Säästät 10 % lisää valikoiduista hotelleista – sisäpiirihintojen ansiosta. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi!

8 upeaa hotellia Baleaarien maaseudulla

By Antti Laine on 28/09/2021 in Inspiraatio

Baleaarien lämpimät ilmat jatkuvat pitkälle syksyyn, ja kuumimpien kesähelteiden jälkeen sää on yleensä edelleen otollinen niin auringonottoon kuin reippaalle päivämatkalle pyörällä tai patikoiden. Saaret ovat myös taitelijoiden suosima kohde, josta löydät runsaasti erilaista kulttuuritarjontaa. Näissä ylellisissä maaseutuhotelleissa rustiikki sisustus yhdistyy huippuluokan palveluihin upean Välimeren luonnon ympäröimänä. 

 Hotel Menorca Experinmental 

Menorcan saaren eteläpuolella, aivan rannikon tuntumassa sijaitseva upea Menorca Experimental on taiteellisella silmällä mutta yksinkertaisesti sisustettu hotelli, jonka viipyvässä tunnelmassa voit aistia vieläkin rakennuksen arvokkaan historian aina 1800-luvulta lähtien. Menorcan auringon alla valkoisena hohtavan rakennuksen parveke ja terassi kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan ympäröivästä luonnosta, jossa vallitsevat rannikkomännyt ja tuoksuvat villit kukat. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä silmiesi eteen avautuu kimmeltävä Välimeri, ja alueen henkeäsalpaavat maisemat ovat täydellisiä myös patikointiin ja polkupyöräilyyn erityisesti syksyllä kesähelteiden jälkeen. Hotellin ravintola tarjoaa herkullisia, paikallisista raaka-aineista valmistettuja annoksia, ja hotellin kylpylässä ja äärettömällä altaalla voit hemmotella itseäsi lukuisilla eri hoidoilla. 

Hotel Rural Biniarroca 

Menorcan kaakkoiskulman tuntumassa, maaseudulla sijaitseva tunnelmallinen Biniarroca on ylpeä historiastaan, joka ulottuu aina 1700-luvulle saakka. Entinen maalaistalo avasi ovensa hotellina vuonna 1998, ja se on siitä lähtien tarjonnut upeat puitteet erityisesti romanttista ja rauhallista lomaa etsiville. Aikuisille tarkoitetun hotellin upeat, italialaisen Rivieran inspiroimat puutarhat kutsuvat ihailemaan runsaita ruusupensaita, tamarindipuita ja muita kukkivia puita ja pensaita. Klassista tyyliä edustavat uima-altaat hehkuvat turkooseina alueelle tyypillistä kiveä, pylväitä ja ihmeköynnöksen hehkuvaa purppuraa vasten. Menorcan viipyvä tunnelma on ihanteellinen rauhallisiin aktiviteetteihin, kuten luonnossa maalaamiseen tai valokuvaukseen, mutta se tarjoaa myös mahtavat puitteet aktiivisemmalle lomailijalle esimerkiksi ratsastuksen, melonnan tai veneretkien muodossa. Huoneet huokuvat perinteistä menorcalaista tyyliä, jonka materiaaleissa korostuvat puu sekä valkoiseksi kalkittu kivi. 

Hotel Finca Ca N’ai 

Mallorcan luoteisosassa sijaitseva Hotel Finca Ca N’Ai on varsinainen unelmien täyttymys, jos haet aikuisille suunnattua, maaseudun rauhassa sijaitsevaa kuvankaunista kohdetta. Välimerellinen maaseutu on täällä aivan sormiesi ulottuvilla, sillä upeaa tilaa ympäröivät palmupuut ja oliiviviljelmät sekä keväisin kukkivat sitruuna- ja appelsiinipuut. Rauhallisesta sijainnista huolimatta alueella on ravintoloita ja kauppoja vain kävelymatkan päässä, ja lisäksi lähimpään rantaan on alle yhden kilometrin matka. Luontoa ja patikointia harrastaville hotelli on ihanteellinen, sillä se sijaitsee suoraan GR 221 -patikointireitin varrella. Hotelli käsittää 28 juniorsviittiä, jotka on entisöity huolellisesti ja joissa korostuvat laadukkaat materiaalit ja perinteiset paljaat kiviseinät. 

Hotel y Apartamentos DES PUIG 

Hurmaava Hotel y Apartamentos DES PUIG sijaitsee pienessä Deiàn kylässä, aivan Serra de Tramuntana -vuoriston kupeessa, ja tarjoaa siksi upeat puitteet kaikenlaiseen ulkoiluun. Pittoreski kylä on yksi saaren kauneimmista, ja alue onkin yksi Unescon suojelemista maailmanperintökohteista. Tämän boutiquehotellin eleganteissa huoneissa on rustiikki tyyli, ja niistä avautuvat upeat näkymät ympäröivään vuoristoiseen luontoon. Aamiaisen voit nauttia valintasi mukaan sisätiloissa tai terassilla, ja kahdella uima-altaalla voit paistatella auringossa ja antaa silmäsi levätä ympäröivissä maisemissa. Mallorca on maastonsa takia erityisen suosittu pyöräilykohde, ja siellä treenaavat vuosittain myös maailman huiput. Kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille Deiàn kylä tarjoaa myös kiinnostavia kohteita, esimerkkeinä kylän kirkko ja arkeologinen museo. 

Alcaufar Vell 

Menorcan saaren kaakkoiskärjen lähellä, aivan rannikon tuntumassa sijaitsee tunnelmallinen Alcaufar Vell -hotelli. Sen 22 huonetta ja sviittiä huokuvat rustiikkia tunnelmaa, jossa valoisissa huoneissa korostuvat rosoiset kivipinnat ja luonnonmateriaalit. Hotellin ravintolassa valmistetaan herkkuja koko päivän ajan, ja tarjolla on runsaasti valikoimaa erityylisistä aamiaisista aperitiiveihin ja paikallisista raaka-aineista valmistettuihin lounaisiin sekä illallisiin tähtien alla. Lisäksi hotellissa järjestetään lukuisia kulttuuritapahtumia, kuten konsertteja, opastettuja kierroksia sekä AlcaufART-taidenäyttely, johon osallistui viimeksi 37 taiteilijaa, joilla kaikilla on läheinen suhde saareen. 

Hotel Xereca 

Ibizan saaren pääkaupungista vain parin kilometrin päässä sijaitsee ylellinen Hotel Xereca -hotelli, jonka tarjonnasta löydät eri vaihtoehtoja standard-huoneista tilaviin sviitteihin ja aina 100 neliömetriä kattavaan Garden Deluxe -sviittiin. Kaikkia tiloja yhdistävät laadukkaat materiaalit ja huolella suunniteltu sisustus, sekä ympäröivät kukoistavat puutarhat, jotka kattavat yli 4 000 neliömetriä. Hotelli tarjoaa myös huippuluokan ravintolan, jonka keittiömestari valmistaa alueen raaka-aineista upeita annoksia. Puig d’en Valls -kylässä sijaitseva idyllinen hotelli on täydellinen myös yksityisten juhlien järjestämiseen, ja monet ovat järjestäneet täällä unohtumattomat hääjuhlat. Hemmottelua ja hyvinvointilomaa hakeville hotelli järjestää myös joogaretriittejä, joiden aikana virkistyt ja lataa elinvoimasi Ibizan upeassa ympäristössä. 

Ca Sa Vilda Marge 

Ibizan pohjoispuolelta löytyy hurmaava Ca Sa Vilda Marge -hotelli, jonka hurmaavalla päärakennuksella on jo 400 vuoden historia takanaan. Ylellisen hotellin huoneiden tyylissä Ibizalle ominainen boheemi elämä yhdistyy ylellisiin yksityiskohtiin ja huolella valittuihin luonnonmateriaaleihin. Hotellia ympäröi runsas puutarha, jonka tuotteista hotellin ravintola valmistaa todellista lähiruokaa samalla, kun rentoudut hotellin upealla uima-altaalla. Hieman saaren sisäosassa sijaitseva hotelli on vain pienen ajomatkan päässä pohjoisrannikolta, jonka lukuisat, upeat lahdenpoukamat tarjoavat loputtomasti salaisia sopukoita, joissa nauttia auringosta ja pulahduksista turkoosiin mereen. Hotellin concierge-palvelun kautta voit halutessasi myös tilata lukuisia eri palveluita, kuten varata pöydän jossakin alueen parhaista ravintoloista, vuokrata veneen, järjestää polkupyöräretken tai osallistua hotellin keittiömestarin järjestämälle kokkauskurssille. 

Cas Gasi 

Aivan Ibizan saaren sydämessä sijaitsee boutiquehotelli Cas Gasi. Hotelli tarjoaa ylellisiä majoituskokemuksia rauhallisessa ympäristössä, josta on kuitenkin lyhyt matka saaren rannoille, yöelämään ja aktiviteetteihin. Hotellin kauniisti entisöityä, alueelle tyypillistä valkoiseksi kalkittua taloa ympäröivät neljä hehtaaria, joilla kasvavat välimerelliset mäntymetsiköt, runsaat oliivitarhat sekä appelsiini-, viikuna, manteli- ja johanneksenleipäpuut. Hotellin huoneiden ja sviittien tunnelma on lämmin, ja niistä jokainen on sisustettu uniikilla tyylillä ja vain tarkkaan harkituin yksityiskohdin. Alueelle tyypillisiä luonnonmateriaaleja on yhdistetty ylellisiin kankaisiin, jotka yhdessä luksusvuodevaatteiden ja romanttisten vuodeverhojen kanssa luovat täydelliset puitteet rentoutumiseen. Hotelli on tunnettu loistavasta asiakaspalvelustaan, jonka takia asiakkaat palaavat tähän hotelliin yhä uudelleen. Majoituspalvelujen lisäksi Cas Gasi tarjoaa eri wellness- ja spa-hoitoja, ja hotellin ravintolan paikallisista luomutuotteista valmistetut, terveelliset annokset lataavat takuulla energiasi seuraavaa lomapäivää varten. 

 

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Pakene turistimassoja Euroopan salatuille saarille

Kööpenhaminan ainutlaatuisimmat hotellit

10 uniikkia hotellia Tukholmassa

Euroopan kahdeksan parasta rantaa surffaukseen 

Maailman 10 parasta maatilamatkailukohdetta

Euroopan nousevat ruokamatkailukohteet

Vähemmän tunnetut rantakaupungit 

Näissä hotelleissa musiikki ei koskaan lakkaa

9 Kaakkois-Aasian upeinta rantaa

0