Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Sofia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Sofia

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi SOF
Lennon hinta 138 €

Kohteen Sofia Parhaimmat Pakettimatkat

Sofia lento + hotelli economyluokan lennoilla

Lennot Helsingistä Sofiaan

Kukapa ei nauttisi parin päivän reissusta, mutta miniloma Euroopan pääkaupungeissa voi tulla kalliiksi ja typistyä paikasta toiseen juoksemiseksi. Bulgarian pääkaupunki Sofia on kuitenkin poikkeus – edullinen miljoonakaupunki, jonka kanssa pääsee sinuiksi muutamassa päivässä. Myös yhä useamman liikematkalaisen tie vie Sofiaan, sillä kaupunki vilisee startup-yrityksiä. Varaa lennot Helsingistä Sofiaan ja koe itse, mitä muuta Bulgariassa on kuin jogurttia ja hiekkarantoja.

Monipuolinen minimetropoli

Bulgarian suurin kaupunki Sofia on ikivanha asutuskeskus, josta löytyy niin antiikin ajan raunioita kuin vanhoja kirkkojakin. Kommunismin ajan rakennuksista kannattaa katsastaa ainakin kulttuuripalatsi NDK. Muutenkin edullisessa kaupungissa järjestetään myös ilmaisia kävelykierroksia, joilla käydään läpi tärkeimmät kohteet. Tämän jälkeen voitkin nauttia rennosta fiiliksestä vehmaissa puistoissa tai syventyä bulgarialaiseen ruoka- ja juomakulttuuriin. Sofiasta löytyy myös ostoskeskuksia sekä aamuun asti sykkiviä yökerhoja. Lisäksi kaupunki tunnetaan mineraalilähteistään ja läheisestä Vitosha-vuoresta, jolla voi patikoida kesäisin ja lasketella talvisin. Sofiasta on helppo matkustaa myös esimerkiksi historialliseen Plovdivin kaupunkiin.

Matkustusajankohdat ja lentovaihtoehdot

Sofiassa etenkin keskikesä on helteinen, keskitalvi taas kylmä ja luminen. Nämä suositut lomakaudet ovat kalleimpia matkustusajankohtia. Edullisimpia ajankohtia ovat puolestaan helmi- ja marraskuu, mutta muutkaan kevät- ja syyskuukaudet eivät ole kalliita suomalaiseen hintatasoon nähden. Kaupunkikohteena Sofia on myös sään suhteen miellyttävimmillään keväällä. Kun etsit halpoja lentoja Helsingistä Sofiaan, kannattaa olla liikkeellä pari kuukautta etuajassa ja suosia mahdollisuuksien mukaan arkipäiviä.

Suoria lentoja Helsingistä Sofiaan ei ole tarjolla, mutta useat yhtiöt kuten KLM, Air Berlin, Bulgaria Air ja Air Serbia sekä Lufthansa, Turkish Airlines, SAS ja British Airways tarjoavat lentoja yhdellä tai kahdella välilaskulla. Välilaskupaikkoina toimivat usein etenkin Amsterdam, Frankfurt, München, Istanbul, Berliini ja Lontoo. Lyhimmillään lento kestää noin 5–7 tuntia, mutta muutamaa tuntia pidemmät lennot ovat yleisiä ja välilaskut voivat lisätä matka-aikaa roimastikin. Aikaeroa Suomen ja Bulgarian välillä ei ole, joten sinun on helppo vertailla halpoja lentoja Helsingistä Sofiaan ebookersin hakukoneella. Lentoja lähtee noin aamukuudesta puoli kymmeneen ja keskipäivästä iltayhdeksään saakka.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) koostuu kahdesta terminaalista ja sijaitsee 20 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Lentoasemalle pääset hyppäämällä seutulipulla I- tai P-lähijunaan tai HSL:n paikallisbusseihin 415, 615 ja 617 tai noin euron kalliimmalla erillislipulla Finnair City Busiin. Matka kestää 30–50 minuuttia. Taksin matka-aika keskustasta lentoasemalle on puoli tuntia, ja hintaa karttuu 50 euroa. Voit saapua lentoasemalle myös omalla autolla, jättää ajokkisi pitkäaikaispysäköintiin ja siirtyä ilmaisella kuljetuksella terminaaleihin. Muualta tulijoita palvelevat Matkahuollon linja-autot, kotimaan lennot ja kaukojunat, joista on helppo vaihtaa lähijuniin.

Helsinki-Vantaalla on tyypillisesti ruuhkaa aamulla ja iltapäivän tunteina. Tällöin lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen kannattaa varata ylimääräistä aikaa.

Saapuminen Sofiaan

Sofian lentoasemalla (SOF) on kaksi terminaalia, joiden välillä on ilmainen kuljetus. Lentoasema sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matka taittuu metrolinjalla 1 noin 20 minuutissa, bussilla 84 noin 40 minuutissa ja bussilla 384 noin 25 minuutissa. Lippujen hinta vain pari levaa, mutta suurikokoisille matkatavaroille on ostettava erilliset liput. Taksi kannattaa tilata lentoaseman yhteistyökumppanilta OK Supertrans AD:ltä. Tällaisen virallisen taksin hinta on viitisentoista levaa.

Sofian keskustassa on mukava liikkua kävellen, mutta kaupungissa on myös kattava busseista, metrosta, johdinautoista ja raitiovaunuista koostuva julkinen liikenneverkko. Alle 2 levaa maksavat liput ovat hyvin edullisia. Muiden kulkuvälineiden kertaliput eivät kuitenkaan käy metrossa. Myös päivälippuja ja matkakortteja on saatavana. Taksitkin ovat edullisia, mutta matkan hinta kannattaa sopia etukäteen.

Helsinki - Sofia Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Sofia?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Sofia on 138 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Sofia. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Sofia on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Sofia on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Sofia on tarjolla 71 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Sofia?

  reitillä Helsinki -- Sofia liikennöi 8 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Sofia -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Sofia: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Sofia (SOF), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Sofia.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Sofia?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Sofia hintaan 138 €! Reitillä Helsinki -- Sofia 8 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Sofia (SOF)\n * Finnair\n * Lufthansa\n * TAP Portugal\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Sofia useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Sofia (SOF)\n * Finnair -- 24 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SOF\n \n\n * Lufthansa -- 17 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SOF\n \n\n * TAP Portugal -- 17 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SOF\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Sofia joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 24 lentoa reitillä Helsinki -- Sofia. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 71 lentoa kohteeseen Sofia (SOF).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Sofia tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Sofia ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 5 tuntia, 40 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 2 017,69 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 13 tuntia, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 9 tuntia, 13 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Sofia?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Sofia (SOF)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 00.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.55\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Sofia?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Sofia

Näytä kaikki 478 majoitusliikettä kohteessa Sofia
InterContinental Sofia

InterContinental Sofia

4 NARODNO SABRANIE SQ, Sofia
  5.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Keltainen katukiveys ja Bulgarian parlamentti sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Kansallinen kulttuuripalatsi sijaitsee 1,6 ...

  InterContinental Sofia93 €

  InterContinental Sofia93 €
  Best Western Premier Sofia Airport Hotel

  Best Western Premier Sofia Airport Hotel

  11 Briuksel Boulevard, Sofia
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,8/5 (5 arvostelua)

   Sofia Airport Centre -yrityskeskus, European Trade Centre -yrityskeskus ja Arena Armeecin stadion sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevastas ...

   Best Western Premier Sofia Airport Hotel61 €

   Best Western Premier Sofia Airport Hotel61 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.