Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tallinna Lontoo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tallinna - Lontoo

Lähtölentokentän IATA-koodi TLL
Kohdelentokentän IATA-koodi LGW
Lennon hinta 124 €

Olisiko aika varata lennot Tallinnasta Lontooseen, kaupunkien kaupunkiin, jossa ei voi käydä liian usein?

Lontoo ei esittelyjä kaipaa – jos et ole käynyt siellä, luultavasti silti tiedät, mitä vastassa on. Jos taas olet, tiedät mitä odottaa ja silti yllätyt matkallasi takuuvarmasti. Lontoossa on käytävä ainakin kerran, kaksi tai kymmenen. Sanoohan vanha totuuskin, että jos olet kyllästynyt Lontooseen, olet kyllästynyt elämään. Varaa lennot Tallinnasta Lontooseen, maailman mielenkiintoisimpaan kaupunkiin.

Tallinna–Lontoo-lennot

Suoria lentoja Tallinnasta Lontooseen lennetään kolmesti viikossa, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin, ja lentoaika on tasan kolme tuntia. Halvat lennot Tallinnasta Lontooseen on helppo löytää. Voit valita joko Ryanairin lennot Stanstedin tai easyJetin lennot Gatwickin lentoasemalle. Hintakisaa käydään toisinaan verisesti, joten tälle reitille on helppo löytää halpoja lippuja.

Matkaan Tallinnasta

Tallinnan Lennart Meri -lentoasema (TLL) sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Tallinnan keskustasta kaakkoon. Keskustasta lentoasemalle pääset kätevästi bussilla: joko keskustasta Mõiguun liikennöivällä linjalla 2, joka pysähtyy lentoasemalla mennen tullen, tai Lasnamäestä linjalla 65. Bussit jättävät matkustajat lentoasemarakennuksen edustalle. Lippuja voi ostaa kuljettajalta. Voit matkustaa lentokentälle myös taksilla, mutta muista käyttää ainoastaan virallisella taksitolpalla odottavia takseja. Hyväksytyt taksiyhtiöt ovat Tulika Takso, Tallink Takso ja Tulika Business. Tallinnan lentoasema on pieni ja näppärä, mutta siellä on monipuoliset palvelut ja useita ravintoloita viinibaarista japanilaiseen ja idyllisestä kahvilasta patonkibaariin. Myös hyvin varusteltuja kauppoja ja kioskeja on runsaasti.

Määränpäänä Lontoo

Lontoossa on kaikkiaan viisi eri lentoasemaa. Ryanairin käyttämä Stanstedin lentoasema (STN) sijaitsee Essexissä, 50 kilometrin päässä Lontoosta pohjoiseen. Kenttä on Lontoon kentistä kolmanneksi suurin. Paras tapa matkustaa lentoasemalta Lontoon keskustaan ovat kolmen eri bussiyhtiön, National Expressin, Terravisionin ja easyBusin, bussit, joita kulkee 15 minuutin välein terminaalin ulkopuolelta. Määräasemat Lontoossa ovat yhtiöstä riippuen joko Stratford, Victoria tai Baker Street, ja liput maksavat noin kymmenen euroa. Asemilta jatkat matkaa kätevästi metrolla mihin tahansa Lontoossa. Stanstediltä liikennöi myös Stansted Express, mutta lippu on kallis ja matka-aika venyy jopa tuntiin. Jos kuitenkin valitset kyydiksesi junan, osta liput etukäteen verkosta – säästät sievoisen summan. Myös taksilla tai minicabilla voi matkan taittaa, mutta kyyti on hidas ja kallis.

EasyJetin lennot laskeutuvat Gatwickin lentoasemalle (LGW), joka sijaitsee Lontoon eteläpuolella, 46 kilometrin päässä. Gatwick on Lontoon toiseksi suurin lentokenttä. Matka Lontoon keskustaan kestää bussilla 75–120 minuuttia, ja reittiä ajavat National Express Victorialle ja easyBus Earl’s Courtiin. Gatwick Express on nopeampi, perillä Victorialla noin puolessa tunnissa. Liput kannattaa tilata etukäteen verkosta. Edullisempi junayhteys on Southern Railway, joka sekin kulkee vartin välein Victorialle. London Bridgelle pääset Capital Expressillä. Tietyillä alueilla Lontoossa voi hyvin liikkua kävellen paikasta toiseen, kunhan muistaa totutella vasemmanpuoleiseen liikenteeseen ja autojen suureen määrään. Julkisen liikenteen käytöltä ei suurkaupungissa voi kuitenkaan välttyä – onneksi Lontoon metro- ja bussiverkosto on erinomainen, vaikkakin ajoittain ruuhkainen. Heti matkan alussa kannattaa hankkia metroasemilta saatava Oyster-matkakortti, jolle voi ladata esimerkiksi edullisia päivälippuja. Oysterin etu on myös se, että yksittäisiä matkoja kortilla maksettaessa hinta ei koskaan kerry päivälippua kalliimmaksi. Jos et hanki Oysteria, käytä päivälippuja – yksittäiset kertaliput ovat todella kalliita. Metroasemalta mukaan kannattaa myös napata taskukokoinen metrokartta, jota ilman et Lontoon linjaviidakossa pärjää. Metrolla ajelu on Lontoossa kätevää ja hauskaa, ja voisi sanoa, että metromatka kuuluu ehdottomana osana jokaiseen Lontoon-matkaan siinä missä ajelu punaisella, kaksikerroksisella bussillakin.

Majoitus Lontoossa

Lentoja Lontooseen saa usein edullisesti, mutta reissubudjetin kompastuskivi on usein majoitus. Ei kuitenkaan hätää: Lontoosta on mahdollista löytää kohtuuhintainen majoitus, jos on valmis näkemään hiukan vaivaa. Älä koskaan jätä majoituksen varaamista viime hetkeen. Hyvä idea voi myös olla etsiä ensin sopiva majoitus, tehdä varaus ja katsastaa vasta sen jälkeen lennot Tallinnasta Lontooseen, koska kätevät ja edulliset lennot on majoitusta helpompi löytää. Toinen lohduttava tieto on, että Lontoosta löytää kyllä aina katon päänsä päälle, varsinkin jos matkabudjetti on joustava.

Lontoosta majoitusta varattaessa pätee yksi ehdoton sääntö: mitä lähempänä keskustaa, sitä parempi. Muuten suurkaupungin etäisyydet saattavat yllättää, ja kartalla lyhyeltä näyttävä välimatka osoittautuukin aikaa vieväksi projektiksi. Hyvä vaihtoehto Lontoossa ovat hostellit, joissa on makuusalien lisäksi paljon kahden hengen huoneita. Ylivoimaisesti suosituinta aluetta lienevät Bloomsbury ja Soho, mutta kannattaa tutkailla vaihtoehtoja myös esimerkiksi Bayswaterista, Paddingtonista, Kensingtonista ja Earl’s Courtista, jotka kaikki ovat hyvien liikenneyhteyksien päässä. Alueet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia.

Koettavaa Lontoossa

Lontoossa voit viettää juuri oman makusi mukaista lomaa, nähdä kiinnostavimmat asiat ja kokea parhaat elämykset, olivatpa ne musikaaleja, teatteria, taidenäyttelyitä ja gallerioita, elokuvia, museoita, muotia, historiaa tai tiedettä sekä syödä lempikeittiösi herkkuja tai kokeilla loputtomasti uusia vaihtoehtoja. Voit koluta juuri ne nähtävyydet, jotka olet aina halunnut kokea, tai samoilla ennestään tuntemattomilla poluilla ja antaa vaiston kuljettaa.

Varaa heti halvat lennot Tallinnasta Lontooseen, jossa voit elää monta elämää yhden matkan aikana.

Tallinna - Lontoo Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tallinna – Lontoo?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tallinna -- Lontoo on 125 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Lontoo. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tallinna -- Lontoo on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tallinna – Lontoo on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tallinna -- Lontoo on tarjolla 201 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tallinna – Lontoo?

  reitillä Tallinna -- Lontoo liikennöi 11 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tallinna – Lontoo -lennoille?

  Löysimme alueelta Tallinna vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Lontoo: Lennart Meri (TLL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Gatwick (LGW), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Lontoo voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Gatwick (LGW)\n* Heathrow (LHR)\n* London City (LCY)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Lontoo.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tallinna – Lontoo?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tallinna -- Lontoo hintaan 125 €! Reitillä Tallinna -- Lontoo 11 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tallinna liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tallinna (TLL) -- Lontoo (LHR)\n * LOT Polish Airlines\n * Finnair\n * British Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Tallinna (TLL) -- Lontoo (LCY)\n * LOT Polish Airlines\n * Lufthansa\n * Singapore Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Tallinna (TLL) -- Lontoo (LGW)\n * Air Baltic\n * KLM\n * easyJet\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tallinna – Lontoo useimmin?

  * Tallinna (TLL) -- Lontoo (LHR)\n * LOT Polish Airlines -- 39 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- LHR\n \n\n * Finnair -- 31 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- LHR\n \n\n * British Airways -- 26 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- LHR\n\n\n\n* Tallinna (TLL) -- Lontoo (LCY)\n * LOT Polish Airlines -- 9 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- LCY\n \n\n * Lufthansa -- 7 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- LCY\n \n\n * Singapore Airlines -- 4 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- LCY\n\n\n\n* Tallinna (TLL) -- Lontoo (LGW)\n * Air Baltic -- 12 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- LGW\n \n\n * KLM -- 1 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- LGW\n \n\n * easyJet -- 1 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- LGW\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tallinna lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Lontoo joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten LOT Polish Airlines, liikennöivät viikoittain 39 lentoa reitillä Tallinna -- Lontoo. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tallinna (TLL) liikennöidään viikoittain 165 lentoa kohteeseen Lontoo (LHR).\n* Lentoasemalta Tallinna (TLL) liikennöidään viikoittain 22 lentoa kohteeseen Lontoo (LCY).\n* Lentoasemalta Tallinna (TLL) liikennöidään viikoittain 14 lentoa kohteeseen Lontoo (LGW).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tallinna – Lontoo?

  Suora lento reitillä Tallinna -- Lontoo kestää yleensä noin 2 tuntia, 55 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 814,95 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 12 tuntia, 5 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 8 tuntia, 13 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tallinna – Lontoo?

  * Lento reitillä Tallinna (TLL) -- Lontoo (LHR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 08.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.50\n\n\n\n* Lento reitillä Tallinna (TLL) -- Lontoo (LCY)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 09.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 14.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.45\n\n\n\n* Lento reitillä Tallinna (TLL) -- Lontoo (LGW)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 16.05\n * Aikaisin saapumisaika: 00.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.55\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tallinna – Lontoo?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Lontoo

Näytä kaikki 16 399 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (372 arvostelua)

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ...

  Park Plaza Westminster Bridge London141 €

  Park Plaza Westminster Bridge London141 €
  Sea Containers London

  Sea Containers London

  20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
   5.0 kautta 5.0
    
    
   4,6/5 (91 arvostelua)

   Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. ...

   Sea Containers London168 €

   Sea Containers London168 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.