Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Äkkilähdöt ja matkapaketit kohteeseen Tukholma

Parhaat äkkilähdöt kohteeseen Tukholma

Näe maailmaa edullisesti, nopeasti ja helposti. Jos Tukholma kuulostaa mielestäsi hyvältä matkakohteelta, olet oikeassa paikassa. ebookersin äkkilähtöjen avulla varaat matkan, lennot ja hotellin edullisesti juuri sinne. Sivustoltamme löydät helposti halvat äkkilähdöt joko samalle tai seuraavalle viikolle. Tällä hetkellä äkkilähtölennot alkaen 76 € ja hotellit alkaen 87 €. Meiltä saa myös edulliset matkapaketit jopa 17% edullisempaan hintaan, kun varaa lennot ja hotellin samalla kerralla. Tutustu valikoimaamme ja tee helppo varaus.

Äkkilähtöhotellit kohteessa Tukholma

Radisson Blu Waterfront Hotel 113 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   
  4,6
  /5 (234 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Downtown Camper by Scandic 137 €
  Downtown Camper by Scandic

  Downtown Camper by Scandic

  Brunkebergstorg 9, Tukholma
    
   4,6
   /5 (56 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   At Six 153 €
   At Six

   At Six

   Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
     
    4,7
    /5 (9 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Sergelin tori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kungsträdgårdenin puisto ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Haymarket by Scandic 103 €
    Haymarket by Scandic

    Haymarket by Scandic

    Hötorget 13-15, Tukholma
      
     4,4
     /5 (32 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hötorgetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Mornington Hotel Stockholm City 87 €
     Mornington Hotel Stockholm City

     Mornington Hotel Stockholm City

     Nybrogatan 53, Tukholma
       
      4,1
      /5 (86 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Kuninkaallinen draamateatteri (Kungliga Dramatiska Teatern), Vasa-museo ja Tukholman olympiastadion sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. Östermalmstorgin T-Bana-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Stadionin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Radisson Blu Airport Terminal Hotel 111 €
      Radisson Blu Airport Terminal Hotel

      Radisson Blu Airport Terminal Hotel

      Between Terminal 4 and 5, Box 82, Arlanda
        
       4,3
       /5 (6 arvostelua)
       4.5 kautta 5.0

       SkyCity on 0,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Arlandastadin golfkerho ja Steningen linna sijaitsevat 15 kilometrin päässä. International Golf Club ja Rosersbergin linna ovat myös 15 kilometrin päässä. Arlandan päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Arlanda Norran asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 105 €
       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

       Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

       Vasagatan 1, Tukholma
         
        4,1
        /5 (95 arvostelua)
        4.5 kautta 5.0

        Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Sheraton Stockholm Hotel 124 €
        Sheraton Stockholm Hotel

        Sheraton Stockholm Hotel

        Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
          
         4,0
         /5 (119 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

         Äkkilähtölennot kohteeseen Tukholma

         Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.