Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Nomentano

49 €
Hotel Delle Province

Hotel Delle Province

4.0 kautta 5.0 Viale delle Province, 103, Rooma, RM
Hotel Delle Province on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 46 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
59 €
Hotel Villa Morgagni

Hotel Villa Morgagni

4.0 kautta 5.0 Via G B Morgagni 25, Rooma, RM
Hotel Villa Morgagni on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Umberto I Policlinico di Roma. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 34 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
76 €
Hotel Principe Torlonia | a Member of Elizabeth Hotel Group

Hotel Principe Torlonia | a Member of Elizabeth Hotel Group

4.0 kautta 5.0 Via Carlo Fea 5, Rooma, RM
Hotel Principe Torlonia | a Member of Elizabeth Hotel Group on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Tässä vuonna 1913 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 27 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
95 €
Villa Pirandello

Villa Pirandello

3.0 kautta 5.0 Via Antonio Bosio 15 B, Rooma, RM
Villa Pirandello on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1930 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 14 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Hae hinnat
Romulea Guest House

Romulea Guest House

Via Luigi Pulci 36, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Romulea Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelu. Tässä kaupunkipientalossa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja liedet.
Hae hinnat
Best Western Globus Hotel

Best Western Globus Hotel

3.0 kautta 5.0 Viale Ippocrate 119, Rooma, RM
Best Western Globus Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rooman Sapienza-yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1962 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 108 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Imperia Suite

Imperia Suite

Via Imperia 11, Rooma
Imperia Suite on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä kaupunkipientalossa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
59 €
Hotel Rome Garden

Hotel Rome Garden

3.0 kautta 5.0 Via Nomentana 28, Rooma, RM
Hotel Rome Garden on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Via Nomentana on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 1800 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 34 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Athena Hotel

Athena Hotel

3.0 kautta 5.0 Via Ercole Pasquali 3, Rooma, RM
Athena Hotel on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
40 €
Hotel Osimar

Hotel Osimar

3.0 kautta 5.0 Via Felice Grossi Gondi, 87, Rooma, RM
Hotel Osimar on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Nomentana. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 27 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Hotel Santa Costanza

Hotel Santa Costanza

4.0 kautta 5.0 Viale 21 Aprile, 4, Rooma, RM
Hotel Santa Costanza on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Nomentana. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 74 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
36 €
Hotel Laura

Hotel Laura

3.0 kautta 5.0 Piazza Bologna, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Hotel Laura sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 35 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Cappuccino

Cappuccino

Via Livorno 1 - Scala A Int 2, Rooma, RM
Cappuccino sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä majatalossa on 4 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Roma Scout Center - Hostel

Roma Scout Center - Hostel

Largo dello Scautismo 1, Rooma, RM
Roma Scout Center - Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä hostellissa on 36 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
60 €
Hotel Dock Suites Rome

Hotel Dock Suites Rome

3.0 kautta 5.0 Via Forli 31, Rooma, RM
Hotel Dock Suites Rome on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 13 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Majoitus kohteessa Nomentano

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Nomentano, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Nomentano hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Nomentano suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Nomentano

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Nomentano. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Nomentano on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Nomentano ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Nomentano

Kohteessa Nomentano riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Nomentano parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Nomentano.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Nomentano

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.