Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Äkkilähdöt ja mat Thaimaa

Parhaat äkkilähdöt kohteeseen Thaimaa

Näe maailmaa edullisesti, nopeasti ja helposti. Jos Thaimaa kuulostaa mielestäsi hyvältä matkakohteelta, olet oikeassa paikassa. ebookersin äkkilähtöjen avulla varaat matkan, lennot ja hotellin edullisesti juuri sinne. Sivustoltamme löydät helposti halvat äkkilähdöt joko samalle tai seuraavalle viikolle. Tällä hetkellä äkkilähtölennot alkaen 464 € ja hotellit alkaen 38 €. Meiltä saa myös edulliset matkapaketit jopa 17% edullisempaan hintaan, kun varaa lennot ja hotellin samalla kerralla. Tutustu valikoimaamme ja tee helppo varaus.

Äkkilähtöhotellit kohteessa Thaimaa

Shangri-la Bangkok 141 €
Shangri-la Bangkok

Shangri-la Bangkok

89 Soi Wat Suan Plu, New Road, Bangkok
   
  4,5
  /5 (22 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  State Tower, River City Shopping Complex (ostoskeskus) ja Saint Louis Hospital ovat 2 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Patpongin iltatori ja Wat Saket ovat myös 5 kilometrin päässä. Saphan Taksinin BTS-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Sathonin linja-autopysäkki 27 minuutin kävelymatkan päässä.

  Mandarin Hotel Managed by Centre Point 52 €
  Mandarin Hotel Managed by Centre Point

  Mandarin Hotel Managed by Centre Point

  662 Rama IV Road, Bangkok
    
   4,4
   /5 (16 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   MBK Center on 1,6 kilometrin ja päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Suuri palatsi ja Wat Arun sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Sam Yanin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sala Daengin BTS-asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grande Centre Point Hotel Terminal 21 97 €
   Grande Centre Point Hotel Terminal 21

   Grande Centre Point Hotel Terminal 21

   2, Sukhumvit Soi 19 (Wattana), Bangkok
     
    4,6
    /5 (37 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Terminal 21 Shopping Mall (ostoskeskus), Argentiinan suurlähetystö ja Intian suurlähetystö sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Pakistanin suurlähetystö ja EmQuartier ovat myös 2 kilometrin päässä. Asoken BTS-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sukhumvitin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    lebua at State Tower 101 €
    lebua at State Tower

    lebua at State Tower

    State Tower 1055/111 Silom Road, Bangkok
      
     4,4
     /5 (109 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Sri Mariammanin temppeli ja Siam Paragon -ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Asiatique The Riverfrontin ostoskeskus ja Suuri palatsi ovat myös 10 kilometrin päässä. Saphan Taksinin BTS-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Chong Nonsin BTS-asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ambassador Bangkok Hotel 38 €
     Ambassador Bangkok Hotel

     Ambassador Bangkok Hotel

     171 Soi 11 Sukhumvit Road, Bangkok
       
      2,9
      /5 (45 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Terminal 21 Shopping Mall (ostoskeskus) ja Siam Paragon -ostoskeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Nanan BTS-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Asoken BTS-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Amari Don Muang Airport Bangkok 53 €
      Amari Don Muang Airport Bangkok

      Amari Don Muang Airport Bangkok

      333 Chert Wudthakas Road, Bangkok
        
       4,3
       /5 (25 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Don Mueang New Market -markkinat on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. IT Square ja Royal Thai Air Force Academy sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Chulabhornin sairaala ja Rangsit University ovat myös 10 kilometrin päässä. Bangkok Don Muangin juna-asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

       Banyan Tree Bangkok 145 €
       Banyan Tree Bangkok

       Banyan Tree Bangkok

       21/100 South Sathon Road, Bangkok
         
        4,7
        /5 (21 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        Chulalongkornin sairaala ja Patpongin iltatori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. MBK Center ja Siam Paragon -ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Lumphinin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Si Lomin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Chatrium Hotel Riverside Bangkok 78 €
        Chatrium Hotel Riverside Bangkok

        Chatrium Hotel Riverside Bangkok

        28 Charoenkrung Soi 70, Bangkok
          
         4,5
         /5 (203 arvostelua)
         4.5 kautta 5.0

         Wat Yan Nawa ja Bangkokin simpukkamuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Asiatique The Riverfrontin ostoskeskus ja Sena Festin ostoskeskus ovat myös 10 kilometrin päässä. Saphan Taksinin BTS-asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Äkkilähtölennot kohteeseen Thaimaa

         Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.