Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Hoofddorp

45 €
Hotel Restaurant de Beurs

Hotel Restaurant de Beurs

4.0 kautta 5.0 Kruisweg 1007, Hoofddorp
Hotel Restaurant de Beurs on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille digitaalikanavat ja kahvinkeittimet.
67 €
Jabaki Green Studio

Jabaki Green Studio

3 Beemsterstraat, Green Studio, Hoofddorp, Pohjois-Hollanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pation ja vuodesohvan.
67 €
Jabaki Red Studio

Jabaki Red Studio

3 Beemsterstraat, Red Studio, Hoofddorp, Pohjois-Hollanti
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja parvekkeen.
97 €
Luxury Attic With Private Kitchen, Toilet, Bath, Breakfast & Netflix Near Schiphol

Luxury Attic With Private Kitchen, Toilet, Bath, Breakfast & Netflix Near Schiphol

Tämä aamiaismajoitus sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitustila tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
62 €
Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol

4.0 kautta 5.0 Neptunusstraat 1, Hoofddorp
Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 181 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
42 €
Holiday Inn Express Amsterdam - Schiphol

Holiday Inn Express Amsterdam - Schiphol

3.0 kautta 5.0 Jupiterstraat 162-200, Hoofddorp
Holiday Inn Express Amsterdam - Schiphol on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 112 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Wim's Place

Wim's Place

2.5 kautta 5.0 Johan Wagenaarlaan 4, Hoofddorp, Noord Holland
Wim's Place sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa lieden ja erillisen kylpyammeen ja suihkun.
80 €
Novotel Amsterdam Schiphol Airport

Novotel Amsterdam Schiphol Airport

4.0 kautta 5.0 Taurusavenue 12, Hoofddorp
Novotel Amsterdam Schiphol Airport on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Winkelcentrum Vier Meren -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hyde Park Residence Amsterdam Airport

Hyde Park Residence Amsterdam Airport

3.5 kautta 5.0 222 Jupiterstraat, Hoofddorp, NH
Hyde Park Residence Amsterdam Airport sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja kahvila. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Crowne Plaza Amsterdam Schiphol

Crowne Plaza Amsterdam Schiphol

4.0 kautta 5.0 Planeetbaan 2, Hoofddorp
Crowne Plaza Amsterdam Schiphol on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
62 €
Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport

Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport

3.5 kautta 5.0 Oppaallaan 1198 / 1204, Hoofddorp, NLD
Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Executive Residency by Best W. Amsterdam Airport

Executive Residency by Best W. Amsterdam Airport

Opaallaan 1198 / 1204, Hoofddorp, Pohjois-Hollanti
Executive Residency by Best W. Amsterdam Airport sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliikkeessä on saatavilla kuntokeskus, Wi-Fi yleisissä tiloissa (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta).
79 €
Hyatt Place Amsterdam Airport

Hyatt Place Amsterdam Airport

4.0 kautta 5.0 Rijnlanderweg 800, Hoofddorp
Hyatt Place Amsterdam Airport on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 330 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
80 €
Holiday & Business Stay Schiphol Airport

Holiday & Business Stay Schiphol Airport

2.5 kautta 5.0 26 Waterwolf, Hoofddorp, NH
Holiday & Business Stay Schiphol Airport sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa takan ja parvekkeen/pation.
54 €
Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp

Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp

3.0 kautta 5.0 Adrianahoeve 8, Hoofddorp
Bastion Hotel Schiphol Hoofddorp on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Lentokenttähotellit Hoofddorp

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Hoofddorp läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Hoofddorp edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Hoofddorp voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Hoofddorp, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Hoofddorp läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Hoofddorp ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Hoofddorp ajoissa

Tarjoukset lentokentän Hoofddorp hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Hoofddorp hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Hoofddorp ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Hoofddorp hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Amsterdam hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.