Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Oslo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Oslo

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 35 minuuttia

Kohteen Oslo Parhaimmat Pakettimatkat

Oslo lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Osloon

Oslo on Norjan pääkaupunki ja suosittu matkakohde. Se on hyvin monipuolinen kaupunki, jonne tehdään paljon liikematkoja mutta myös lomamatkoja. Oslo houkuttaa vierailijoita kaikkina vuodenaikoina, sillä Norjan-matkailussa kesäkuukausien suosioon vastaavat myös talven lumiset maisemat talviurheilulajeineen. Valtaosa pohjoismaisista kaupunkikohteista on matkailusesonkinsa huipulla juuri kesällä, mutta Osloon matkustetaan ympäri vuoden. Lennot Helsingistä Osloon ovat nopea tapa päästä tutustumaan naapurimaan tarjontaan, sillä suorilla lennoilla matka kestää vain noin puolitoista tuntia. Tarjolla on myös hyvin paljon halpoja lentoja Helsingistä Osloon, sillä lyhyt etäisyys pitää hinnat alhaalla. Pikainen lento Helsingistä Osloon on myös Oslon vetonaula: kukapa varsinaisesti tahtoisi kuluttaa pitkiä aikoja matkustamiseen, kun etenkin viikonloppumatkalla aikaa käyttäisi mielellään matkakohteen tutkimiseen. Edullinen hintataso on toinen tärkeä houkutin matkoilla Osloon. Norjalla on maine keskivertoa kalliimpana maana, ja siksi halvat lennot Helsingistä Osloon ovat tärkeitä. Matkoissa säästetyt pennoset jäävät käytettäväksi Oslossa juuri siihen, mikä ketäkin sattuu eniten kiinnostamaan. Onneksi pienellä budjetilla matkaavillekin on tarjolla Oslossa paljon hyviä vaihtoehtoja niin majoituksen kuin aktiviteettienkin suhteen. Oslo sopii kaikille kohteeksi, ja nähtävää riittää vaikka pidemmänkin loman tarpeisiin. Kesällä kaupungissa järjestetään erilaisia festivaaleja, jotka tuovat paljon vierailijoita. Kuitenkin kulttuurielämän sanotaan varsinaisesti heräävän henkiin Oslossa vasta kesäkauden päätyttyä, joten kaikkina vuodenaikoina on tarjolla paljon kiehtovaa tarjontaa.

Nopeat lennot Helsingistä Osloon

Helsinki-Vantaalta pääsee lentämään Osloon useita kertoja päivässä. Suorat lennot Helsingistä Osloon ovat hyvin nopeita: matka-aika on vain puolisentoista tuntia. SAS lentää suoria reittejä hyvin edulliseen hintaan, mutta kannattaa olla hyvissä ajoin asialla. Suosituimmat lennot ja edullisimmat hinnat kiinnostavat muitakin, ja nopeimmat saavat valita parhaat päältä. Hinnat myös yleensä nousevat lähtöpäivän lähestyessä, mutta mattimyöhäisten onneksi lennoilla usein on tilaa vielä lyhyelläkin varoitusajalla. Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) on Suomen suurin ja vilkkain mutta silti helppokulkuinen. Sinne on erinomaiset liikenneyhteydet niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin saapuville. Kehärata kuljettaa terminaaliin saakka lähijunalla ja autoilevat pääsevät hyödyntämään nopeaa tieverkostoa sekä hyviä pysäköintiratkaisuja. Myös paikallis- ja seutuliikenteen bussit kuljettavat suoraan lentoaseman oville. Lennot Helsingistä Osloon ovat edullisia ja nopeita, mutta matka-aikaan pitää toki lisätä hyvissä ajoin saapuminen lentoasemalle. Varsinkin viikonloppuisin ja lomaviikkojen aikana turvatarkastuksiin voi joutua jonottamaan, joten on hyvä olla aina ajoissa paikalla. Jos aikaa jää lentoasemalla käytettäväksi, pääsee nauttimaan Helsinki-Vantaan monipuolisesta tarjonnasta.

Osloon saapuvat lennot

Lennot Helsingistä Osloon saapuvat Oslon Gardermoenin lentoasemalle. Se sijaitsee muutaman kymmenen kilometrin päässä Oslosta kaupungin pohjoispuolella. Vaikka matkaa lentoasemalta kaupungin keskustaan on reilusti, väli on helppo ja nopea taittaa lentoasemalta lähtevällä junalla. Se kuljettaa keskustaan jo parissakymmenessä minuutissa. Junalla pääsee useallekin asemalle Oslon kantakaupungissa, ja asemilta on helppo jatkaa matkaa metrolla tai bussilla ympäri kaupunkia. Lentoasemalta pääsee myös bussilla kätevästi eri puolille Osloa. Busseja lähtee tihein väliajoin, ja niiden etuna junaan verrattuna on tietenkin se, että niillä on enemmän pysäkkejä matkan varrella. Näin oman majapaikan lähelle voi päästä ilman vaihtoja. Kannattaa tutkia julkisen liikenteen reittiä jo etukäteen, niin pääsee sujuvasti siirtymään paikasta toiseen. Oslossa on helppo liikkua kaikkialle kaupungissa julkisilla liikennevälineillä, mutta keskustassa seikkaileminen onnistuu myös kävellen. Vaikka Oslo on miljoonakaupunki, sen viihtyisä tunnelma ja kompakti keskusta saavat aikaan tunteen paljon pienemmästä paikkakunnasta. Palveluvalikoima on kuitenkin huipputasoa, joten vaativinkin matkailija löytää varmasti kaiken tarvitsemansa Oslosta.

Helsinki - Oslo Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Oslo?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Oslo on 89 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Oslo. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Oslo on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Oslo on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Oslo on tarjolla 175 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Oslo?

  reitillä Helsinki -- Oslo liikennöi 8 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Oslo -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Oslo: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Gardermoen (OSL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Oslo voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Gardermoen (OSL)\n* Torp (TRF)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Oslo.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Oslo?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Oslo hintaan 89 €! Reitillä Helsinki -- Oslo 8 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Oslo (OSL)\n * Finnair\n * Scandinavian Airlines\n * Air Baltic\n\n\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Oslo (TRF)\n * Finnair\n * Icelandair\n * Scandinavian Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Oslo useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Oslo (OSL)\n * Finnair -- 75 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- OSL\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 39 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- OSL\n \n\n * Air Baltic -- 13 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- OSL\n\n\n\n* Helsinki (HEL) -- Oslo (TRF)\n * Finnair -- 13 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TRF\n \n\n * Icelandair -- 3 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TRF\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 2 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- TRF\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Oslo joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 75 lentoa reitillä Helsinki -- Oslo. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 156 lentoa kohteeseen Oslo (OSL).\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 19 lentoa kohteeseen Oslo (TRF).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Oslo?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Oslo kestää yleensä noin 1 tunti, 25 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 767,49 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 3 tuntia, 43 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Oslo?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Oslo (OSL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.30\n * Aikaisin saapumisaika: 08.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.35\n * Myöhäisin saapumisaika: 20.10\n\n\n\n* Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Oslo (TRF)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 11.15\n * Aikaisin saapumisaika: 13.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.25\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Oslo liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Oslo liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A319 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| Air Baltic | Airbus A319 |\n| Icelandair | Airbus A319 |\n| Djibouti Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Oslo?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: OSL la
25.1
su
26.1
ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
to
30.1
pe
31.1
Välilaskut
AY 911 07:30 am 08:10 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 913 12:05 pm 12:35 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 915 04:05 pm 04:40 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 917 07:15 pm 07:45 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
D8 312 12:35 pm 01:10 pm - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
D8 302 07:00 am 07:40 am - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
SK 2705 05:05 pm 05:40 pm - - - - Tarkista hinta Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Hotellit Oslo

Näytä kaikki 295 majoitusliikettä kohteessa Oslo
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (93 arvostelua)

  Oslofjord ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Oslon oopperatalo ...

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo98 €

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo98 €
  Hotel Verdandi Oslo

  Hotel Verdandi Oslo

  Tordenskioldsgate 6b, Oslo
   3.5 kautta 5.0
    
    
   3,9/5 (19 arvostelua)

   Oslofjord ja Aker Brygge (ostoskeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oslon oopperatalo ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) ovat ...

   Hotel Verdandi Oslo63 €

   Hotel Verdandi Oslo63 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.