Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Nürnberg

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Nürnberg

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MUC
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 140 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 38 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Nürnbergiin, Baijerin joulukaupunkiin

Saksasta on kautta aikojen tihkunut kulttuuria ja yliopistotapoja Suomen rajojen ylitse, joten sivistystä hamuavan kaupunkimatkailijan kannattaa ehdottomasti varata lennot Helsingistä Nürnbergiin. Kaakkois-Saksassa sijaitseva yli tuhat vuotta vanha Nürnberg on olemassaolonsa aikana kokenut harvinaisen voimakkaita nousuja ja laskuja, mutta nykyisin se on Baijerin toiseksi suurin kaupunki ja taloudellisesti merkittävä keskus Münchenin ohella. Bisnesmatkailija saapuu Nürnbergiin esimerkiksi Nürnbergin kansainvälisten lelumessujen houkuttelemana, mutta tavallinen tallaaja etsii halvat lennot Helsingistä Nürnbergiin tarkoituksenaan tutustua kaupungin kiinnostavimpiin nähtävyyksiin ja museoihin. Niin Nürnberg kuin monet muutkin saksalaiskaupungit raunioituivat pahasti toisen maailmansodan lopulla, mutta historiallisesti kiinnostavia kohteita ei kaupungista puutu. Koe kaupunkilomailun parhaat puolet Nürnbergissä.

Shoppailun huumaa ja historian lehtien havinaa Nürnbergissä

Kaupunkilomailun huippukohde Nürnberg sopii matkakohteeksi ympäri vuoden, sillä kesäisin kaupungissa on mukavan lämmintä ja keskitalven saapuessa perinteiset ja näyttävät joulumarkkinat levittäytyvät kaupunkiin. Nürnberg on joulukaupungin maineessa, joten kaupungilla liikkuessa törmää varmasti niin piparkakkukojuihin kuin iloisiin joulupukkeihin. Talvi onkin yllättävän suosittua aikaa matkustaa Baijeriin, joten lento Helsingistä Nürnbergiin kannattaa silloin varata ajoissa. Nürnbergin kulttuuritarjonta ja nähtävyydet jaksavat viehättää mihin aikaan vuodesta tahansa, eivätkä vanhankaupungin lumo tai kaupungin yllä kohoavan linnan näkymät petä koskaan. Historiakohteiden jäljillä kiertävien matkailijoiden kannattaa varata lennot Helsingistä Nürnbergiin, sillä esimerkiksi kaupungin synkkä natsimenneisyys on rehellisesti näkyvillä. Jos pelkkä ajatuskin toisen maailmansodan ja lomailun yhdistämisestä karmii, voi Nürnbergissä tutustua suunnattoman suureen lelumuseoon tai maalari Albrecht Dürerin vuosisatoja vanhaan kotirakennukseen.

Nopea matka Helsingistä Nürnbergiin

Ainakin toistaiseksi suoria lentoja Helsingistä Nürnbergiin etsivät matkailijat joutuvat laittamaan matkasuunnitelmansa uusiksi, sillä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole valikoimissa suoraa yhteyttä kaupunkien välillä. Reittejä Suomesta muihin saksalaiskaupunkeihin on kuitenkin runsaasti, joten vertaile lentoja Nürnbergistä Helsinkiin ebookersin sivuilla ja valitse näppärin jatkoyhteys. Yleisesti ottaen Helsingin ja Nürnbergin väliseen matkaan kuluu neljästä viiteen tuntia välilaskuineen, hyvällä tuurilla saattaa selvitä jopa alle neljän tunnin. Nopeimpia reittivaihtoehtoja ovat esimerkiksi Air Berlinin lennot Berliinin kautta, Lufthansan lennot Münchenin tai Frankfurtin kautta ja KLM:n lennot Amsterdamin kautta. Lisäksi Air Francen lennot Pariisin Charles de Gaullen lentoaseman kautta ja Air Berlinin reitti Düsseldorfin kautta ovat harkinnan arvoisia. Matkan kestoon vaikutta eniten välilaskun pituus, joten vertailu eri vaihtoehtojen välillä kannattaa.

Kohti Saksaa Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Tuttu ja turvallinen Helsinki-Vantaan lentoasema on mainio lähtöpaikka myös Nürnbergiin suuntaaville matkailijoille. Suomen suurimman lentoaseman kaksi terminaalia palvelevat vuosittain miljoonia matkailijoita, joten palveluita kuuluu kaikkea ruokakaupasta kansainvälisiin ketjukahviloihin. Liikenneyhteydet Helsinki‑Vantaalle pelaavat niin maakunnista kuin pääkaupunkiseudulta, ja omalla autolla liikkuvat voivat turvautua lentoaseman pitkäaikaispysäköintiin. Helsingin keskustasta päin saapuvien matkailijoiden kannattaa kentälle päästäkseen turvautua kehärataa kulkeviin I- ja P-lähijuniin, HSL:n bussiin numero 615 tai Finnair City Busiin. Paikallisliikenteen junat ja bussit palvelevat myös muita kuin lentomatkailijoita, mikä kannattaa huomioida ruuhka-aikoina liikkuessa. Myös Helsinki-Vantaan lentoaseman turvatarkastuspisteillä voi olla ajoittaista takkuilua varhain aamulla ja iltapäivällä sekä koulujen loma-aikoina.

Saapuminen Nürnbergiin

Noin seitsemän kilometriä pohjoiseen sijaitseva Nürnbergin lentoasema (IATA: NUE) on Baijerin toiseksi suurin lentoliikenteen keskus. Yksiterminaaliselta lentoasemalta on erittäin helppo jatkaa matkaa Nürnbergiin päin, sillä metrolla pääsee suoraan keskikaupungille. Metrolinja U2 kuljettaa reissaajat lentoasemalta Nürnbergiin parhaimmillaan vain 12 minuutissa. Muutaman euron kustantava matka on kätevä tapa aloittaa loma Nürnbergissä. Lyhyellä matkalla myöskään taksi ei ole liian kallis vaihtoehto, ja noin 20 minuuttia kestävästä matkasta kannattaa varautua maksamaan 20–30 euroa.

Varatuimmat hotellit Nürnberg

Näytä kaikki 252 majoitusliikettä kohteessa Nürnberg
62 €
Maritim Hotel Nürnberg

Maritim Hotel Nürnberg

4.0 kautta 5.0 Frauentorgraben 11, Nürnberg, BY
Maritim Hotel Nürnberg on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Neues Museum on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 316 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
63 €
NH Collection Nürnberg City

NH Collection Nürnberg City

4.0 kautta 5.0 Bahnhofstr. 17-19, Nürnberg, BY
NH Collection Nürnberg City on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Handwerkerhof. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä 4 tähden hotellissa on 244 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
93 €
Adina Apartment Hotel Nuremberg

Adina Apartment Hotel Nuremberg

4.0 kautta 5.0 Dr.-Kurt-Schumacher-Str. 1, Nürnberg, BY
Adina Apartment Hotel Nuremberg on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Straße der Menschenrechte. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 138 huoneistoa 5 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.