Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Los Angeles Cancún

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Los Angeles - Cancún

Lähtölentokentän IATA-koodi LAX
Kohdelentokentän IATA-koodi CUN
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 388 €
Keskimääräinen lentoaika 7 tuntia 28 minuuttia

Lennot Los Angeles–Cancún

Oletko suuntaamassa kohteeseen Cancún? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Los Angeles–Cancún löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Cancún on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Los Angeles–Cancún – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Los Angeles–Cancún etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Los Angeles kohteeseen Cancún saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Los Angeles–Cancún ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Cancún?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Cancún, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Cancún nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Los Angeles–Cancún

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Los Angeles–Cancún maksaa tällä hetkellä vain 388 €, kallein puolestaan jopa 737 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Los Angeles - Cancún Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Los Angeles – Cancún?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Los Angeles -- Cancún on 388 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Cancún. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Los Angeles -- Cancún on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Los Angeles – Cancún on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Los Angeles -- Cancún on tarjolla 589 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Los Angeles – Cancún?

  reitillä Los Angeles -- Cancún liikennöi 14 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Los Angeles – Cancún -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Los Angeles ovat:\n\n* Los Angeles Intl. (LAX)\n* John Wayne (SNA)\n* Long Beach Municipal (LGB)\n* Bob Hope (BUR)\n* Ontario Intl. (ONT)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Cancún.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Los Angeles – Cancún?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Los Angeles -- Cancún hintaan 388 €! Reitillä Los Angeles -- Cancún 14 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Los Angeles liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Los Angeles (LAX) -- Cancún (CUN)\n * American Airlines\n * Delta Air Lines\n * United Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Los Angeles (ONT) -- Cancún (CUN)\n * American Airlines\n * Delta Air Lines\n * Southwest Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Los Angeles (SNA) -- Cancún (CUN)\n * American Airlines\n * United Airlines\n * Southwest Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Los Angeles – Cancún useimmin?

  * Los Angeles (LAX) -- Cancún (CUN)\n * American Airlines -- 95 viikoittaista lentoa reitillä LAX -- CUN\n \n\n * Delta Air Lines -- 77 viikoittaista lentoa reitillä LAX -- CUN\n \n\n * United Airlines -- 54 viikoittaista lentoa reitillä LAX -- CUN\n\n\n\n* Los Angeles (ONT) -- Cancún (CUN)\n * American Airlines -- 43 viikoittaista lentoa reitillä ONT -- CUN\n \n\n * Delta Air Lines -- 9 viikoittaista lentoa reitillä ONT -- CUN\n \n\n * Southwest Airlines -- 8 viikoittaista lentoa reitillä ONT -- CUN\n\n\n\n* Los Angeles (SNA) -- Cancún (CUN)\n * American Airlines -- 47 viikoittaista lentoa reitillä SNA -- CUN\n \n\n * United Airlines -- 10 viikoittaista lentoa reitillä SNA -- CUN\n \n\n * Southwest Airlines -- 5 viikoittaista lentoa reitillä SNA -- CUN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Los Angeles lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Cancún joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten American Airlines, liikennöivät viikoittain 95 lentoa reitillä Los Angeles -- Cancún. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Los Angeles (LAX) liikennöidään viikoittain 412 lentoa kohteeseen Cancún (CUN).\n* Lentoasemalta Los Angeles (ONT) liikennöidään viikoittain 78 lentoa kohteeseen Cancún (CUN).\n* Lentoasemalta Los Angeles (SNA) liikennöidään viikoittain 66 lentoa kohteeseen Cancún (CUN).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Los Angeles – Cancún?

  Suora lento reitillä Los Angeles -- Cancún kestää yleensä noin 4 tuntia, 28 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 3 370,86 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 13 tuntia, 19 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 8 tuntia, 51 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Los Angeles – Cancún?

  * Lento reitillä Los Angeles (LAX) -- Cancún (CUN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.08\n * Aikaisin saapumisaika: 06.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.43\n * Myöhäisin saapumisaika: 17.15\n\n\n\n* Lento reitillä Los Angeles (ONT) -- Cancún (CUN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 00.30\n * Aikaisin saapumisaika: 09.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.46\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.30\n\n\n\n* Lento reitillä Los Angeles (SNA) -- Cancún (CUN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.45\n * Aikaisin saapumisaika: 04.45\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 18.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.30\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Los Angeles – Cancún?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Cancún

Näytä kaikki 6 099 majoitusliikettä kohteessa Cancún
541 €
Live Aqua Beach Resort Cancún - All Inclusive - Adults Only

Live Aqua Beach Resort Cancún - All Inclusive - Adults Only

5.0 kautta 5.0 Blvd. Kukulcan KM.12.5, Zona Hotelera, Cancún, QROO
Live Aqua Beach Resort Cancún - All Inclusive - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cancúnin interaktiivinen merimaailma. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 7 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 371 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
225 €
GR Solaris Cancun & Spa - All Inclusive

GR Solaris Cancun & Spa - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Blvd. Kukulkan Km. 19.5, Lt 59-2, Sección A, 2 da etapa Zona Hotelera, Cancún, QROO
GR Solaris Cancun & Spa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Reyn rauniot. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 306 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
212 €
Royal Solaris Cancun Resort Marina & Spa - All Inclusive

Royal Solaris Cancun Resort Marina & Spa - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Boulevard Kukulcan Km 20.5, Lote 64, 2a etapa, Seccion A, Zona Hotelera, Cancún, QROO
Royal Solaris Cancun Resort Marina & Spa - All Inclusive on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta El Reyn rauniot. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 299 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.