Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki La Palma

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - La Palma

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi SPC
Lennon hinta 461 €

Omaleimainen La Palma on Kanariansaarten helmi – varaa lennot Helsingistä La Palmalle ja koe se itse.

Jos puhutaan Kanariansaarista, et varmaankaan ajattele La Palmaa ainakaan aivan ensimmäisenä. La Palma on saari, jonka vain harva tuntee, vaikka se kuuluu osaltaan yhteen maailman tunnetuimmista lomakohteista. Lennot Helsingistä La Palmalle kannattaa varata heti sen enempää miettimättä, sillä saari tarjoaa unohtumatonta lomaa ja paljon tekemistä.

Helsinki–La Palma-lennot

Koska suurin osa matkailijoista lomailee Kanariansaarilla pakettimatkan turvin, ei suoria reittilentoja La Palmallekaan ole tarjolla. Jos etsit edullista ajankohtaa matkalle, valitse elo- tai syyskuu ja lentopäiväksi sunnuntai. La Palma on muiden Kanariansaarten tapaan ympärivuotinen lomakohde, jossa ei esiinny suuria heittelyitä sään suhteen. Useimmat suuntaavat toki saarelle talvisaikaan, mutta se johtuu enemmin Pohjolan pimeydestä ja pakkasista kuin La Palman ilmastosta. Kesäkaudella La Palma ja sen sisarukset ovat mannerespanjalaisten temmellyskenttää – mantereen asukkaat kun tapaavat paeta sinne kotiseutujensa tukalia helteitä. Viikonpäivistä kysytyin lentopäivä on lauantai, joka on siten myös kallein. Lennot kannattaa varata todella ajoissa, jopa 2–4 kuukautta etukäteen, koska hinnat nousevat lähempänä matkan ajankohtaa. Lentoja on tarjolla esimerkiksi Airberlinillä Berliinin kautta tai Finnairilla ja Iberialla Madridin kautta. Halpoja lentoja Helsingistä La Palmalle voi löytää myös KLM:ltä ja British Airwaysilta. Lentoaikaa saarelle kertyy noin 9–10 tuntia, koska lentojen väliin jää melko pitkä koneenvaihtoaika – se sujuu kuitenkin esimerkiksi Berliinissä varsin mukavasti. Yhteyksiä La Palmalle ei ole tarjolla lainkaan niin paljon kuin muille Kanariansaarille, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä ja käyttää hiukan tavallista enemmän aikaa ja vaivaa lentojen, hintojen ja aikataulujen vertailuun – tämä voi kuulostaa työläältä, mutta harvoin sitä kuitenkaan on, ja hyvin suunniteltu matka on todellista lomaa ensihetkistä alkaen.

Lennolle Helsinki-Vantaalta

Matka kuin matka alkaa mainiosti Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kentällä on monipuoliset, tasokkaat palvelut, eikä pitkiä jonoja turvatarkastukseen useimmiten esiinny. Helsingin keskustasta on lentokentälle kätevät yhteydet joko HSL:n julkisen liikenteen seutubussilla, paikallisjunalla (Kehärataa ajavat I- ja P-junat) tai Finnair City Busilla. Jos saavut mieluummin omalla autolla, voit jättää sen jollekin lentoaseman tilavista ja vartioiduista pysäköintialueista. Jos saavut pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, kenties kauempaa Suomesta, voit lentää kotimaanlennolla Helsinkiin ja tarvittaessa yöpyä jossakin lähellä sijaitsevista lentokenttähotelleista. Tarjolla on usein ilmainen kuljetus lentokentälle.

Perille La Palmalle

La Palman lentokenttä (SPC) sijaitsee Villa de Mazon kunnan alueella, saaren itäosassa, noin kahdeksan kilometrin päässä pääkaupunki Santa Cruz de la Palma ja neljän kilometrin päässä lähimmästä kaupungista, Los Cancajosista. Monet vuokraavat lentokentältä auton, mutta se ei ole välttämätöntä, ellet tarvitse autoa lomasi aikana muuhunkin. Lentokentältä pääsee nimittäin sekä Los Cancajosiin että Santa Cruziin bussilinjalla 500. Bussi liikennöi puolen tunnin välein ja lähtee tasolta 0, tuloaulan edustalta. Saaren julkinen liikenne on muutenkin edullista ja toimivaa, joten La Palma sopii matkakohteeksi muillekin kuin autoileville lomanviettäjille. Yksi tapa liikkua paikasta toiseen on myös pyöräily.

Majoitus La Palmalla

La Palman majoitustarjonta on vaatimattomampaa kuin sen isojen sisarusten, joten tavanomaista Kanariansaarten ylitarjontaa jättihotelleineen siellä ei ole. Tasokkaita lomakeskuksia all inclusive -palveluineen sieltäkin silti löytyy, samoin kuin omaleimaisempia pikkuhotelleja, suosittuja lomahuoneistoja ja -kyliä ja myös edullisia vuokrattavia huoneita.

La Palma sopii parhaiten aktiivilomaa etsivälle luonnossa liikkujalle, joka arvostaa vaellusreittejä, kansallispuistoja ja tulivuoriperäisiä mustia hiekkarantoja eikä etsi teemapuistoja, hulvatonta yöelämää tai loputtomia palveluita. Rantalomaa saarella voi toki viettää. Etsi nyt halvat lennot Helsingistä La Palmalle, huikean monipuoliseen, omaleimaiseen kohteeseen.

Varatuimmat hotellit La Palma

Näytä kaikki 1 124 majoitusliikettä kohteessa La Palma
72 €
H10 Taburiente Playa

H10 Taburiente Playa

4.0 kautta 5.0 Calle de los Cancajos, 36, Brena Baja, La Palma
H10 Taburiente Playa on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa los Cancajos. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 430 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Apartamentos La Muralla

Apartamentos La Muralla

3.0 kautta 5.0 Carretera Puerto de Naos Km.8.3, (Mirador de Puerto Naos), Los Llanos de Aridane, La Palma
Apartamentos La Muralla on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Naosin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness

La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness

4.0 kautta 5.0 Carretera de la Costa, Cerca Vieja 10, Fuencaliente de la Palma, La Palma
La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Playa de la Zamora Chica on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 11 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 378 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille syvät kylpyammeet ja parvekkeet/patiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.