Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
12.6. - 14.6.

Suosituimmat 5 tähden hotellit Midtown West

203 €
WestHouse New York

WestHouse New York

5.0 kautta 5.0 201 West 55th Street, New York, NY
WestHouse New York on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carnegie Hall (teatteri). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 172 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
InterContinental - New York Times Square

InterContinental - New York Times Square

5.0 kautta 5.0 300 W 44th St, New York, NY
InterContinental - New York Times Square on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 607 huonetta 36 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
The Chatwal, a Luxury Collection Hotel, New York City

The Chatwal, a Luxury Collection Hotel, New York City

5.0 kautta 5.0 130 W. 44th Street, New York, NY
The Chatwal, a Luxury Collection Hotel, New York City on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1905 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 76 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
205 €
The Knickerbocker Hotel

The Knickerbocker Hotel

5.0 kautta 5.0 6 Times Square, New York, NY
The Knickerbocker Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1906 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 330 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Park Hyatt New York

Park Hyatt New York

5.0 kautta 5.0 153 West 57th Street, New York, NY
Park Hyatt New York on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carnegie Hall (teatteri). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä 5 tähden hotellissa on 210 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
The Michelangelo Hotel

The Michelangelo Hotel

5.0 kautta 5.0 152 W 51st St, New York, NY
The Michelangelo Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Broadway Theatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1927 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 179 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-televisiot.
269 €
The Times Square EDITION

The Times Square EDITION

5.0 kautta 5.0 20 Times Square, 701 7th Avenue, New York, NY
The Times Square EDITION on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 4 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 452 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Safehouse Suites Manhattan

Safehouse Suites Manhattan

5.0 kautta 5.0 1600 Broadway, New York, NY
Safehouse Suites Manhattan sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

Viimeisimmät Midtown West hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.