Säästä ylimääräistä 10% Alennus tai enemmän valituissa hotelleissa – sisäpiirihintojen ansiostarekisteröidy nyt ilmaiseksi!

Viisi kuvaa, joista saat inspiraation seuraavalle lomamatkallesi

By Frances Doherty on 07/10/2016 in Aurinko

Joskus kuvat eivät vastaa vain tuhatta sanaa, vaan ne voivat myös inspiroida kaukokaipuutasi ja sytyttää intohimon nähdä maailmaa. Varaa ebookersilta loma tämän planeetan kauneimpiin matkakohteisiin, olipa kohteenasi sitten Skaftafellin jäätikön jäiset rinteet Islannissa tai Antelope Canyonin salaperäiset luolat Arizonassa.

Antelope Canyon, Arizona

Glowing walls of the Antelope Slot Canyon, Page, Arizona

Keskellä navajointiaanien maita Pohjois-Arizonassa sijaitseva Antelope Canyon on sanoinkuvaamattoman kaunis näky, jonka voit kokea varaamalla matkasi ebookersin kautta. Syvän oranssiin hiekkakiveen veden muovaamana syntynyt kanjoni on yksi maailman upeimmista luonnonihmeistä. Upper Antelope Canyon on suositumpi kohde paremman saavutettavuutensa ja luonnonvalonsa ansiosta, mutta Lower Antelope Canyon on näistä kahdesta kanjonista pidempi, ja voit ihailla siellä tulvavesien kovertamia monimutkaisia geologisia muotoja.

Kappadokia, Turkki

Hot air balloon flying over rock landscape at Cappadocia Turkey

Kappadokiasta löytyvät Unescon maailmanperintöluetteloon listatut kivimuodostelmat, jotka muodostavat Göremen kansallispuiston. Ensisilmäyksellä saatat kuvitella astuneesi toiseen maailmaan. Aluetta peittävät nimittäin valkeat savupiippumaiset kivimuodostelmat, ja niiden yläpuolella taivaalla leijailevat lukuiset kuumailmapallot. Tällä historiallisella ja pyhällä alueella on useita ulkoilmamuseoita sekä luolahotelleja, joista käsin voit tutustua useisiin kiven sisään hakattuihin kirkkoihin ja historiallisiin tunneleihin, joihin kristityt pakenivat roomalaisten vainoa.

Inle-järvi, Keski-Myanmar

Myanmar travel attraction landmark - Traditional Burmese fisherman with fishing net at Inle lake in Myanmar famous for their distinctive one legged rowing style

Paras aika matkustaa Inle-järvelle on syksyllä, jolloin alueella järjestetään kauniin perinteikäs buddhalainen valojen festivaali. Järvi kuuluu maailmanlaajuiseen biosfäärialueiden verkostoon, ja se on koti useille alueen alkuperäisille kasveille ja eläimille. Päästä irti sisäinen tutkimusmatkailijasi ja vieraile alkuperäisasukkaiden asuinalueilla, joilla voit nauttia paikallisen keittiön antimia, kuten mausteista htamin gyin -riisiruokaa. Koe ainutlaatuinen loma Inle-järvellä varaamalla matkasi ebookersin kautta.

Dune du Pilat, La Teste-de-Buch, Arcachonin lahti, Ranska

Dune du Pilat Arcachon

Tämä kunnioitusta herättävä hiekkadyyni on Arcachonin lahden ylpeys, ja se on elävä esimerkki luonnon mahtavista voimista. Lahden taivaansinisen veden äärellä sijaitseva, tasaista tahtia sisämaahan leviävän yli 110 metrin korkuisen dyynin huipulta voit ihailla upeita näkymiä ympäröiville alueille ja Pyla-sur-Merin ihastuttavaan kaupunkiin. Tutustu Banc d’Arguinin kansallispuistoon, joka on Unescon maailmanperintökohde ja lintubongarin paratiisi, jossa asustaa yli 6 000 paikallislajia, kuten tiiroja, flamingoja ja useita merilintuja.

Skaftafellin jäätikkö,Islanti

View of the Skaftafellsjokull glacier, in Skaftafell, south Iceland

Jos nautit alkukantaisten luonnonvoimien synnyttämistä näyistä ja äänistä, niin Skaftafellin jäätikkö jättää sinut sanattomaksi. Skaftafellin luonnonsuojelualueelle ja jäätikölle pääsee tietä pitkin autolla ja patikoimalla sitten uskomattoman kauniiseen jään ja tuliperäisen kiven maailmaan. Läheinen Svartifossin vesiputous ja sen muinaiset basalttipylväät sekä useat leirintäalueet tarjoavat sisäiselle seikkailijallesi tilaisuuden kokea maan mahtavimmat ihmeet lomallasi Islannissa.

screen-shot-2016-10-07-at-3-47-16-pm

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Pala aurinkoa sinulle

7 tapaa viettää ikimuistoinen juhannus Suomessa

10 kiehtovaa kävelykierrosta Suomessa

0