Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Zürich

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Zürich

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi ZRH
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 141 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 50 minuuttia

Helsinki - Zürich -lennot

Oletko lähdössä loma- tai työmatkalle Sveitsiin, ja etsit parhaita Helsinki – Zürich –lentoja? Anna meidän auttaa sinua matkasi suunnittelussa!

Lähtö Helsingistä

Kun olet lähdössä matkaan Helsingistä, suuntaat ensimmäiseksi Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kenttä sijaitsee 18 kilometrin päässä Helsingistä pohjoiseen, ja on Suomen suurin ja vilkasliikenteisin kenttä. Helsinki-Vantaalla on kaksi terminaalia, T1 ja T2, joten muistathan tarkistaa kummasta lentosi Zürichiin lähtee.

Kentälle pääset hyvin helposti Helsingin keskustasta joko lentokenttäbussilla tai paikallisliikenteen linjalla 615. Matka kestää noin 40 minuuttia, ja varsinkin suosittuina matkustusaikoina bussia kannattaa olla ajoissa odottamassa, koska kyytiin on varmasti haluamassa paljon muitakin matkustajia. Taksilla matka taittuu tottakai nopeammin, noin puolessa tunnissa, mutta maksaakin useita kertoja enemmän. Omalla autolla kulkijoille lentokentältä löytyy Lomaparkki, joka verottaa kukkaroa 39€/vko ulkoparkissa ja 57€-65€/vko parkkihalleissa.

Mitä tehdä saavuttuasi Zürichiin?

Lentäessäsi Helsingistä Zürichiin, laskeutuu koneesi Zürich-Klotenin lentoasemalle, joka sijaitsee Klotenissa, noin 11 kilometrin päässä Zürichin keskustasta. Lentokentältä keskustaan liikkuminen tapahtuu kätevästi julkista liikennettä käyttäen. Ehkäpä paras tapa matkustaa aivan keskustaan on lentokentältä 10 minuutin välein liikennöivä juna, jolla yhden suuntainen matka kestää 12 minuuttia. Junalippu maksaa 6,20 Sveitsin frangia eli noin 5,2 euroa. Junan sijasta voit ottaa myös jonkin lentokentältä liikennöivistä paikallisbusseista, mutta matka aivan keskustaan kestää hieman junaa kauemmin. Mikäli olet matkalle jonnekin läheisistä hiihtokeskuksista, pystyt ostamaan lentokentältä lipun suoraan hiihtokeskuksiin vieviin busseihin. Jos taas matkasi suuntautuu jonnekin muualle, kannattaa harkita vuokra-autoa. Voit lunastaa vuokrauspisteistä jo etukäteen kauttamme varaamasi auton tai vuokrata auton vasta paikan päällä. Päästyäsi keskustaan kaikkein näppärin tapa liikkumiseen on kävely, sillä Zürich on sopivan pieni kaupunki, jossa kaikki olennainen on ns. aina kävelymatkan päässä.

Me täällä eBookersilla teemme jatkuvasti töitä, jotta takaisimme asiakkaillemme miellyttävän matkan heti sen suunnitteluvaiheesta lähtien. Aloita matkasi suunnittelu heti syöttämällä haluamasi matkustuspäivät viereiseen hakukoneeseen!

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: ZRH su
27.9
ma
28.9
ti
29.9
ke
30.9
to
1.10
pe
2.10
la
3.10
Välilaskut
AY 1513 04:30 pm 06:20 pm Tarkista hinta Tarkista hinta - - - Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1511 07:55 am 09:45 am - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Zürich

Näytä kaikki 361 majoitusliikettä kohteessa Zürich
129 €
citizenM Zürich

citizenM Zürich

4.0 kautta 5.0 Talacker 42, Zürich
CitizenM Zürich on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahnhofstrasse (ostoskatu). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 160 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.
69 €
Green Marmot Capsule Hotel Zurich

Green Marmot Capsule Hotel Zurich

2.5 kautta 5.0 26 Schifflände, Zürich, ZH
Green Marmot Capsule Hotel Zurich sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahnhofstrasse (ostoskatu). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 55 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
448 €
Park Hyatt Zurich

Park Hyatt Zurich

5.0 kautta 5.0 Beethoven-Strasse 21, Zürich, ZH
Park Hyatt Zurich on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bahnhofstrasse (ostoskatu). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 138 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.