Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Mumbai

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Mumbai

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi BOM
Lennon hinta 502 €

Halvat lennot Helsingistä Mumbaihin

Unohda jo Hollywood ja lähde lomalle Bollywoodin! Intian länsiosassa Arabianmeren rannalla sijaitseva Mumbai eli entinen Bombay on väkiluvultaan Intian suurin kaupunki ja elokuvateollisuuden keskuspaikka. Mumbaita kutsutaan myös Intian portiksi eikä suotta, sillä siellä sijaitsee huikea Gateway of India -monumentti. Heti monumentin vieressä siintää henkeäsalpaavan loistelias Taj Mahal Palace -hotelli, joka on nähtävyys jo sinänsä, mutta kelpaisi varmasti jokaiselle turistille myös yöpymispaikaksi. Kauniit rannat Juhu Beachilla, monet hindutemppelit ja Elephanta-saaren mieleenpainuvat luolat veistoksineen odottavat sinua. Varaa lennot Helsingistä Mumbaihin ja aloita matkasi kohti Bollywoodin tähtisadetta!

Hellettä ja monsuunisateita

Ehdottomasti suosituinta ja myös ilmaston osalta miellyttävintä aikaa matkustaa Mumbaihin on vuoden loppu, mikä näkyy myös lentojen hinnoissa. Alkuvuodesta aina toukokuun loppuun asti lentoliput ovat loppuvuotta edullisempia eikä hinnoissa ole havaittavissa suurempia nousuja tai laskuja. Jos matkasi ajoittuu kesäkuun ja syyskuun väliselle ajalle, on syytä varautua sateisiin, sillä tällöin Mumbaita piiskaavat monsuunisateet. Lämpötilat hipovat kuitenkin hellelukemia ympäri vuoden, joten talvivaatteet voi suosiolla jättää kotiin.

Lennot Helsingistä Mumbaihin

Helsingistä Mumbaihin lentäessä joutuu väistämättä valitsemaan välilaskullisen lennon, sillä suorat lennot Helsingistä Mumbaihin uupuvat lentoyhtiöiden tarjonnasta tällä hetkellä kokonaan. Mumbaihin matkatessa kilometrejä kertyy noin 5 900, ja matkan aikana ehditään siirtymään ajassa kaksi ja puoli tuntia eteenpäin. Keskimäärin lentomatka vie 13–14 tuntia, mutta nopeimmillaan siitä voi selvitä reilussa 11 tunnissa. Finnairilla pääsee lentämään Delhiin asti, josta matka jatkuu esimerkiksi intialaisilla Vistaran, Jet Airwaysin tai Air Indian koneilla. Mumbaihin lentävät hyvin monet lentoyhtiöt, ja välilaskupaikat vaihtelevat lentoyhtiön mukaisesti. Hintojen ja reittien vertailu ebookersin sivuilla kannattaa. Älä enää aikaile, vaan nappaa itsellesi halvat lennot Helsingistä Mumbaihin! Runsaan lentotarjonnan ansiosta voit aloittaa lomamatkasi viikon jokaisena päivänä.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Pitkä matka kohti Mumbaita alkaa kotiovelta. Laukut pakattuina on aika astua Helsingin rautatieaseman vierestä bussiin numero 615 tai Finnair City Busiin. Vaihtoehtona ovat myös I- ja P-junat, jotka kehärataa kiertäen saapuvat noin puolessa tunnissa Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Jos bussiin tai junaan ei ehdi, nappaa taksi tai aja omalla autolla lentokentälle. Auto pysyy maksullisessa parkissa koko loman ajan. Muualta kuin pääkaupunkiseudulta saapuvat matkailijat voivat hyödyntää kotimaan sisäisiä lentoja tai istahtaa kaukoliikenteen bussiin tai kaukojunaan. Kehäradan ansiosta vaihto Tikkurilassa I-junaan tuo kaukomatkalaisetkin raiteita pitkin perille. Pitkää lentomatkaa edeltävän yön voi majoittua lentoaseman lähistön hotelleissa, joista viimeinen etappi lentoaseman terminaaliin sujuu mukavasti maksuttomalla bussikuljetuksella.

Saapuminen Mumbaihin

Mumbain kansainvälinen lentoasema (IATA: BOM) on nimeltään Chattrapathi Shivaji. Se on Delhin lentokentän jälkeen Intian toiseksi vilkkain, ja siellä on kaksi terminaalia, jotka sijaitsevat viiden kilometrin päässä toisistaan. Syynä tähän etäisyyteen on se, että terminaalit toimivat ennen kahtena erillisenä lentoasemana, jotka myöhemmin yhdistyivät yhdeksi Mumbain lentoasemaksi. Mumbain lentoasemalta keskustaan pääsee parhaiten taksilla. Takseja on kahdenlaisia: mittaritakseja ja etukäteen maksettavia takseja. Suosituksena on käyttää etukäteen maksettuja takseja, jotta matkaaja voi välttyä yllättäviltä lisäkuluilta. Matka Mumbain keskustaan voi ruuhkaisina aikoina kestää jopa kaksi tuntia! Julkisesta liikenteestä on tarjolla bussit ja junat. Suoraa bussireittiä keskustaan ei ole, mutta juna-asemalle kulkevia bussireittejä ajetaan molemmista terminaaleista. Nopein tapa Mumbain keskustaan ja samalla yhdelle kaupungin hienoista nähtävyyksistä eli rautatieasemalle on matkustaa junalla, mutta kannattaa varautua siihen, että junat tapaavat olla hyvin täynnä. Yhtenä vaihtoehtona on myös vuokrata auto lentoaseman autovuokraamoista, jos ajaminen miljoonakaupungin ruuhkissa ei pelota.

Lennot Helsinki – Mumbai

Onko kohteiden Helsinki ja Mumbai välillä suoria lentoja?

Jos haluat lentää suoraan kohteiden Helsinki ja Mumbai välillä, se ei ole mahdollista tällä hetkellä. Näiden kaupunkien välillä ei ole suoria lentoja. Mutta muutama yhtiö liikennöi välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Mumbai välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä luultavimmin lähtökenttäsi jos olet lentämässä kohteiden Helsinki ja Mumbai välillä. Oletko tapaamassa ystäviä tai perheenjäseniä saapuessasi kohteeseen? Voit kertoa heille, että Mumbai (BOM-Chhatrapati Shivajin kansainvälinen lentoasema) on mitä todennäköisemmin saapumiskenttäsi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Mumbai välillä on?

Viime hetken matkat voivat piristää arkea. 3 päivittäistä lentoa välillä Helsinki – Mumbai takaavat, että voit valita suunnitelmiisi täydellisesti sopivan lentoajan.

Varatuimmat hotellit Mumbai

Näytä kaikki 1 088 majoitusliikettä kohteessa Mumbai
45 €
The Empresa Hotel

The Empresa Hotel

4.0 kautta 5.0 344 Sab TV Lane, Opposite Laxmi Plaza, Off New Link Road, Andheri West, Mumbai, Maharashtra
The Empresa Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laxmin teollisuusalue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen valet-pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 33 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja jääkaapit.
87 €
Four Seasons Hotel Mumbai

Four Seasons Hotel Mumbai

5.0 kautta 5.0 1/136, Dr E Moses Rd, Worli, Mumbai, Maharashtra
Four Seasons Hotel Mumbai on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta High Street Phoenix -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 202 huonetta 33 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
64 €
Hyatt Regency Mumbai

Hyatt Regency Mumbai

5.0 kautta 5.0 Sahar Airport Road, Andheri East, Mumbai, Maharashtra
Hyatt Regency Mumbai on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta MIDC Industrial Estate (teollisuuspuisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 401 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.