Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Äkkilähdöt ja matkapaketit kohteeseen Espanja

Parhaat äkkilähdöt kohteeseen Espanja

Näe maailmaa edullisesti, nopeasti ja helposti. Jos Espanja kuulostaa mielestäsi hyvältä matkakohteelta, olet oikeassa paikassa. ebookersin äkkilähtöjen avulla varaat matkan, lennot ja hotellin edullisesti juuri sinne. Sivustoltamme löydät helposti halvat äkkilähdöt joko samalle tai seuraavalle viikolle. Tällä hetkellä äkkilähtölennot alkaen 113 € ja hotellit alkaen 30 €. Meiltä saa myös edulliset matkapaketit jopa 17% edullisempaan hintaan, kun varaa lennot ja hotellin samalla kerralla. Tutustu valikoimaamme ja tee helppo varaus.

Äkkilähtöhotellit kohteessa Espanja

Barcelona Airport Hotel 75 €
Barcelona Airport Hotel

Barcelona Airport Hotel

Plaza de la Volateria, 3, El Prat de Llobregat
   
  3,8
  /5 (30 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Fira Barcelona (messukeskus), Casa Batlló (rakennus) ja Palau de la Música Catalana ovat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Sagrada Família ja Plaza de Espana (aukio) ovat myös 15 kilometrin päässä.

  easyHotel Barcelona 30 €
  easyHotel Barcelona

  easyHotel Barcelona

  Avinguda de la Granvia 22, L'Hospitalet de Llobregat
    
   2,7
   /5 (6 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Fira Barcelona (messukeskus), Camp Nou (stadion) ja Museu Nacional d'Art de Catalunya (taidemuseo) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Montjuïcin linna ja La Ramblan katu ovat myös 5 kilometrin päässä. Ildefons Cerdàn asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Europa-Firan asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Barcelona Princess 74 €
   Hotel Barcelona Princess

   Hotel Barcelona Princess

   Avinguda Diagonal 1, Barcelona
     
    4,3
    /5 (133 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Barcelonan kansainvälinen konferenssikeskus on 0,2 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Sagrada Família ja Palau de la Música Catalana sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Casa Batlló (rakennus) ja La Ramblan katu ovat myös 10 kilometrin päässä. El Maresme-Fòrumin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Besòs Marin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    W Barcelona 217 €
    W Barcelona

    W Barcelona

    Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona
      
     4,5
     /5 (40 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     San Sebastiánin ranta ja Barcelonetan ranta ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Palau de la Música Catalana ja Santa María del Marin basilika ovat myös 3 kilometrin päässä. Barcelonetan asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jaume I:n asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

     Gran Vía Capital 294 €
     Gran Vía Capital

     Gran Vía Capital

     Gran Via 48, Madrid
       
      4,2
      /5 (24 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Plaza de Callao (aukio) ja Plaza Mayor (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Kuninkaanlinna ja Museo del Prado (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Santo Domingon asema ja Callaon asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Regina 81 €
      Hotel Regina

      Hotel Regina

      Alcala 19, Madrid
        
       4,2
       /5 (173 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       La Equitativa -rakennus, Casino de Madrid ja Real Academia de Bellas Artes de San Fernando (museo) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Las Calatravasin kirkko ja Real Casa de la Aduana ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sevillan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto 61 €
       Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

       Best Western Plus Hotel Alfa Aeropuerto

       Zona Franca Calle K, Barcelona
         
        4,0
        /5 (24 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Hotelli lähellä lentokenttää. Fira Barcelona (messukeskus), Centre Comercial Gran Via 2 ja RCDE Stadium ovat lähellä. Lähellä sijaitsee myös Barcelonan satama ja Palau Sant Jordi (areena).

        Hotel Atlantico Madrid 118 €
        Hotel Atlantico Madrid

        Hotel Atlantico Madrid

        Gran Via 38, Madrid
          
         4,6
         /5 (46 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Teatro Lara ja Plaza Mayor (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kuninkaanlinna ja Almudenan katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Callaon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gran Vían asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

         Äkkilähtölennot kohteeseen Espanja

         Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.