Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Nanterre

72 €
CitizenM Paris la Défense

CitizenM Paris la Défense

4.0 kautta 5.0
CitizenM Paris la Défense on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 175 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadit.
69 €
Residhome Nanterre la Defense

Residhome Nanterre la Defense

3.0 kautta 5.0
Residhome Nanterre la Defense on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelu. Tässä 3 tähden residenssissä on 90 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
77 €
Arena Hôtel La Défense

Arena Hôtel La Défense

Arena Hôtel La Défense on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelu. Tässä hotellissa on 136 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
64 €
Residence Mercure Paris La Defense Grande Arche

Residence Mercure Paris La Defense Grande Arche

4.0 kautta 5.0 20 Esplanade Charles De Gaulle, Nanterre
Residence Mercure Paris La Defense Grande Arche sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 160 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
45 €
ibis budget Nanterre La Défense

ibis budget Nanterre La Défense

2.0 kautta 5.0 38 Avenue Georges Clemenceau, Nanterre
Ibis budget Nanterre La Défense on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 126 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Sejours Et Affaires Paris Nanterre

Sejours Et Affaires Paris Nanterre

Sejours Et Affaires Paris Nanterre on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelu. Tässä vuonna 2007 rakennetussa residenssissä on 84 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
44 €
Première Classe Paris Ouest - Nanterre - La Défense

Première Classe Paris Ouest - Nanterre - La Défense

2.0 kautta 5.0
Première Classe Paris Ouest - Nanterre - La Défense sijaitsee lähellä kohdetta Paris La Défensen areena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1997 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 139 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
50 €
ibis budget Rueil Malmaison

ibis budget Rueil Malmaison

2.0 kautta 5.0 147 Boulevard National, Rueil-Malmaison, Nanterre
Ibis budget Rueil Malmaison on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 144 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
75 €
Mercure Paris La Défense Grande Arche

Mercure Paris La Défense Grande Arche

4.0 kautta 5.0
Mercure Paris La Défense Grande Arche on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Paris La Défensen areena on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
45 €
B&B Hotel Nanterre Rueil-Malmaison

B&B Hotel Nanterre Rueil-Malmaison

3.0 kautta 5.0 170, Avenue du Parc de l'Ile, Nanterre
B&B Hotel Nanterre Rueil-Malmaison on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 150 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Campanile Paris Ouest - Nanterre - La Défense

Campanile Paris Ouest - Nanterre - La Défense

3.0 kautta 5.0
Campanile Paris Ouest - Nanterre - La Défense on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta André Malraux'n puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 83 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
72 €
The Originals Boutique, Hôtel La Défense, Nanterre (Qualys-Hotel)

The Originals Boutique, Hôtel La Défense, Nanterre (Qualys-Hotel)

4.0 kautta 5.0
The Originals Boutique, Hôtel La Défense, Nanterre (Qualys-Hotel) on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 85 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
ibis Nanterre la Défense

ibis Nanterre la Défense

3.0 kautta 5.0
Ibis Nanterre la Défense on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 123 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
62 €
L'Amandier

L'Amandier

3.0 kautta 5.0
L'Amandier on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Paris La Défensen areena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 60 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Hôtel Moderne

Hôtel Moderne

4 rue Béranger, Nanterre
Hôtel Moderne on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 42 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Nanterre

Näytä kaikki

Kohteen Nanterre hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Nanterre? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Paris La Défensen areena. Voit valita 38 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Nanterre löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Nanterre, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai majoituksia, joihin voit ottaa lemmikkisi mukaan, Nanterre tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 4 halpaa hotellia
 • 7 lapsiystävällistä hotellia
 • 10 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Nanterre

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Nanterre, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Matkailijat, jotka yöpyivät tässä hotellissa kohteessa Nanterre, pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Mercure Paris La Défense Grande Arche

Kohteeseen Nanterre tutustuminen

Nanterre tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Nanterre ja sen lähellä kuuluu:

 • Paris La Défensen areena
 • Paris Nanterren korkeakoulu
 • Nanterre-Amandiersin teatteri
 • André Malraux'n puisto
 • Riemukaari
 • Lido
 • Eiffel-torni

Kun järjestät lomaa kohteeseen Nanterre, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Nanterre?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Nanterre, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Nanterre, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Toukokuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja marraskuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12 °C ja öisin 1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 227 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 22 °C päivisin ja 5 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 259 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 24 °C ja öisin 10 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 259 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 17 °C ja 2 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 245 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Nanterre on 991 cm.

Viimeksi varatut hotellit Nanterre

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.