Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Leipzig

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Leipzig

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi XIT
Lennon hinta 176 €

Halvat lennot Helsingistä Leipzigiin

Leipzig on lähes 600 000 asukkaan historiallinen kaupunki, joka sijaitsee noin 150 kilometrin päässä Berliinistä lounaaseen päin ja joka on kyselytutkimuksissa valittu Saksan parhaaksi asuinkaupungiksi. Leipzig on keskieurooppalaisesta kaupunkikulttuurista pitävän turistin unelmakohde: Siellä sijaitsee yksi Saksan tärkeimmistä oopperataloista, ja kaupungin eläintieteellistä puutarhaa pidetään Saksan hienoimpana ja yhtenä koko Euroopan parhaimmista. Kauppakaupunkina tämä merkittävä taloudellinen keskus toimi jo antiikin Rooman aikaan, ja sillä on pitkät perinteet musiikin, sivistyksen ja kirjapainotoiminnan keskuksena. Nykyään Leipzigissä voi nauttia historiallisen kaupunkikeskustan renessanssi- ja barokkiarkkitehtuurista, laajasta galleria-, musiikki- ja museotarjonnasta sekä vilkkaasta yöelämästä. Kaupungista löytyy paljon tunnelmallisia ravintoloita ja olutkellareita – kaiken kaikkiaan erilaisia ravintoloita, krouveja ja baareja on yli 1 400. Myös teatteri-, revyy- ja varietee-esityksiä löytyy joka makuun, joten ikävystymään ei ehdi päivällä eikä illalla! Jos huoleton kulttuuriviikonloppu tai tapahtumarikas loma Keski-Euroopan sydämessä kiinnostaa, kannattaa varata lennot Helsingistä Leipzigiin!

Tietoa Helsinki-Vantaan lentokentästä

Helsinki-Vantaan lentokenttä on helppo saavuttaa sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla. Kannattaa tarkistaa Matkahuollon sivuilta, kulkeeko kotikaupungistasi suoria bussiyhteyksiä lentoasemalle. Suoria kuljetuksia löytyy yleensä ainakin Tampereelta, Turusta, Lahdesta, Porvoosta sekä Kotkan ja Kouvolan alueelta. Myös junalla pääsee perille: Helsingin keskustasta kulkee junia Tikkurilan ja Myyrmäen kautta lentokentälle (matka-aika on noin puoli tuntia). Muista pääradan junista voi vaihtaa kentälle meneviin juniin joko Tikkurilassa, Pasilassa tai Helsingissä. Helsingin keskustasta pääsee kentälle myös bussilla. Finnair City Bus kuljettaa matkustajat Elielinaukiolta lentoasemalle, minkä lisäksi väliä liikennöi seutulinja numero 615. Jos lentokentälle haluaa tulla omalla autolla, sen voi jättää loman ajaksi parkkiin yhdelle lentoaseman pysäköintialueista. Parkkipaikka kannattaa varata lentoaseman verkkosivuilta (varaus viimeistään 24 tuntia ennen saapumista). Pitkäaikaispysäköinti on varsin edullista, ja hintaan sisältyy kuljetus pysäköintialueelta terminaaleille.

Kätevät lennot Helsingistä Leipzigiin

On valitettavaa, ettei Suomesta ole vielä suoria lentoja Leipzigiin. Onneksi tarjolla on varsin käteviä vaihtoehtoja. Esimerkiksi Lufthansa järjestää lentoja yhdellä välilaskulla, jolloin koko matkan kesto on välilaskusta riippuen noin 4,5–8,5 tuntia. Eri yhteyksiä kannattaa vertailla, jotta löytää itselleen sopivimman vaihtoehdon. Lentojen hinnat saattavat heilahdella jonkin verran ympäri vuotta, mutta juhannuksen tienoota ja heinäkuun alkua lukuun ottamatta hinnoissa ei ole selkeää sesonkivaihtelua. Sama koskee eri viikonpäiviä: viikonloppuhinnat eivät aina ole selvästi arkipäiviä kalliimpia, joten kannattaa yksikertaisesti pitää silmällä kaikkia tarjouksia ja varata lennot omien tarpeiden mukaan. Lippujen hinnat alkavat kallistua huomattavasti vasta muutamaa viikkoa ennen lähtöä. Jos haluat suunnitella lomasi säiden mukaan, lämpimintä Leipzigissä on kesäkuusta syyskuuhun. Joulukuun ja helmikuun välillä lämpötila voi laskea myös pakkasen puolelle.

Perillä Leipzigissä

Leipzigin ja Helsingin välillä aikaeroa on vain tunti, joten aikaeroväsymys ei pääse vaivaamaan! Leipzigin lentokentälle (Leipzig/Halle Airport, IATA-koodi LEJ) lentävät Lufthansan lisäksi Air Berlin, Eurowings, Ryanair ja Turkish Airlines, ja sen läpi kulkee vuosittain noin 2,3 miljoonaa matkustajaa. Kun olet perillä kentällä, jatkoyhteyksiä varten sinun kannattaa hakeutua kentän alla sijaitsevalle rautatieasemalle. Sieltä on Intercity- ja Intercity Express-yhteydet moniin kaupunkeihin, kuten Frankfurtiin, Hannoveriin, Dresdeniin ja Kölniin. Paikallisjuna S-Bahn Mitteldeutschland kuljettaa matkustajia Leipzigiin ja Halleen. Kannattaa muistaa, että Leipzig sijaitsee kätevässä paikassa muitakin kaupunkiretkiä varten, ja lentokentältä pääsee bussilla esimerkiksi Berliiniin (Berlin Linien Bus) sekä Dresdeniin, Kölniin ja Dortmundiin (Flixbus). Lisätietoja löytyy lentokentän verkkosivuilta, joilla voi myös suunnitella matkansa kentältä haluamaansa päätepisteeseen. Ebookersin sivuilta kannattaa etsiä halpoja lentoja Helsingistä Leipzigiin, koska hyviä tarjouksia voi löytyä läpi vuoden ja Leipzig on helppo kohde, johon on kiva lähteä mihin vuodenaikaan tahansa!

Lennot Helsinki – Leipzig

Onko kohteiden Helsinki ja Leipzig välillä suoria lentoja?

Mikään yhtiö ei tällä hetkellä lennä suoraan kohteiden Helsinki ja Leipzig välillä. Pari liikennöi välilaskullisia lentoja, joten matkallasi tulee olemaan vähintään yksi välilasku.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Leipzig välisille lennoille?

Haluatko tietää hieman lisää matkastasi kohteiden Helsinki ja Leipzig välillä? Kuten lähtö- ja kohdelentokenttien nimet? Lähtökenttä on mitä todennäköisemmin Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Leipzig (LEJ-Leipzig - Halle).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Leipzig välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Huippuluokan palvelu, ruoan laatu ja loistava kanta-asiakasohjelma ovat joitain lentoyhtiöt toisistaan erottavia asioita. Useat eri lentoyhtiöt lentävät reitillä Helsinki – Leipzig, ja tässä ovat vain niistä suosituimmat vaihtoehdot:

  • Lufthansa, 81 lentoa kuussa
  • TAP Portugal, 60 lentoa kuussa
  • Air China, 57 lentoa kuussa
  • United Airlines, 52 lentoa kuussa
  • Aegean Airlines, 46 lentoa kuussa
  • ANA, 46 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Leipzig välillä on?

Leipzig kutsuu tutustumaan. Aloita seikkailu nyt hankkimalla liput yhdelle 4 jokapäiväisestä lennosta reitillä Helsinki – Leipzig.

Varatuimmat hotellit Leipzig

Näytä kaikki 484 majoitusliikettä kohteessa Leipzig
98 €
Vienna House Easy Leipzig

Vienna House Easy Leipzig

4.0 kautta 5.0 Goethestrasse 11, Leipzig, Sachsen
Vienna House Easy Leipzig on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leipzigin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 206 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevisiot.
49 €
Zollikof Aparts - Sauna & Studioapartments

Zollikof Aparts - Sauna & Studioapartments

3.5 kautta 5.0 Zollikoferstraße 19, Leipzig, SN
Zollikof Aparts - Sauna & Studioapartments on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Leipzigin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
54 €
MEININGER Hotel Leipzig Hauptbahnhof

MEININGER Hotel Leipzig Hauptbahnhof

3.0 kautta 5.0 Bruehl 69, Leipzig, SN
MEININGER Hotel Leipzig Hauptbahnhof on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leipzigin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 126 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.