Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Suur-Manchester

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Suur-Manchester

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi MAN
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 158 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 0 minuuttia

Kohteen Suur-Manchester Parhaimmat Pakettimatkat

Suur-Manchester lento + hotelli economyluokan lennoilla

Halvat lennot Helsingistä Manchesteriin

Intohimoisille brittijalkapallon faneille ei tarvitse kuin mainita Manchester, ja tiukka kiista Cityn ja Unitedin paremmuudesta on valmis alkamaan. Muille ihmisille kyseisestä kaupungista tulee todennäköisesti mieleen joko teollisuus tai musiikki, sillä teollisen vallankumouksen lisäksi esimerkiksi Take That ja Oasis ovat kotoisin Manchesterista. Etsi halvat lennot Helsingistä Manchesteriin ebookersin sivuilta ja lähde katsomaan, millainen paikka Luoteis‑Englannin tärkein metropoli todellisuudessa on. Teollisuus on edelleen tärkeä tulonlähde Manchesterissa, mutta nykyisin taide ja korkeakoulutus ovat vähintäänkin yhtä tärkeitä seikkoja kaupungille. Elävän taiteen ystävät pääsevät Manchesterissa teatterin, oopperan ja tanssin äärelle, ja kaupungin museoissa teemoina ovat muun muassa Manchesterin roomalaishistoria, teollinen vallankumous ja tietysti jalkapallo. Varaa lennot Helsingistä Manchesteriin ja ota korkeakulttuuri sekä vihreän veran shakki haltuun samalla lomalla.

Hauska kaupunkiloma Manchesterissa

Yksi kaupunkilomailun parhaita puolia on, että museokierrokseen tai shoppailureissuun ei tarvita erityisen hyvää säätä. Jos voit valita lomamatkasi ajankohdan täysin vapaasti, voi lennot Helsingistä Manchesteriin varata oikeastaan mihin aikaan vuodesta vain. Brittein saaria ei varsinaisesti tunneta loistavista keleistään, mutta Suomeen verrattuna Manchester on sään puolesta suhteellisen miellyttävä kohde. Kesällä lämpötilat ovat suurin piirtein samaa luokkaa kuin Etelä‑Suomessa, mutta kevät, syksy ja talvi ovat selkeästi leudompia. Jalkapallokausi jatkuu koko talven lävitse, mutta huipputason pallottelua seurataan yleensä reilusti plussan puolella olevissa lämpötiloissa. Lento Helsingistä Manchesteriin on helppo löytää mihin aikaan vuodesta tahansa kohtuulliseen hintaan, joten Luoteis‑Englannissa lomailu onnistuu juuri sinulle sopivimpaan aikaan.

Suorat lennot Helsingistä Manchesteriiin

Suomesta Englantiin pääsee ilmojen halki sukkelasti, sillä muun muassa Helsinki–Manchester‑väli taittuu noin kolmessa tunnissa. Valistunut kuluttaja toki myös kilpailuttaa lentoyhtiöt, joten vertaile suoria lentoja Helsingistä Manchesteriin Finnairin ja British Airwaysin välillä. Molemmilla on päivittäisiä lentoja kaupunkien välillä ympäri vuoden, joten matka sujuu joutuisasti. Suora lento Helsingistä Manchesteriin nousee Helsinki‑Vantaan taivaalle joko puoli yhdeksän maissa aamulla tai iltapäivällä neljän aikaan. Jos välilaskun sisältävä lento ei ole ongelma, niin Manchesteriin on helppo löytää lisää reittivaihtoehtoja Keski‑Euroopan isojen lentoasemien kautta. Esimerkiksi KLM:n lennot Amsterdamin kautta ja Lufthansan lennot Münchenin tai Frankfurtin kautta ovat varteenotettavia vaihtoehtoja. British Airwaysilla on myös mahdollista suunnata Manchesteriin Lontoon Heathrow’n lentoaseman kautta. Välilaskun sisältävä lento Helsingin ja Manchesterin välillä on parhaassa tapauksessa noin kuuden tunnin luokkaa tai jopa vähän alle.

Lähtö Helsinki‑Vantaan lentoasemalta

Matkalle lähtö Helsinki‑Vantaalta sujuu kätevästi, sillä lentoasemalle pääsee sekä junalla että bussilla. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien matkailijoiden kannattaa tarkistaa Matkahuollon sivuilta, pääseekö omasta kotikaupungista lentoasemalle suoralla bussiyhteydellä. Muutoin tarjolla on esimerkiksi Rautatientorilta lähteviä lentokenttäbusseja, joilla matka keskustasta Helsinki‑Vantaalle taittuu 30–45 minuutissa. Vaihtoehtoina ovat Finnair City Bus ja HSL:n linja numero 615, jotka poimivat matkailijoita mukaan myös reitin varrelta. Päärautatieasemalta on myös junayhteys Helsinki‑Vantaan lentoasemalle, ja matka Aviapolisin asemalle Tikkurilan tai Myyrmäen kautta kestää noin puoli tuntia. Helsinki‑Vantaalla saattaa olla ajoittaisia ruuhkia aamulla ja alkuiltapäivästä, joten näinä aikoina on syytä varata hieman ylimääräistä aikaa turvatarkastukseen. Lähtöselvityksen voi usein hoitaa etukäteen netissä, mutta Helsinki‑Vantaalla voi käyttää myös lähtöselvitysautomaattia.

Saapuminen Manchesteriin

Julkisilla liikennevälineillä liikkuminen on helppoa myös Manchesterin päässä, sillä Ison‑Britannian neljänneksi suurimmalta lentoasemalta pääsee kätevästi kaupunkiin ja lähiseudulle. National Express on maan suurin bussiyhtiö, jonka valikoimissa on runsaasti reittejä huokeaan hintaan. Lentoasemalta pääsee Manchesteriin myös paikallisliikenteen busseilla, joista numero 43 kulkee vuorokauden ympäri. Junalla lentoasemalta pääsee Manchesterin Oxford Roadin tai Piccadillyn asemalle. Lisäksi Metrolink‑raitiovaunuyhteys täydentää lentoaseman hyvää reittitarjontaa.

Helsinki - Suur-Manchester Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Suur-Manchester?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Suur-Manchester on 158 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Suur-Manchester. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Suur-Manchester on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Suur-Manchester on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Suur-Manchester on tarjolla 232 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Suur-Manchester?

  reitillä Helsinki -- Suur-Manchester liikennöi 13 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Suur-Manchester -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Suur-Manchester: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Manchester (MAN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Suur-Manchester.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Suur-Manchester?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Suur-Manchester hintaan 158 €! Reitillä Helsinki -- Suur-Manchester 13 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Suur-Manchester (MAN)\n * Finnair\n * British Airways\n * Air France\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Suur-Manchester useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Suur-Manchester (MAN)\n * Finnair -- 102 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MAN\n \n\n * British Airways -- 29 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MAN\n \n\n * Air France -- 23 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- MAN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Suur-Manchester joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 102 lentoa reitillä Helsinki -- Suur-Manchester. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 232 lentoa kohteeseen Suur-Manchester (MAN).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Suur-Manchester?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Suur-Manchester kestää yleensä noin 2 tuntia, 55 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 821,39 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 3 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 57 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Suur-Manchester?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Suur-Manchester (MAN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.20\n * Aikaisin saapumisaika: 09.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 17.00\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Suur-Manchester liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Suur-Manchester liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------|---------------|\n| Finnair | Airbus A319 |\n| British Airways | Airbus A319 |\n| Air France | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Suur-Manchester?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: MAN ke
26.2
to
27.2
pe
28.2
la
29.2
su
1.3
ma
2.3
ti
3.3
Välilaskut
AY 1361 08:15 am 09:15 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1365 04:00 pm 05:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Suur-Manchester

Näytä kaikki 1 299 majoitusliikettä kohteessa Suur-Manchester
81 €
Macdonald Manchester Hotel & Spa

Macdonald Manchester Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 London Road, Manchester, Englanti
Macdonald Manchester Hotel & Spa on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Gay Village. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 338 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja kahvinkeittimet.
96 €
Clayton Hotel, Manchester Airport

Clayton Hotel, Manchester Airport

4.0 kautta 5.0 Outwood Lane, Manchester Airport, Manchester, Englanti
Clayton Hotel, Manchester Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Quarry Bank Mill and Styal Estate. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 4 tähden hotellissa on 365 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
38 €
Britannia Hotel - Manchester City Centre

Britannia Hotel - Manchester City Centre

3.0 kautta 5.0 35 Portland Street, Manchester, Englanti
Britannia Hotel - Manchester City Centre on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Gay Village. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi 2 ravintolaa, 2 baaria ja kahvilan. Tässä 3 tähden hotellissa on 363 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi satelliitti ja kahvinkeittimen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.