Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Suosituimmat 5 tähden hotellit Midtown West

The Knickerbocker Hotel 246 €
The Knickerbocker Hotel

The Knickerbocker Hotel

6 Times Square, New York, NY
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  The Knickerbocker Hotel on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1906 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 330 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

  InterContinental - New York Times Square 202 €
  InterContinental - New York Times Square

  InterContinental - New York Times Square

  300 W 44th St, New York, NY
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   InterContinental - New York Times Square on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 5 tähden hotellissa on 607 huonetta 36 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   The Times Square EDITION 273 €
   The Times Square EDITION

   The Times Square EDITION

   20 Times Square, 701 7th Avenue, New York, NY
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Times Square EDITION on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 4 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 452 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

    WestHouse New York 160 €
    WestHouse New York

    WestHouse New York

    201 West 55th Street, New York, NY
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     WestHouse New York on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carnegie Hall (teatteri). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 172 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

     The Michelangelo Hotel 216 €
     The Michelangelo Hotel

     The Michelangelo Hotel

     152 W 51st St, New York, NY
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Michelangelo Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Broadway Theatre. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1927 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 179 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-television.

      Park Hyatt New York 924 €
      Park Hyatt New York

      Park Hyatt New York

      153 West 57th Street, New York, NY
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Park Hyatt New York on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carnegie Hall (teatteri). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 210 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

       The Chatwal, a Luxury Collection Hotel, New York City 532 €
       The Chatwal, a Luxury Collection Hotel, New York City

       The Chatwal, a Luxury Collection Hotel, New York City

       130 W. 44th Street, New York, NY
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Chatwal, a Luxury Collection Hotel, New York City on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1905 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 76 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

        Safehouse Suites Manhattan Hae hinnat
        Safehouse Suites Manhattan

        Safehouse Suites Manhattan

        1600 Broadway, New York, NY
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Safehouse Suites Manhattan sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden huoneistohotellissa on 10 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

         Viimeksi varatut Midtown West hotellit

         Viimeisimmät Midtown West hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.