Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Wales

77 €
Future Inns Cardiff Bay

Future Inns Cardiff Bay

4.0 kautta 5.0 Hemingway Road Cardiff Bay, Cardiff, Wales
Future Inns Cardiff Bay on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cardiff Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 197 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
129 €
Clayton Hotel Cardiff

Clayton Hotel Cardiff

4.0 kautta 5.0 St Mary Street, Cardiff, Wales
Clayton Hotel Cardiff on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cardiff Motorpoint Arena. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 216 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaali.
111 €
Radisson Blu Hotel Cardiff

Radisson Blu Hotel Cardiff

4.0 kautta 5.0 Meridian Gate, Bute Terrace, Cardiff, Wales
Radisson Blu Hotel Cardiff on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cardiff Motorpoint Arena. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 215 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
147 €
Hilton Cardiff

Hilton Cardiff

4.5 kautta 5.0 Kingsway, Cardiff, Wales
Hilton Cardiff on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Cardiffin linna on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 197 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja vuodesohvat.
66 €
The Royal Hotel Cardiff

The Royal Hotel Cardiff

3.5 kautta 5.0 88 St Mary Street, Cardiff, Wales
The Royal Hotel Cardiff on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Principality Stadium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1866 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 60 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
225 €
Celtic Manor Resort

Celtic Manor Resort

5.0 kautta 5.0 Chepstow Road, Coldra Wood, Newport, Wales
Celtic Manor Resort on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Caerleon Amphitheatre. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 8 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 334 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
48 €
Citrus Hotel Cardiff by Compass Hospitality

Citrus Hotel Cardiff by Compass Hospitality

3.0 kautta 5.0 Bute Terrace, Cardiff, Wales
Citrus Hotel Cardiff by Compass Hospitality on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cardiff Motorpoint Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä vuonna 1960 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 81 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Novotel Cardiff Centre

Novotel Cardiff Centre

4.0 kautta 5.0 Schooner Way, Atlantic Wharf, Cardiff Bay, Cardiff, Wales
Novotel Cardiff Centre on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cardiff Bay. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 138 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
voco St David's Cardiff

voco St David's Cardiff

5.0 kautta 5.0 Havannah Street, Cardiff, Wales
Voco St David's Cardiff on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cardiff Bay. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 142 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Cardiff Marriott Hotel

Cardiff Marriott Hotel

4.0 kautta 5.0 Mill Lane, Cardiff, Wales
Cardiff Marriott Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cardiff Motorpoint Arena. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 184 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.

Halvat meno-paluu lennot Wales

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Wales

Katso kaikki kohteen Wales vuokra-autot

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Wales

Jos Wales on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Wales lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Wales

Kohteen Wales lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Wales hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Wales, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Wales

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.