Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Madrid - Lissabonin alue

Lähtölentokentän IATA-koodi MAD
Kohdelentokentän IATA-koodi LIS
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 27 minuuttia

Lennot Madrid–Lissabonin alue

Oletko suuntaamassa kohteeseen Lissabonin alue? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Madrid–Lissabonin alue löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Lissabonin alue on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello 13.15 CET ja myöhäisimmät 15.40 CET.

Lennot Madrid–Lissabonin alue – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Madrid–Lissabonin alue etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Madrid kohteeseen Lissabonin alue saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Madrid–Lissabonin alue ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee 1.11.

Miksi varata lento kohteeseen Lissabonin alue?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Lissabonin alue, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin1 tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Lissabonin alue nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Madrid–Lissabonin alue

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin 12. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Madrid–Lissabonin alue maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta 1.11. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Madrid – Lissabonin alue

Onko kohteiden Madrid ja Lissabonin alue välillä suoria lentoja?

TAP Portugal vai Iberia? Tai yksi 4 muusta lentoyhtiöstä, jotka tarjoavat suoria lentoja kohteiden Madrid (MAD-Adolfo Suárez Madrid-Barajas) ja Lissabon (LIS-Humberto Delgado) välillä? Sinun täytyy vain päättää lentoyhtiösi, jotta voit varata lennot. Koska valinnan varaa on niin runsaasti, matkasuunnitelmiisi sopivan yhtiön valitseminen ei tule olemaan ongelma.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Madrid ja Lissabonin alue välillä kestää?

Kohteiden Madrid ja Lissabonin alue väliseen matkaan menee yleensä 1 tunti ja 20 minuuttia – 1 tunti ja 21 minuuttia. Iberia ja Vueling ovat kaksi hyvämaineista lentoyhtiötä, jotka operoivat suoria lentoja tällä 510 km pituisella reitillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Madrid ja Lissabonin alue välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteiden Madrid ja Lissabonin alue välillä, Madrid (MAD-Adolfo Suárez Madrid-Barajas) tulee mitä luultavimmin olemaan lähtökenttäsi ja Lissabon (LIS-Humberto Delgado) saapumislentokenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Madrid ja Lissabonin alue välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Reitti kohteiden Madrid ja Lissabonin alue välillä on tiuhaan liikennöity, joten löydät varmasti monia lentoja, joista tehdä valintasi. Jos et tiedä varmasti, minkä yhtiön lento sinun kannattaisi varata, tässä on kuusi yleisintä lentoyhtiötä:

  • Iberia, 557 lentoa kuussa
  • Vueling, 469 lentoa kuussa
  • LATAM Airlines, 179 lentoa kuussa
  • TAP Portugal, 121 lentoa kuussa
  • Etihad Airways, 63 lentoa kuussa
  • Air Europa, 50 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Madrid ja Lissabonin alue välillä on?

18 päivittäistä lentoa välillä Madrid – Lissabonin alue takaavat, että matkan varaaminen kohteeseen Lissabonin alue ei jää vain haaveeksi.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: MAD Saapuu: LIS ma
26.10
ti
27.10
ke
28.10
to
29.10
pe
30.10
la
31.10
su
1.11
Välilaskut
IB 3108 07:25 am 07:45 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
TP 1025 12:45 pm 01:25 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
UX 1155 02:50 pm 03:10 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
IB 3102 03:40 pm 04:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
TP 1021 05:55 pm 06:35 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)
UX 1153 10:20 am 10:40 am - - - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Lissabonin alue

Näytä kaikki 9 228 majoitusliikettä kohteessa Lissabonin alue
108 €
The One Palácio da Anunciada

The One Palácio da Anunciada

5.0 kautta 5.0 Rua das Portas de Santo Antão, 112-134, Lissabon
The One Palácio da Anunciada on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rossion aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1800 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 83 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
108 €
Iberostar Selection Lisboa

Iberostar Selection Lisboa

5.0 kautta 5.0 Rua Castilho 64, Lissabon
Iberostar Selection Lisboa on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praça Marquês de Pombal. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 166 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
72 €
Hotel Real Parque

Hotel Real Parque

4.0 kautta 5.0 Avenida Luis Bivar, 67, Lissabon
Hotel Real Parque on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja El Corte Inglésin ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 153 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.