Säästät 10 % lisää valikoiduista hotelleista – sisäpiirihintojen ansiosta. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi!

Road trip Suomessa: Episodi 1 – Mustio

By Antti Laine on 25/06/2021 in Autot

 

Julkkisjuoruihin keskittyvästä Tuplakääk-podcastista tutut Enni ja Kirsikka lähtevät unelmien Suomen road tripille, ja suuntaavat ensimmäisenä idylliseen Fiskarsin ruukkikylään. Lounas maistuu Fiskarsinjokivarrella sijaitsevassa entisessä pesutuvassa, missä paikalliset naiset kokoontuivat pesemään pyykkiä – ja juoruilemaan.

Seuraavaksi kaksikko ajaa ensimmäiseen majapaikkaansa Mustion linnaan. Matkan varrella naisten auto saa “luomu-Wunderbaumin", kun Kirsikka ostaa kukkakaupasta takapenkille kauniin punakukkaisen kyytiläisen.

Mustion linnan ulkoapäin nähtyään Enni ja Kirsikka ovat varmoja, että linnassa kummittelee – ja saavatkin tähän myöntävän vastauksen linnan puiden hoitajalta, joka naisten mielestä on salainen Disney-prinssi. Onneksi prinssin kanssa jutustellessa selviää, että Mustion mailla asuva kummitus on hyväntahtoinen.

Enni ja Kirsikka pääsevät nauttimaan prinsessaunelmistaan täysin rinnoin iltauinnin, Mustion linnan vaakunoiduilta lautasilta nautitun illallisen ja makeiden yöunien merkeissä.

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Tuplakääk kiertueella: Jakso 2 − Ystad

Tuplakääk kiertueella: Harry Stylesin perässä Tukholmaan

10 uniikkia hotellia Tukholmassa

Kööpenhaminan ainutlaatuisimmat hotellit

Maailman 10 parasta maatilamatkailukohdetta

Parhaat eurooppalaiset kaupungit talven miniloman viettoon 

0