Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tallinna - Lontoo

Lähtölentokentän IATA-koodi TLL
Kohdelentokentän IATA-koodi LON

Olisiko aika varata lennot Tallinnasta Lontooseen, kaupunkien kaupunkiin, jossa ei voi käydä liian usein?

Lontoo ei esittelyjä kaipaa – jos et ole käynyt siellä, luultavasti silti tiedät, mitä vastassa on. Jos taas olet, tiedät mitä odottaa ja silti yllätyt matkallasi takuuvarmasti. Lontoossa on käytävä ainakin kerran, kaksi tai kymmenen. Sanoohan vanha totuuskin, että jos olet kyllästynyt Lontooseen, olet kyllästynyt elämään. Varaa lennot Tallinnasta Lontooseen, maailman mielenkiintoisimpaan kaupunkiin.

Tallinna–Lontoo-lennot

Suoria lentoja Tallinnasta Lontooseen lennetään kolmesti viikossa, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin, ja lentoaika on tasan kolme tuntia. Halvat lennot Tallinnasta Lontooseen on helppo löytää. Voit valita joko Ryanairin lennot Stanstedin tai easyJetin lennot Gatwickin lentoasemalle. Hintakisaa käydään toisinaan verisesti, joten tälle reitille on helppo löytää halpoja lippuja.

Matkaan Tallinnasta

Tallinnan Lennart Meri -lentoasema (TLL) sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Tallinnan keskustasta kaakkoon. Keskustasta lentoasemalle pääset kätevästi bussilla: joko keskustasta Mõiguun liikennöivällä linjalla 2, joka pysähtyy lentoasemalla mennen tullen, tai Lasnamäestä linjalla 65. Bussit jättävät matkustajat lentoasemarakennuksen edustalle. Lippuja voi ostaa kuljettajalta. Voit matkustaa lentokentälle myös taksilla, mutta muista käyttää ainoastaan virallisella taksitolpalla odottavia takseja. Hyväksytyt taksiyhtiöt ovat Tulika Takso, Tallink Takso ja Tulika Business. Tallinnan lentoasema on pieni ja näppärä, mutta siellä on monipuoliset palvelut ja useita ravintoloita viinibaarista japanilaiseen ja idyllisestä kahvilasta patonkibaariin. Myös hyvin varusteltuja kauppoja ja kioskeja on runsaasti.

Määränpäänä Lontoo

Lontoossa on kaikkiaan viisi eri lentoasemaa. Ryanairin käyttämä Stanstedin lentoasema (STN) sijaitsee Essexissä, 50 kilometrin päässä Lontoosta pohjoiseen. Kenttä on Lontoon kentistä kolmanneksi suurin. Paras tapa matkustaa lentoasemalta Lontoon keskustaan ovat kolmen eri bussiyhtiön, National Expressin, Terravisionin ja easyBusin, bussit, joita kulkee 15 minuutin välein terminaalin ulkopuolelta. Määräasemat Lontoossa ovat yhtiöstä riippuen joko Stratford, Victoria tai Baker Street, ja liput maksavat noin kymmenen euroa. Asemilta jatkat matkaa kätevästi metrolla mihin tahansa Lontoossa. Stanstediltä liikennöi myös Stansted Express, mutta lippu on kallis ja matka-aika venyy jopa tuntiin. Jos kuitenkin valitset kyydiksesi junan, osta liput etukäteen verkosta – säästät sievoisen summan. Myös taksilla tai minicabilla voi matkan taittaa, mutta kyyti on hidas ja kallis.

EasyJetin lennot laskeutuvat Gatwickin lentoasemalle (LGW), joka sijaitsee Lontoon eteläpuolella, 46 kilometrin päässä. Gatwick on Lontoon toiseksi suurin lentokenttä. Matka Lontoon keskustaan kestää bussilla 75–120 minuuttia, ja reittiä ajavat National Express Victorialle ja easyBus Earl’s Courtiin. Gatwick Express on nopeampi, perillä Victorialla noin puolessa tunnissa. Liput kannattaa tilata etukäteen verkosta. Edullisempi junayhteys on Southern Railway, joka sekin kulkee vartin välein Victorialle. London Bridgelle pääset Capital Expressillä. Tietyillä alueilla Lontoossa voi hyvin liikkua kävellen paikasta toiseen, kunhan muistaa totutella vasemmanpuoleiseen liikenteeseen ja autojen suureen määrään. Julkisen liikenteen käytöltä ei suurkaupungissa voi kuitenkaan välttyä – onneksi Lontoon metro- ja bussiverkosto on erinomainen, vaikkakin ajoittain ruuhkainen. Heti matkan alussa kannattaa hankkia metroasemilta saatava Oyster-matkakortti, jolle voi ladata esimerkiksi edullisia päivälippuja. Oysterin etu on myös se, että yksittäisiä matkoja kortilla maksettaessa hinta ei koskaan kerry päivälippua kalliimmaksi. Jos et hanki Oysteria, käytä päivälippuja – yksittäiset kertaliput ovat todella kalliita. Metroasemalta mukaan kannattaa myös napata taskukokoinen metrokartta, jota ilman et Lontoon linjaviidakossa pärjää. Metrolla ajelu on Lontoossa kätevää ja hauskaa, ja voisi sanoa, että metromatka kuuluu ehdottomana osana jokaiseen Lontoon-matkaan siinä missä ajelu punaisella, kaksikerroksisella bussillakin.

Majoitus Lontoossa

Lentoja Lontooseen saa usein edullisesti, mutta reissubudjetin kompastuskivi on usein majoitus. Ei kuitenkaan hätää: Lontoosta on mahdollista löytää kohtuuhintainen majoitus, jos on valmis näkemään hiukan vaivaa. Älä koskaan jätä majoituksen varaamista viime hetkeen. Hyvä idea voi myös olla etsiä ensin sopiva majoitus, tehdä varaus ja katsastaa vasta sen jälkeen lennot Tallinnasta Lontooseen, koska kätevät ja edulliset lennot on majoitusta helpompi löytää. Toinen lohduttava tieto on, että Lontoosta löytää kyllä aina katon päänsä päälle, varsinkin jos matkabudjetti on joustava.

Lontoosta majoitusta varattaessa pätee yksi ehdoton sääntö: mitä lähempänä keskustaa, sitä parempi. Muuten suurkaupungin etäisyydet saattavat yllättää, ja kartalla lyhyeltä näyttävä välimatka osoittautuukin aikaa vieväksi projektiksi. Hyvä vaihtoehto Lontoossa ovat hostellit, joissa on makuusalien lisäksi paljon kahden hengen huoneita. Ylivoimaisesti suosituinta aluetta lienevät Bloomsbury ja Soho, mutta kannattaa tutkailla vaihtoehtoja myös esimerkiksi Bayswaterista, Paddingtonista, Kensingtonista ja Earl’s Courtista, jotka kaikki ovat hyvien liikenneyhteyksien päässä. Alueet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia.

Koettavaa Lontoossa

Lontoossa voit viettää juuri oman makusi mukaista lomaa, nähdä kiinnostavimmat asiat ja kokea parhaat elämykset, olivatpa ne musikaaleja, teatteria, taidenäyttelyitä ja gallerioita, elokuvia, museoita, muotia, historiaa tai tiedettä sekä syödä lempikeittiösi herkkuja tai kokeilla loputtomasti uusia vaihtoehtoja. Voit koluta juuri ne nähtävyydet, jotka olet aina halunnut kokea, tai samoilla ennestään tuntemattomilla poluilla ja antaa vaiston kuljettaa.

Varaa heti halvat lennot Tallinnasta Lontooseen, jossa voit elää monta elämää yhden matkan aikana.

Tallinna - Lontoo Lennot FAQ

Lennot Tallinna – Lontoo

Onko kohteiden Tallinna ja Lontoo välillä suoria lentoja?

Jos olet valmis varaamaan lennot reitille Tallinna - Lontoo, sinun täytyy valita: Tallinna (TLL-Lennart Meri) – Lontoo (LGW-Gatwick) vai Tallinna (TLL-Lennart Meri) – Lontoo (STN-Stansted). Ensimmäisellä reitillä lentää useita lentoyhtiöitä, joihin kuuluu Air Baltic. Toisella reitillä taas Ryanair on yksi kätevimmistä vaihtoehdoista.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tallinna ja Lontoo välillä kestää?

Kohteiden Tallinna ja Lontoo välinen etäisyys on 1 800 km, ja suora lento kestää keskimäärin 2 tuntia 55 minuuttia. Mutta joskus lentoaika voi olla niinkin vähäinen kuin 2 tuntia 55 minuuttia. Pidä silmällä tunnettujen lentoyhtiöiden, kuten SAS ja Lufthansa, erikoistarjouksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tallinna ja Lontoo välisille lennoille?

Alla olevasta listastamme näet yleisimmät lentoreitit välillä Tallinna - Lontoo:

  • Tallinna (TLL-Lennart Meri) - Lontoo (LHR-Heathrow) – 50 lentoa viikossa
  • Tallinna (TLL-Lennart Meri) - Lontoo (LGW-Gatwick) – 31 lentoa viikossa
  • Tallinna (TLL-Lennart Meri) - Lontoo (LTN-Luton) – 24 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tallinna ja Lontoo välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaipaatko lennollasi hyvää ruokaa? Tai loistavaa palvelua? Vaikka monet yhtiöt lentävät kohteiden Tallinna ja Lontoo välillä, valitsemalla yhden näistä tunnetuista yhtiöistä, takaat, että lomasi alkaa hyvin:

  • SAS, 91 lentoa kuussa
  • Lufthansa, 84 lentoa kuussa
  • ANA, 40 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 20 lentoa kuussa
  • Ryanair, 17 lentoa kuussa
  • Air Baltic, 15 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tallinna ja Lontoo välillä on?

Matka kohteiden Tallinna ja Lontoo välillä ei voisi olla helpompi. 7 päivittäistä lentoa takaavat, että voit helposti valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Lontoo

Näytä kaikki 16 833 majoitusliikettä kohteessa Lontoo
200 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

4.0 kautta 5.0 200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
Park Plaza Westminster Bridge London on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Westminster Bridge. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 1019 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Clayton Hotel City of London

Clayton Hotel City of London

4.0 kautta 5.0 10 New Drum Street, Lontoo, Englanti
Clayton Hotel City of London on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Gherkin. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 212 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
204 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

4.0 kautta 5.0 372 The Strand, Lontoo, Englanti
The Strand Palace Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Strand. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1909 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 785 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.