Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Oslo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Oslo

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi OSL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 69 €
Keskimääräinen lentoaika 0 tuntia 35 minuuttia

Halvat lennot Helsingistä Osloon

Oslo on Norjan pääkaupunki ja suosittu matkakohde. Se on hyvin monipuolinen kaupunki, jonne tehdään paljon liikematkoja mutta myös lomamatkoja. Oslo houkuttaa vierailijoita kaikkina vuodenaikoina, sillä Norjan-matkailussa kesäkuukausien suosioon vastaavat myös talven lumiset maisemat talviurheilulajeineen. Valtaosa pohjoismaisista kaupunkikohteista on matkailusesonkinsa huipulla juuri kesällä, mutta Osloon matkustetaan ympäri vuoden. Lennot Helsingistä Osloon ovat nopea tapa päästä tutustumaan naapurimaan tarjontaan, sillä suorilla lennoilla matka kestää vain noin puolitoista tuntia. Tarjolla on myös hyvin paljon halpoja lentoja Helsingistä Osloon, sillä lyhyt etäisyys pitää hinnat alhaalla. Pikainen lento Helsingistä Osloon on myös Oslon vetonaula: kukapa varsinaisesti tahtoisi kuluttaa pitkiä aikoja matkustamiseen, kun etenkin viikonloppumatkalla aikaa käyttäisi mielellään matkakohteen tutkimiseen. Edullinen hintataso on toinen tärkeä houkutin matkoilla Osloon. Norjalla on maine keskivertoa kalliimpana maana, ja siksi halvat lennot Helsingistä Osloon ovat tärkeitä. Matkoissa säästetyt pennoset jäävät käytettäväksi Oslossa juuri siihen, mikä ketäkin sattuu eniten kiinnostamaan. Onneksi pienellä budjetilla matkaavillekin on tarjolla Oslossa paljon hyviä vaihtoehtoja niin majoituksen kuin aktiviteettienkin suhteen. Oslo sopii kaikille kohteeksi, ja nähtävää riittää vaikka pidemmänkin loman tarpeisiin. Kesällä kaupungissa järjestetään erilaisia festivaaleja, jotka tuovat paljon vierailijoita. Kuitenkin kulttuurielämän sanotaan varsinaisesti heräävän henkiin Oslossa vasta kesäkauden päätyttyä, joten kaikkina vuodenaikoina on tarjolla paljon kiehtovaa tarjontaa.

Nopeat lennot Helsingistä Osloon

Helsinki-Vantaalta pääsee lentämään Osloon useita kertoja päivässä. Suorat lennot Helsingistä Osloon ovat hyvin nopeita: matka-aika on vain puolisentoista tuntia. SAS lentää suoria reittejä hyvin edulliseen hintaan, mutta kannattaa olla hyvissä ajoin asialla. Suosituimmat lennot ja edullisimmat hinnat kiinnostavat muitakin, ja nopeimmat saavat valita parhaat päältä. Hinnat myös yleensä nousevat lähtöpäivän lähestyessä, mutta mattimyöhäisten onneksi lennoilla usein on tilaa vielä lyhyelläkin varoitusajalla. Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL) on Suomen suurin ja vilkkain mutta silti helppokulkuinen. Sinne on erinomaiset liikenneyhteydet niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin saapuville. Kehärata kuljettaa terminaaliin saakka lähijunalla ja autoilevat pääsevät hyödyntämään nopeaa tieverkostoa sekä hyviä pysäköintiratkaisuja. Myös paikallis- ja seutuliikenteen bussit kuljettavat suoraan lentoaseman oville. Lennot Helsingistä Osloon ovat edullisia ja nopeita, mutta matka-aikaan pitää toki lisätä hyvissä ajoin saapuminen lentoasemalle. Varsinkin viikonloppuisin ja lomaviikkojen aikana turvatarkastuksiin voi joutua jonottamaan, joten on hyvä olla aina ajoissa paikalla. Jos aikaa jää lentoasemalla käytettäväksi, pääsee nauttimaan Helsinki-Vantaan monipuolisesta tarjonnasta.

Osloon saapuvat lennot

Lennot Helsingistä Osloon saapuvat Oslon Gardermoenin lentoasemalle. Se sijaitsee muutaman kymmenen kilometrin päässä Oslosta kaupungin pohjoispuolella. Vaikka matkaa lentoasemalta kaupungin keskustaan on reilusti, väli on helppo ja nopea taittaa lentoasemalta lähtevällä junalla. Se kuljettaa keskustaan jo parissakymmenessä minuutissa. Junalla pääsee useallekin asemalle Oslon kantakaupungissa, ja asemilta on helppo jatkaa matkaa metrolla tai bussilla ympäri kaupunkia. Lentoasemalta pääsee myös bussilla kätevästi eri puolille Osloa. Busseja lähtee tihein väliajoin, ja niiden etuna junaan verrattuna on tietenkin se, että niillä on enemmän pysäkkejä matkan varrella. Näin oman majapaikan lähelle voi päästä ilman vaihtoja. Kannattaa tutkia julkisen liikenteen reittiä jo etukäteen, niin pääsee sujuvasti siirtymään paikasta toiseen. Oslossa on helppo liikkua kaikkialle kaupungissa julkisilla liikennevälineillä, mutta keskustassa seikkaileminen onnistuu myös kävellen. Vaikka Oslo on miljoonakaupunki, sen viihtyisä tunnelma ja kompakti keskusta saavat aikaan tunteen paljon pienemmästä paikkakunnasta. Palveluvalikoima on kuitenkin huipputasoa, joten vaativinkin matkailija löytää varmasti kaiken tarvitsemansa Oslosta.

Helsinki - Oslo Lennot FAQ

Lennot Helsinki – Oslo

Onko kohteiden Helsinki ja Oslo välillä suoria lentoja?

Tiedämme, että haluat varmasti käyttää mahdollisimman paljon ajastasi lomailuun. Jos lennät kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Oslo (OSL-Gardermoen) välillä suoraan, saat loma-ajasta enemmän irti. 3 muun lentoyhtiön lisäksi sekä Finnair että Norwegian Air International operoivat suoria lentoja tällä välillä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Oslo välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Oslo väliseen matkaan menee 1 tunti 25 minuuttia - 1 tunti 30 minuuttia. Finnair ja Air China ovat kaksi tunnettua yhtiötä, jotka operoivat suoria lentoja tällä 760 km pituisella reitillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Oslo välisille lennoille?

Vertaile eri vaihtoehtoja kohteesta Helsinki kohteeseen Oslo ja saatat löytää täydellisen tarjouksen matkallesi. Yleisimmät reitit ovat:

  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) - Oslo (OSL-Gardermoen) – 164 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) - Sandefjord (TRF-Torp) – 19 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Oslo välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen lentoyhtiö tarjoaa eri palveluita ja mukavuuksia. Jos olet varaamassa matkaa reitille Helsinki – Oslo, nämä kuusi suosituinta lentoyhtiötä operoivat tätä väliä:

  • Finnair, 201 lentoa kuussa
  • Air China, 197 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 119 lentoa kuussa
  • SAS, 117 lentoa kuussa
  • Ethiopian Airlines, 79 lentoa kuussa
  • Thai Airways International, 77 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Oslo välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Helsinki – Oslo onnistuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 23 jokapäiväisestä lennosta, joten voit varata seuraavan seikkailusi mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: OSL ti
7.4
ke
8.4
to
9.4
pe
10.4
la
11.4
su
12.4
ma
13.4
Välilaskut
DY 8401 04:05 pm 04:40 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Oslo

Näytä kaikki 336 majoitusliikettä kohteessa Oslo
64 €
Comfort Hotel Xpress Central Station

Comfort Hotel Xpress Central Station

3.0 kautta 5.0 Fred Olsens Gate 11, Oslo
Comfort Hotel Xpress Central Station on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oslon oopperatalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 167 huonetta 7 kerroksessa.
119 €
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

4.0 kautta 5.0 Hotelveien, Gardermoen, Ullensaker
Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 500 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
59 €
Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Comfort Hotel Xpress Youngstorget

3.0 kautta 5.0 Møllergata 26, Oslo
Comfort Hotel Xpress Youngstorget on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oslo Spektrum (monitoimiareena). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 172 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.