Säästä ylimääräistä 10% Alennus tai enemmän valituissa hotelleissa – sisäpiirihintojen ansiostarekisteröidy nyt ilmaiseksi!

Road trip Suomessa: Episodi 1 – Mustio

By Antti Laine on 25/06/2021 in Autot

 

Julkkisjuoruihin keskittyvästä Tuplakääk-podcastista tutut Enni ja Kirsikka lähtevät unelmien Suomen road tripille, ja suuntaavat ensimmäisenä idylliseen Fiskarsin ruukkikylään. Lounas maistuu Fiskarsinjokivarrella sijaitsevassa entisessä pesutuvassa, missä paikalliset naiset kokoontuivat pesemään pyykkiä – ja juoruilemaan.

Seuraavaksi kaksikko ajaa ensimmäiseen majapaikkaansa Mustion linnaan. Matkan varrella naisten auto saa “luomu-Wunderbaumin", kun Kirsikka ostaa kukkakaupasta takapenkille kauniin punakukkaisen kyytiläisen.

Mustion linnan ulkoapäin nähtyään Enni ja Kirsikka ovat varmoja, että linnassa kummittelee – ja saavatkin tähän myöntävän vastauksen linnan puiden hoitajalta, joka naisten mielestä on salainen Disney-prinssi. Onneksi prinssin kanssa jutustellessa selviää, että Mustion mailla asuva kummitus on hyväntahtoinen.

Enni ja Kirsikka pääsevät nauttimaan prinsessaunelmistaan täysin rinnoin iltauinnin, Mustion linnan vaakunoiduilta lautasilta nautitun illallisen ja makeiden yöunien merkeissä.

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Ota intohimosi mukaan itsesi näköiselle lomalle

9 vähemmän vierailtua unelmakohdetta vuodelle 2022

10 rakennustaiteen ihmettä, jotka on nähtävä kerran elämässä

Vuoden 2022 upeimmat matkakohteet

8 katutaidetta pursuavaa eurooppalaista kaupunkia

10 parasta pyöräilykaupunkia

Anna kotimaan yllättää osa 2: 8 muuta kummallista nähtävyyttä Suomessa

10 uniikkia baaria Suomessa

Ota intohimosi mukaan itsesi näköiselle lomalle

0