Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.

Suosituimmat hotellit Kalimin ranta

16 €
Andamantra Resort and Villa Phuket

Andamantra Resort and Villa Phuket

4.0 kautta 5.0 290/1 Prabaramee Rd., Patong, Phuket
Andamantra Resort and Villa Phuket on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 274 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
61 €
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

Wyndham Grand Phuket Kalim Bay

5.0 kautta 5.0 8/18-19 Moo 6, Kamala, Phuket
Wyndham Grand Phuket Kalim Bay on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kalimin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 194 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
45 €
The Nature Phuket

The Nature Phuket

5.0 kautta 5.0 322 Prabaramee Road, North Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket
The Nature Phuket on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalimin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 300 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Orchid Hotel and Spa

Orchid Hotel and Spa

3.0 kautta 5.0 320 Soi.7 (Prabaramee), Ban Kalim, Patong Beach, Patong, Phuket
Orchid Hotel and Spa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
82 €
IndoChine Resort & Villas

IndoChine Resort & Villas

4.0 kautta 5.0 328/81 Prabaramee Road, Patong, Phuket
IndoChine Resort & Villas on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Kalimin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 40 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Kahden Makuuhuoneen Huoneisto Osittainen Seaview

Kahden Makuuhuoneen Huoneisto Osittainen Seaview

Kammala - Patong Road, barefoot hotel kalim beach front, Patong, Phuket (province)
Tämä hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitustila tarjoaa 2 kylpyhuonetta ja parvekkeen.
Hae hinnat
B 1 Makuuhuoneen Huoneisto Paratiisi Merinäköalalla

B 1 Makuuhuoneen Huoneisto Paratiisi Merinäköalalla

Kammala - Patong Road, barefoot kalim beachfront hotel, Patong, Phuket (province)
Tämä hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen.
Hae hinnat
Barefoot Hotel Kalim Beach Front

Barefoot Hotel Kalim Beach Front

3.0 kautta 5.0 314 Phrabaramee Rd. Tambon Patong, Ampohur Kathu, Patong, Phuket
Barefoot Hotel Kalim Beach Front on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Boho Room Osittainen Merinäköala 202

Boho Room Osittainen Merinäköala 202

Soi Phrabarami 6, barefoot kalim beachfront hotel, Patong, Phuket (province)
Tämä hotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja parvekkeen.
Hae hinnat
Sunset Beach Resort

Sunset Beach Resort

4.0 kautta 5.0 316/2 Phrabaramee Road, Patong, Phuket
Sunset Beach Resort on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 130 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
?sandy Bloom Villa 10br Nukkuu 20w / Uima-allas ja Aamiainen

?sandy Bloom Villa 10br Nukkuu 20w / Uima-allas ja Aamiainen

Prabaramee Soi 7, Patong, Phuket (province)
Tämä lomakeskus sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalimin ranta. Loma-asunto tarjoaa yksityisen uima-altaan ja 10 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Kalim Hill

Kalim Hill

2.5 kautta 5.0 6/1 Soi Phabaramee 7, Phabaramee Road, Patong, Phuket
Kalim Hill sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalimin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
At We Patong hostel

At We Patong hostel

2.5 kautta 5.0 5/2 Soi Prabaramee 6 Prabaramee Rd, Patong, Phuket
At We Patong hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Kalim Beach House - Yksityinen Ranta ja Uima-allas

Kalim Beach House - Yksityinen Ranta ja Uima-allas

247/1 Phrabarami Rd, Patong, Phuket (province)
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kalimin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta) ja pelihallin/-huoneen. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Kalim Resort

Kalim Resort

3.0 kautta 5.0 9/8 Soi Prabaramee 6, Prabaramee Road, Patong, Phuket
Kalim Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 78 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Kalimin ranta läheltä

Haluaisitko, että Kalimin ranta olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Kalimin ranta sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Kalimin ranta ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Phuket hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.