Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Helsinki - Mumbai

Halvat lennot Helsingistä Mumbaihin

Unohda jo Hollywood ja lähde lomalle Bollywoodin! Intian länsiosassa Arabianmeren rannalla sijaitseva Mumbai eli entinen Bombay on väkiluvultaan Intian suurin kaupunki ja elokuvateollisuuden keskuspaikka. Mumbaita kutsutaan myös Intian portiksi eikä suotta, sillä siellä sijaitsee huikea Gateway of India -monumentti. Heti monumentin vieressä siintää henkeäsalpaavan loistelias Taj Mahal Palace -hotelli, joka on nähtävyys jo sinänsä, mutta kelpaisi varmasti jokaiselle turistille myös yöpymispaikaksi. Kauniit rannat Juhu Beachilla, monet hindutemppelit ja Elephanta-saaren mieleenpainuvat luolat veistoksineen odottavat sinua. Varaa lennot Helsingistä Mumbaihin ja aloita matkasi kohti Bollywoodin tähtisadetta!

Hellettä ja monsuunisateita

Ehdottomasti suosituinta ja myös ilmaston osalta miellyttävintä aikaa matkustaa Mumbaihin on vuoden loppu, mikä näkyy myös lentojen hinnoissa. Alkuvuodesta aina toukokuun loppuun asti lentoliput ovat loppuvuotta edullisempia eikä hinnoissa ole havaittavissa suurempia nousuja tai laskuja. Jos matkasi ajoittuu kesäkuun ja syyskuun väliselle ajalle, on syytä varautua sateisiin, sillä tällöin Mumbaita piiskaavat monsuunisateet. Lämpötilat hipovat kuitenkin hellelukemia ympäri vuoden, joten talvivaatteet voi suosiolla jättää kotiin.

Lennot Helsingistä Mumbaihin

Helsingistä Mumbaihin lentäessä joutuu väistämättä valitsemaan välilaskullisen lennon, sillä suorat lennot Helsingistä Mumbaihin uupuvat lentoyhtiöiden tarjonnasta tällä hetkellä kokonaan. Mumbaihin matkatessa kilometrejä kertyy noin 5 900, ja matkan aikana ehditään siirtymään ajassa kaksi ja puoli tuntia eteenpäin. Keskimäärin lentomatka vie 13–14 tuntia, mutta nopeimmillaan siitä voi selvitä reilussa 11 tunnissa. Finnairilla pääsee lentämään Delhiin asti, josta matka jatkuu esimerkiksi intialaisilla Vistaran, Jet Airwaysin tai Air Indian koneilla. Mumbaihin lentävät hyvin monet lentoyhtiöt, ja välilaskupaikat vaihtelevat lentoyhtiön mukaisesti. Hintojen ja reittien vertailu ebookersin sivuilla kannattaa. Älä enää aikaile, vaan nappaa itsellesi halvat lennot Helsingistä Mumbaihin! Runsaan lentotarjonnan ansiosta voit aloittaa lomamatkasi viikon jokaisena päivänä.

Lähtö Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Pitkä matka kohti Mumbaita alkaa kotiovelta. Laukut pakattuina on aika astua Helsingin rautatieaseman vierestä bussiin numero 615 tai Finnair City Busiin. Vaihtoehtona ovat myös I- ja P-junat, jotka kehärataa kiertäen saapuvat noin puolessa tunnissa Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Jos bussiin tai junaan ei ehdi, nappaa taksi tai aja omalla autolla lentokentälle. Auto pysyy maksullisessa parkissa koko loman ajan. Muualta kuin pääkaupunkiseudulta saapuvat matkailijat voivat hyödyntää kotimaan sisäisiä lentoja tai istahtaa kaukoliikenteen bussiin tai kaukojunaan. Kehäradan ansiosta vaihto Tikkurilassa I-junaan tuo kaukomatkalaisetkin raiteita pitkin perille. Pitkää lentomatkaa edeltävän yön voi majoittua lentoaseman lähistön hotelleissa, joista viimeinen etappi lentoaseman terminaaliin sujuu mukavasti maksuttomalla bussikuljetuksella.

Saapuminen Mumbaihin

Mumbain kansainvälinen lentoasema (IATA: BOM) on nimeltään Chattrapathi Shivaji. Se on Delhin lentokentän jälkeen Intian toiseksi vilkkain, ja siellä on kaksi terminaalia, jotka sijaitsevat viiden kilometrin päässä toisistaan. Syynä tähän etäisyyteen on se, että terminaalit toimivat ennen kahtena erillisenä lentoasemana, jotka myöhemmin yhdistyivät yhdeksi Mumbain lentoasemaksi. Mumbain lentoasemalta keskustaan pääsee parhaiten taksilla. Takseja on kahdenlaisia: mittaritakseja ja etukäteen maksettavia takseja. Suosituksena on käyttää etukäteen maksettuja takseja, jotta matkaaja voi välttyä yllättäviltä lisäkuluilta. Matka Mumbain keskustaan voi ruuhkaisina aikoina kestää jopa kaksi tuntia! Julkisesta liikenteestä on tarjolla bussit ja junat. Suoraa bussireittiä keskustaan ei ole, mutta juna-asemalle kulkevia bussireittejä ajetaan molemmista terminaaleista. Nopein tapa Mumbain keskustaan ja samalla yhdelle kaupungin hienoista nähtävyyksistä eli rautatieasemalle on matkustaa junalla, mutta kannattaa varautua siihen, että junat tapaavat olla hyvin täynnä. Yhtenä vaihtoehtona on myös vuokrata auto lentoaseman autovuokraamoista, jos ajaminen miljoonakaupungin ruuhkissa ei pelota.

Helsinki - Mumbai Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Mumbai?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Mumbai on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Mumbai. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Mumbai on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Mumbai on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Mumbai on tarjolla 29 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Mumbai?

  reitillä Helsinki -- Mumbai liikennöi 6 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Mumbai -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Mumbai: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Chhatrapati Shivaji Intl. (BOM), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Mumbai.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Mumbai?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Mumbai hintaan ! Reitillä Helsinki -- Mumbai 6 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Mumbai (BOM)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Turkish Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Mumbai useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Mumbai (BOM)\n * Finnair -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BOM\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BOM\n \n\n * Turkish Airlines -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- BOM\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Mumbai joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 7 lentoa reitillä Helsinki -- Mumbai. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 29 lentoa kohteeseen Mumbai (BOM).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Mumbai tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Mumbai ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 12 tuntia, 15 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 6 395,78 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 19 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 17 tuntia, 51 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Mumbai?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Mumbai (BOM)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 00.10\n * Aikaisin saapumisaika: 02.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 19.35\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Mumbai?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Mumbai

Näytä kaikki 1 484 majoitusliikettä kohteessa Mumbai
Niranta Airport Transit Hotel & Lounge Terminal 2 Arrivals

Niranta Airport Transit Hotel & Lounge Terminal 2 Arrivals

Terminal 2 , Landside Terminal, CSI Airport, Sahar, Mumbai, Maharashtra
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,2/5 (4 arvostelua)

  MIDC Industrial Estate (teollisuuspuisto) on 2,6 kilometrin ja Phoenix Market City Mall on 4,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Powaijärvi ja Sanjay Gandhin ...

  Niranta Airport Transit Hotel & Lounge Terminal 2 Arrivals96 €

  Niranta Airport Transit Hotel & Lounge Terminal 2 Arrivals96 €
  Trident, Nariman Point Mumbai

  Trident, Nariman Point Mumbai

  Nariman Point, Mumbai, Maharashtra
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,7/5 (7 arvostelua)

   Air India Building, Rajabai Tower (rakennus) ja Flora Fountain (suihkulähde) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä ...

   Trident, Nariman Point Mumbai153 €

   Trident, Nariman Point Mumbai153 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.