettä kohteessa Maui
376 €
Hyatt Regency Maui Resort & Spa

Hyatt Regency Maui Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 200 Nohea Kai Dr, Lahaina, HI
Hyatt Regency Maui Resort & Spa on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaanapali Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 6 ulkouima-allasta ja 5 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakylässä on 806 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja iPod-telakointiaseman.
170 €
Maui Coast Hotel

Maui Coast Hotel

3.5 kautta 5.0 2259 S Kihei Rd, Kihei, HI
Maui Coast Hotel on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kamaole Beach Park (rantapuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 265 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
231 €
Royal Lahaina Resort

Royal Lahaina Resort

3.5 kautta 5.0 2780 Kekaa Dr, Lahaina, HI
Royal Lahaina Resort on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaanapali Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1962 rakennetussa 3,5 tähden lomakylässä on 441 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.