Lomalta voi odottaa monenlaisia asioita, ja monet niistä löytyvät Suomesta ihan läheltä kotia. Nyt on loistava hetki tutustua upeaan luontoon tai lähteä patikkaretkelle koskemattomiin metsiin, joiden virkistäviin järviin on ihana pulahtaa. Kotimaassa lähilomille on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Suunnittele nyt, matkusta myöhemmin. Voit varata turvallisin mielin, sillä peruutus on maksutonta useimmissa hotelleissa. Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä yli 24 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

EHDOT JA RAJOITUKSET

Alennuskupongin tunnus: EBOO8

Alennuskupongin käyttöä koskevia keskeisiä huomioita
Alennuskupongin käyttöön oikeuttavat varaukset: Tämän alennuskupongin alennuksen voi saada ainoastaan ennakolta maksettuihin yksittäisistä hotellivarauksista (ei hotellivarauksista, jotka on yhdistetty johonkin toiseen tuotteeseen, kuten hotelli + lento tai hotelli + lento + auto varauksista), jotka on tehty osoitteessa www.ebookers.fi (jäljempänä olevien ehtojen ja rajoitusten mukaisesti).

Alennuskupongin arvo: 8%


Alennuskupongin vähimmäiskäyttömäärä: 1 € (vähimmäiskäyttömäärä käsittää matkavarauksen hinnan poislukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset).

Alennuskupongin lunastusaika: alkaa 19.6.2020 kello 00.01 [UTC+2] ja päättyy 16.1.2022 kello 23.59 [UTC+2] .

Matkan ajankohta: Matkan ajankohdan tulee sijoittua ajalle 19.6.2020 - 30.6.2022.

Näin käytät alennuskuponkia
Varausprosessin aikana näet maksusivulla kentän "Anna kuponkikoodi tai kampanjakoodi", johon alennuskupongin tunnus syötetään;
Syötä alennuskupongin tunnus edellä mainittuun kenttään ja paina "Käytä alennuskuponkia" -painiketta. Soveltuva alennus vähennetään matkavarauksen hinnasta ennen mahdollisia veroja, maksuja tai lisäveloituksia.

EHDOT JA RAJOITUKSET
Alennuskuponki on ebookers.fi tarjous ja sitä voivat hyödyntää ainoastaan 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on asuinpaikka Suomessa.
Alennuskuponkia voidaan käyttää näiden ehtojen ja rajoitusten mukaisesti ennakolta maksettavien ja osoitteessa www.ebookers.fi tehtävjen yksittäisten hotellivarauksien maksamiseen (ei sovellu hotellivarauksiin, jotka on yhdistetty johonkin toiseen tuotteeseen, esimerkiksi hotelli + lento tai hotelli + lento + auto-paketteihin). Alennuskuponkia voi käyttää vain ennakolta maksettaviin varauksiin, eikä sitä voi käyttää varauksiin, jotka maksetaan hotellilla. Alennuskuponkia ei voi käyttää valmismatkoihin tai mökkivarauksiin.
Tarjouskoodia ei voi käyttää hotelleihin, jotka ovat listattuna täällä.
Jos varauksesi sisältää useamman kuin 1 huoneen, jotka ovat identtisiä, alennus koskee vain yhtä huonetta.
Edellyttäen, että käytät vähintään 1 € (matkavarauksen hinta pois lukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset) yhden ja saman varauksen yhteydessä, alennuskuponki oikeuttaa sinut 8 %:n suuruiseen alennukseen matkavarauksesta ennen mahdollisia veroja, sovellettavia maksuja tai lisäveloituksia. Enimmäisalennus 300 €.Alennuskuponkia ei voi yhdistää muihin tarjouskuponkeihin, kampanjoihin tai erikoistarjouksiin.
Asiakkaat voivat lunastaa tämän kuponkikoodin korkeintaan kaksi (2) kertaa, ja säästöt voivat olla korkeintaan 300 € per varaus. Näiden kahden käyttökerran jälkeen kampanjakoodia ei voi enää käyttää, vaikka yksi tai useampi varauksista peruuntuisi
Alennuskuponkia ei voi käyttää veroihin, toimitusmaksuihin, peruutus- tai muutosmaksuihin, hallinnollisiin maksuihin taikka muihin maksuihin, joiden osalta vastuu kuuluu yksinomaan asiakkaalle.
Alennuskuponkia ei voi käyttää aikaisemmin tehtyihin varauksiin ja kuponki katsotaan lunastetuksi hyväksytyn varauksen seurauksena. Alennuskuponkia ei voi käyttää uudelleen, vaikka muuttaisit tai peruisit varauksen.
Alennuskupongilla ei ole rahallista arvoa, Siitä ei myönnetä hyvityksiä eikä sitä vaidhdeta käteiseksi. Kaikenlainen alennuskupongin sopimaton käyttö, mukaan lukien kupongin julkistaminen tai myyminen, on kiellettyä.
Alennuskupongin käyttöön sovelletaan yleisiä varausehtoja (katso https://www.ebookers.fi/p/support/general-booking-conditions) ja kaikki varaukset tehdään saatavuuden mukaan.
ebookers-konserniin kuuluvien yhtiöiden työntekijät, sekä muut henkilöt joilla on ammatillinen yhteys tähän myynninedistämistoimeen, mukaan lukien matkanjärjestäjien yhteistyöohjelman yhteistyökumppanit, eivät voi hyödyntää alennuskuponkeja.
ebookers pidättää itsellään oikeuden muuttaa alennuskuponkiehtoja tai poistaa alennuskuponkietuuden milloin tahansa. ebookersin päätös on lopullinen kaikissa tähän myynninedistämistoimeen liittyvissä asioissa.
Tämän tarjouksen mainostaja on Expedia Group, Washingtonissa osoitteessa 1111 Expedia Group Way West, Seattle, WA 98119, USA sijaitseva yritys. Kaikilla näiden ehtojen viittauksilla Ebookers tarkoitetaan Expedia Group:ia.
Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Alennuskupongin tunnus: EBOO50

Alennuskupongin käyttöä koskevia keskeisiä huomioita
Alennuskupongin käyttöön oikeuttavat varaukset: Tämän alennuskupongin voi käyttää ainoastaan pakettimatkavarauksiin (lento + hotelli), jotka on tehty osoitteessa www.ebookers.fi ja ebookers.fi:n kanssa (jäljempänä olevien ehtojen ja rajoitusten mukaisesti). Kuponkia ei voi käyttää pakettiin, jonka lentolippuun kuuluu kaksi tai useampi lentoyhtiö.

Alennuskupongin arvo: 50 €

Alennuskupongin vähimmäiskäyttömäärä: 500 € (vähimmäiskäyttömäärä käsittää matkavarauksen hinnan poislukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset).

Minimiyöpymisaika: 1 yö

Alennuskupongin lunastusaika: alkaa 19.6.2020 kello 0.01 [UTC+2] ja päättyy 16.1.2022 kello 23.59 [UTC+2] .

Matkan ajankohta: Matkan tulee sijoittua ajalle 19.6.2020 – 30.6.2022.

Näin käytät alennuskuponkia
Varausprosessin aikana näet maksusivulla kentän "Anna kuponkikoodi tai kampanjakoodi", johon alennuskupongin tunnus syötetään;
Syötä alennuskupongin tunnus edellä mainittuun kenttään ja paina "Käytä alennuskuponki" -painiketta. Soveltuva alennus vähennetään matkavarauksen hinnasta ennen mahdollisia veroja, maksuja tai lisäveloituksia.

EHDOT JA RAJOITUKSET
Alennuskuponki on ebookers.fi:n myöntämä tarjous ja sitä voivat hyödyntää ainoastaan 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on asuinpaikka Suomessa.
Alennuskuponkia voidaan käyttää näiden ehtojen rajoitusten mukaisesti ennakolta maksettavan osoitteessa www.ebookers.fi ja ebookers.fi:n kanssa tehtävän pakettimatkavarauksen (lento + hotelli) maksamiseen. Alennuskuponkia voi käyttää vain ennakolta maksettaviin varauksiin, eikä sitä voi käyttää varauksiin, jotka maksetaan määränpäässä. Alennuskuponkia ei voi käyttää yksittäisiin lento- tai autovarauksiin.
Tarjouskoodia ei voi käyttää hotelleihin, jotka ovat listattuna täällä.
Edellyttäen, että käytät vähintään 500 € (matkavarauksen hinta poislukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset) yhden ja saman varauksen yhteydessä, alennuskuponki oikeuttaa sinut 50 €:n suuruiseen alennukseen matkavarauksesta ennen mahdollisia veroja, sovellettavia maksuja tai lisäveloituksia.
Asiakkaat voivat lunastaa tämän kuponkikoodin korkeintaan kaksi (2) kertaa. Näiden kahden käyttökerran jälkeen kampanjakoodia ei voi enää käyttää, vaikka yksi tai useampi varauksista peruuntuisi
Alennuskuponkia ei voi yhdistää muihin tarjouskuponkeihin, myynninedistämistoimiin tai erikoistarjouksiin.
Alennuskuponkia ei voi käyttää veroihin, toimitusmaksuihin, peruutus- tai muutosmaksuihin, hallinnollisiin maksuihin taikka muihin maksuihin, joiden osalta vastuu kuuluu yksinomaan asiakkaalle.
Alennuskuponkia ei voi käyttää aikaisemmin tehtyihin varauksiin, ja kuponki katsotaan lunastetuksi hyväksytyn varauksen seurauksena. Alennuskuponkia ei voi käyttää uudelleen, vaikka muuttaisit tai peruisit varauksen.
Alennuskupongilla ei ole rahallista arvoa. Siitä ei myönnetä hyvityksiä eikä sitä vaihdeta käteiseksi. Kaikenlainen alennuskupongin sopimaton käyttö, mukaan lukien kupongin julkistaminen tai myyminen, on kiellettyä.
Alennuskupongin käyttöön sovelletaan yleisiä varausehtoja (katso https://www.ebookers.fi/p/support/general-booking-conditions), ja kaikki varaukset tehdään saatavuuden mukaan.
ebookers-konserniin kuuluvien yhtiöiden työntekijät sekä muut henkilöt, joilla on ammatillinen yhteys tähän myynninedistämistoimeen, mukaan lukien matkanjärjestäjien yhteistyöohjelman yhteistyökumppanit, eivät voi hyödyntää alennuskuponkeja.
ebookers pidättää itsellään oikeuden muuttaa alennuskuponkiehtoja tai poistaa alennuskuponkietuuden milloin tahansa. ebookersin päätös on lopullinen kaikissa tähän myynninedistämistoimeen liittyvissä asioissa.
Tämän tarjouksen mainostaja on Expedia Group, Washingtonissa osoitteessa 1111 Expedia Group Way West, Seattle, WA 98119, USA sijaitseva yritys. Kaikilla näiden ehtojen viittauksilla ebookersiin tarkoitetaan Expedia Group:ia.
Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Hotellin ehdot

Tarjouskampanjan alkamis- ja päättymisajat määräytyvät kunkin hotellin aikavyöhykkeen mukaan.
Tarjoukset ovat voimassa vähintään seuraaville 14 matkustuspäivälle tästä päivästä lähtien.
Näytetyt hinnat ovat per huone per yöpyminen kahden hengen huoneessa.
Hintoihin on jo sovellettu tarjousta.
Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Yksittäisen hotellin tiedoista saat lisätietoja ehdoista.
Hintoja päivitetään säännöllisesti. Ne ovat ajan tasalla julkaisuhetkellä, mutta koska nämä tarjoukset myydään loppuun nopeasti, hinnat saattavat muuttua saatavuuden mukaan.
Tarjousten saatavuus on rajoitettua ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.
Ebookersin yleisiä varausehtoja sovelletaan.
Mainostaja: Expedia, Inc, 1111 Expedia Group Way West, Seattle, WA 98119, Yhdysvallat.

Ehdot ja rajoitukset

  • Tarjouskampanjan alkamis- ja päättymisajat määräytyvät kunkin hotellin aikavyöhykkeen mukaan.
  • Tarjoukset ovat voimassa vähintään seuraaville 14 matkustuspäivälle tästä päivästä lähtien.
  • Näytetyt hinnat ovat per huone per yöpyminen kahden hengen huoneessa.
  • Hintoihin on jo sovellettu tarjousta.
  • Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Yksittäisen hotellin tiedoista saat lisätietoja ehdoista.
  • Hintoja päivitetään säännöllisesti. Ne ovat ajan tasalla julkaisuhetkellä, mutta koska nämä tarjoukset myydään loppuun nopeasti, hinnat saattavat muuttua saatavuuden mukaan.
  • Tarjousten saatavuus on rajoitettua ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.
  • Ebookersin yleisiä varausehtoja sovelletaan.
  • Mainostaja: Expedia, Inc, 1111 Expedia Group Way W., Seattle WA 98119, Yhdysvallat.