Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Leipzig

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Leipzig

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi XIT
Lennon hinta 179 €

Halvat lennot Helsingistä Leipzigiin

Leipzig on lähes 600 000 asukkaan historiallinen kaupunki, joka sijaitsee noin 150 kilometrin päässä Berliinistä lounaaseen päin ja joka on kyselytutkimuksissa valittu Saksan parhaaksi asuinkaupungiksi. Leipzig on keskieurooppalaisesta kaupunkikulttuurista pitävän turistin unelmakohde: Siellä sijaitsee yksi Saksan tärkeimmistä oopperataloista, ja kaupungin eläintieteellistä puutarhaa pidetään Saksan hienoimpana ja yhtenä koko Euroopan parhaimmista. Kauppakaupunkina tämä merkittävä taloudellinen keskus toimi jo antiikin Rooman aikaan, ja sillä on pitkät perinteet musiikin, sivistyksen ja kirjapainotoiminnan keskuksena. Nykyään Leipzigissä voi nauttia historiallisen kaupunkikeskustan renessanssi- ja barokkiarkkitehtuurista, laajasta galleria-, musiikki- ja museotarjonnasta sekä vilkkaasta yöelämästä. Kaupungista löytyy paljon tunnelmallisia ravintoloita ja olutkellareita – kaiken kaikkiaan erilaisia ravintoloita, krouveja ja baareja on yli 1 400. Myös teatteri-, revyy- ja varietee-esityksiä löytyy joka makuun, joten ikävystymään ei ehdi päivällä eikä illalla! Jos huoleton kulttuuriviikonloppu tai tapahtumarikas loma Keski-Euroopan sydämessä kiinnostaa, kannattaa varata lennot Helsingistä Leipzigiin!

Tietoa Helsinki-Vantaan lentokentästä

Helsinki-Vantaan lentokenttä on helppo saavuttaa sekä julkisilla kulkuvälineillä että omalla autolla. Kannattaa tarkistaa Matkahuollon sivuilta, kulkeeko kotikaupungistasi suoria bussiyhteyksiä lentoasemalle. Suoria kuljetuksia löytyy yleensä ainakin Tampereelta, Turusta, Lahdesta, Porvoosta sekä Kotkan ja Kouvolan alueelta. Myös junalla pääsee perille: Helsingin keskustasta kulkee junia Tikkurilan ja Myyrmäen kautta lentokentälle (matka-aika on noin puoli tuntia). Muista pääradan junista voi vaihtaa kentälle meneviin juniin joko Tikkurilassa, Pasilassa tai Helsingissä. Helsingin keskustasta pääsee kentälle myös bussilla. Finnair City Bus kuljettaa matkustajat Elielinaukiolta lentoasemalle, minkä lisäksi väliä liikennöi seutulinja numero 615. Jos lentokentälle haluaa tulla omalla autolla, sen voi jättää loman ajaksi parkkiin yhdelle lentoaseman pysäköintialueista. Parkkipaikka kannattaa varata lentoaseman verkkosivuilta (varaus viimeistään 24 tuntia ennen saapumista). Pitkäaikaispysäköinti on varsin edullista, ja hintaan sisältyy kuljetus pysäköintialueelta terminaaleille.

Kätevät lennot Helsingistä Leipzigiin

On valitettavaa, ettei Suomesta ole vielä suoria lentoja Leipzigiin. Onneksi tarjolla on varsin käteviä vaihtoehtoja. Esimerkiksi Lufthansa järjestää lentoja yhdellä välilaskulla, jolloin koko matkan kesto on välilaskusta riippuen noin 4,5–8,5 tuntia. Eri yhteyksiä kannattaa vertailla, jotta löytää itselleen sopivimman vaihtoehdon. Lentojen hinnat saattavat heilahdella jonkin verran ympäri vuotta, mutta juhannuksen tienoota ja heinäkuun alkua lukuun ottamatta hinnoissa ei ole selkeää sesonkivaihtelua. Sama koskee eri viikonpäiviä: viikonloppuhinnat eivät aina ole selvästi arkipäiviä kalliimpia, joten kannattaa yksikertaisesti pitää silmällä kaikkia tarjouksia ja varata lennot omien tarpeiden mukaan. Lippujen hinnat alkavat kallistua huomattavasti vasta muutamaa viikkoa ennen lähtöä. Jos haluat suunnitella lomasi säiden mukaan, lämpimintä Leipzigissä on kesäkuusta syyskuuhun. Joulukuun ja helmikuun välillä lämpötila voi laskea myös pakkasen puolelle.

Perillä Leipzigissä

Leipzigin ja Helsingin välillä aikaeroa on vain tunti, joten aikaeroväsymys ei pääse vaivaamaan! Leipzigin lentokentälle (Leipzig/Halle Airport, IATA-koodi LEJ) lentävät Lufthansan lisäksi Air Berlin, Eurowings, Ryanair ja Turkish Airlines, ja sen läpi kulkee vuosittain noin 2,3 miljoonaa matkustajaa. Kun olet perillä kentällä, jatkoyhteyksiä varten sinun kannattaa hakeutua kentän alla sijaitsevalle rautatieasemalle. Sieltä on Intercity- ja Intercity Express-yhteydet moniin kaupunkeihin, kuten Frankfurtiin, Hannoveriin, Dresdeniin ja Kölniin. Paikallisjuna S-Bahn Mitteldeutschland kuljettaa matkustajia Leipzigiin ja Halleen. Kannattaa muistaa, että Leipzig sijaitsee kätevässä paikassa muitakin kaupunkiretkiä varten, ja lentokentältä pääsee bussilla esimerkiksi Berliiniin (Berlin Linien Bus) sekä Dresdeniin, Kölniin ja Dortmundiin (Flixbus). Lisätietoja löytyy lentokentän verkkosivuilta, joilla voi myös suunnitella matkansa kentältä haluamaansa päätepisteeseen. Ebookersin sivuilta kannattaa etsiä halpoja lentoja Helsingistä Leipzigiin, koska hyviä tarjouksia voi löytyä läpi vuoden ja Leipzig on helppo kohde, johon on kiva lähteä mihin vuodenaikaan tahansa!

Lennot Helsinki – Leipzig

Onko kohteiden Helsinki ja Leipzig välillä suoria lentoja?

Jos haluat varata suorat lennot kohteiden Helsinki ja Leipzig välillä, se ei juuri nyt ole mahdollista. Näiden kaupunkien välillä ei ole suoria lentoja. Mutta usea lentoyhtiö tarjoaa välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Leipzig välisille lennoille?

Jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Leipzig välillä, Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) tulee mitä todennäköisemmin olemaan lähtökenttäsi ja Leipzig (LEJ-Leipzig - Halle) saapumislentokenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Leipzig välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lentoa hakiessaan monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten hyvää ruokaa tai ystävällistä palvelua. Vertaa näitä tunnettuja lentoyhtiöitä löytääksesi sen, mikä takaa juuri haluamasi palvelut:

  • Lufthansa, 81 lentoa kuussa
  • TAP Portugal, 60 lentoa kuussa
  • Air China, 57 lentoa kuussa
  • United Airlines, 52 lentoa kuussa
  • Aegean Airlines, 46 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 46 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Leipzig välillä on?

Matka kohteiden Helsinki ja Leipzig välillä ei voisi olla helpompi. 4 päivittäistä lentoa varmistavat, että voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Leipzig

Näytä kaikki 656 majoitusliikettä kohteessa Leipzig
76 €
Adina Apartment Hotel Leipzig

Adina Apartment Hotel Leipzig

4.0 kautta 5.0 Brühl 50, Leipzig
Adina Apartment Hotel Leipzig on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leipzigin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 166 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
55 €
H2 Hotel Leipzig

H2 Hotel Leipzig

3.5 kautta 5.0 Sachsenseite 5, Leipzig, SN
H2 Hotel Leipzig sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leipzigin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 337 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
60 €
Travel24 Hotel Leipzig-City

Travel24 Hotel Leipzig-City

3.0 kautta 5.0 Tröndlinring 9, Leipzig
Travel24 Hotel Leipzig-City on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leipzigin eläintarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 170 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.