Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Monza alkaen 72 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Monza

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Monza olivat annetulla aikavälillä 72 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 156 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 21.9.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
72 €
Vueling Airlines
ma 16.8.
HEL
Helsinki
LIN
Milano
82 €
SAS
su 29.8.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
83 €
Norwegian Air Shuttle
ma 13.9.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
104 €
Finnair
pe 13.8.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
113 €
KLM
ke 1.9.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
115 €
Air Baltic
ti 10.8.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
137 €
Turkish Airlines
ti 21.9. - la 25.9.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
156 €
Vueling Airlines
ti 21.9. - la 2.10.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
161 €
Vueling Airlines
ti 21.9. - pe 8.10.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
165 €
SAS
ma 4.10. - to 14.10.
HEL
Helsinki
LIN
Milano
172 €
SAS
to 23.12. - to 30.12.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
175 €
Air Baltic
ti 10.8. - ma 23.8.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
176 €
KLM
ma 7.2. - su 13.2.
HEL
Helsinki
MXP
Milano
187 €
Lufthansa

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Monza?

✔️ Lennot kohteeseen Monza maksavat yleensä 156 €–187 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Monza, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 72 €. Halpaa lentoa kohteeseen Monza etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että syyskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Monza?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Monza on syyskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Monza?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Monza helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Monza saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Monza?

✔️ Voit muuttaa kohteen Monza lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Monza?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Monza helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Monza lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Monza, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Vueling Airlines, SAS, Norwegian Air Shuttle, Finnair, KLM, Air Baltic, Turkish Airlines, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Monza (MIL) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Monza (MIL), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Monza Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi MIL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Vueling Airlines, SAS, Norwegian Air Shuttle, Finnair, KLM, Air Baltic, Turkish Airlines, Lufthansa
Halvin lento 156 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Monza?

Vueling Airlines, SAS, Norwegian Air Shuttle, Finnair, KLM, Air Baltic, Turkish Airlines, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.