Säästät 10 % lisää valikoiduista hotelleista – sisäpiirihintojen ansiosta. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi!

Thaimaan ainutlaatuisimmat hotellit

By Frances Doherty on 08/06/2022 in Inspiraatio

Noin kaksikymmentä kilometriä avomerelle Phuketista sijaitsee Andamaanien saariin kuuluva Koh Raya Yain saari, joka on todellinen paratiisi. Saari on suosittu sukellus- ja snorklauskohde, mutta siellä voi myös majoittua ylellisessä viiden tähden hotellissa. Kestävän matkailun periaatteiden mukaisesti toimiva The Racha sijaitsee valkeana hohtavan hiekkarannan äärellä ja koostuu 85 yksittäisestä huvilasta. Jokaisessa huvilassa on ilmainen Wi-Fi-yhteys ja ilmastointi, ja hotellista löytyy kylpylä, tenniskenttä, kuntosali ja höyrysauna. Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan. 

The Library 

The Library on viiden tähden konseptihotelli Koh Samuin Chawengin rannan tuntumassa. Kuten nimi vihjaa, hotellissa on klassikkoteoksilla täytetty kirjastohuone, ja kirjallisuusteema näkyy myös hotellin huoneissa, joissa on yksityiset uima-altaat, kalustetut patiot ja poreammeet. Lisäksi hotelli on niittänyt kuuluisuutta maailmalla tavallisuudesta poikkeavalla uima-altaallaan, jonka pohja on päällystetty punaisilla kaakeleilla. Hotellissa on tietenkin ilmainen Wi-Fi-yhteys, ja täysi aamiainen on saatavilla päivittäin lisämaksusta. 

500 Rai Khao Sok Floating Resort 

500 Khao Sok Floating Resort on aivan jotain muuta, mitä osaisit odottaa thaimaalaiselta hotellilta. Se sijaitsee Khaosokin kansallispuistossa Chiew Larn -järvellä ja koostuu 18 kelluvasta huvilasta, joista osassa on yksityinen, kelluva uima-allas. Jos perinteinen rantaloma ei ole sinun juttusi, mutta kaipaat tropiikin lämpöön, tämä hotelli on tarkoitettu juuri sinulle. Kaikissa huoneissa on parvekkeet ja ylelliset vuodevaatteet. Wi-Fi yhteys ja tilauksen mukaan valmistettu aamiainen ovat saatavilla lisämaksusta. 

The Floathouse River Kwai 

Kwai-joki lienee useimmille tuttu ainoastaan David Leanin klassikkoelokuvasta ja sen tunnusmelodiasta, mutta se on myös suosittu ja hieman erilainen tutkimusretken kohde. Joen varrelta löytyy useita eri tasoisia lauttahotelleja, joista Kanchaburissa sijaitseva Floathouse River Kwai on ylellisin. Hotellin kelluvat huvilat on sisustettu perinteiseen thaimaalaiseen tyyliin tiikkipuisilla huonekaluilla, ja jokaisessa huvilassa on oma joelle avautuva terassi. Ilmastoiduissa huoneissa on ilmainen Wi-Fi, ja aamiainen on saatavilla päivittäin lisämaksusta. 

Koh Munnork Private Island 

Koh Munnork Private Island on nimensä mukaisesti kokonaisen saaren kattava rauhallinen lomakylä, jossa voit majoittua ja rentoutua piilossa maailman katseilta. Saarelle pääsee ainoastaan yksityisellä veneyhteydellä, ja perille päästyäsi saat nauttia lomastasi täysin koskemattoman trooppisen metsän, valkeiden hiekkarantojen ja turkoosin meren ympäröimänä. Kolmen tähden hotellissa on 23 ilmastoitua huonetta, joissa on sadesuihkut ja ylelliset vuodevaatteet. Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan. 

Wishing Tree Resort 

Koillis-Thaimaassa Khon Kaenin kaupungin laitamilla sijaitseva Wishing Tree Resort on neljän tähden hotelli, jossa on yhteensä 48 huonetta ja huvilaa. Wishing Tree Resort on erinomainen tukikohta matkailijalle, joka haluaa tutustua thaimaalaiseen maaseutuun ja elämänmenoon muutenkin kuin hiekkarantaperspektiivistä. Hotellissa on ulkouima-allas, kotieläintarha, poni- ja puhveliratsastusta ja luonnonmukaisesti hoidettu yrttipuutarha. Jokaisessa ilmastoidussa huoneessa on ilmainen Wi-Fi-yhteys ja satelliittikanavat. Englantilainen aamiainen tarjoillaan päivittäin lisämaksusta. Vaikka hotellin alueella riittääkin tekemistä kaikenikäisille matkailijoille, kirsikkana kakun päällä saat käyttöösi polkupyörän, jolla on helppo polkaista retkelle ihastelemaan thaimaalaista maaseutua. 

Shantaa, Koh Kood 

“Shantaa” on hindin kieltä ja tarkoittaa rauhaa. Sitä onkin tarjolla Koh Koodin Shantaa Resort -hotellissa. Se on 20 yksityisestä huvilasta koostuva kolmen tähden hotelli ja perheyritys, jossa majoittuessasi et edes ajattele olevasi hotellissa. Jokainen huvila sijaitsee riittävän korkealla, jotta voit ihailla auringonlaskua ja merta omalta terassiltasi. Hotellin alueella on kaksi hiekkarantaa, ja hotellin laadukkaissa ravintoloissa voit nauttia aidosta thaimaalaisesta ruoasta, ja lisäksi jokaisessa ilmastoidussa huvilassa on oma jääkaappi. Koska hotelli on tarkoitettu lomailijoille, jotka haluavat aidosti päästä irti arjen kahleista, huoneissa ei ole televisiota, ja Wi-Fi-yhteys on käytettävissä vain tietyillä alueilla. 

137 Pillars House 

Chiang Maissa sijaitseva tiikkipuinen 137 Pillars House rakennettiin jo 1800-luvun lopulla The Borneo Companyn pääkonttoriksi, joka on restauroitu 2000-luvun alussa huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Hotellissa on 30 erikokoista ylellistä sviittiä, jotka on sisustettu historiallista ja modernia tyyliä luontevasti yhdistelemällä. Jokaisessa sviitissä on syvä kylpyamme ja osassa sviiteistä on jopa oma, yksityinen uima-allas. Nitra Serenity Center on hyvinvointikylpylä, jossa asiakkaita hemmotellaan erilaisilla rentouttavilla hoidoilla. Lisäksi hotellissa on kuntosali ja viherseinään rajoittuva uima-allas. Wi-Fi-yhteys sisältyy majoituksen hintaan, ja aamiainen on saatavilla päivittäin lisämaksusta. 

Our Jungle House 

Oletko joskus haaveillut yöpyväsi puumajassa keskellä viidakkoa? Nyt voit toteuttaa haaveesi Thaimaan Khao Sokissa! Our Jungle House koostuu keskelle viidakkoa rakennetuista 12 puumajasta ja 10 bungalowista, joista jokainen sulautuu täydellisesti ympäröivään luontoon. Täällä et tarvitse Wi-Fi-yhteyttä tai televisiota, sillä ympäröivä sademetsä tarjoaa riittävästi katseltavaa ja kuunneltavaa. Majoissa ja bungaloweissa on luonnollinen ilmastointi, ja ne on sisustettu luonnolliseen, rustiikkiseen tyyliin. Paksut hyttysverkot huolehtivat siitä, että voit nukahtaa rauhassa viidakon ääniin. Hotelli järjestää monenlaisia retkiä, joilla pääset tutustumaan thaimaalaiseen luontoon asiantuntevan oppaan johdolla. Lisäksi tarjolla on viidakkojoogaa ja ruoanlaittokursseja, ja kaikki aktiviteetit toteutetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. 

Iniala Beach House 

Phuketissa sijaitseva Iniala Beach House on moderni ja eleettömän tyylikäs viiden tähden hotelli, joka sijaitsee nimensä mukaan aivan rannan tuntumassa. Hotellin perustaja Mark Weingard rakennutti hotellin entisen talonsa paikalle saatuaan ajatuksen design-hotellin ja luksuslomakeskuksen perustamisesta. Weingard antoi kymmenelle kansainvälisesti tunnetulle taiteilijalle vapaat kädet suunnitella hotellin tilat, ja ainoa ohje oli, että niiden tulisi olla ennennäkemättömät mutta samalla käytännölliset ja mukavat. Lopputuloksena on täysin ainutlaatuinen hotelli, jossa perinteinen thaimaalainen arkkitehtuuri yhdistyy nykyaikaiseen kansainväliseen designiin. Kaikissa huoneissa on oma patio, oleskelualue ja ilmainen Wi-Fi-yhteys. Lisäksi hotellin alueella on ulkotenniskenttä ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntosali. Täysi aamiainen on saatavilla päivittäin lisämaksusta. 

 

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Pakene turistimassoja Euroopan salatuille saarille

Kööpenhaminan ainutlaatuisimmat hotellit

10 uniikkia hotellia Tukholmassa

Euroopan kahdeksan parasta rantaa surffaukseen 

Maailman 10 parasta maatilamatkailukohdetta

Euroopan nousevat ruokamatkailukohteet

Vähemmän tunnetut rantakaupungit 

Näissä hotelleissa musiikki ei koskaan lakkaa

9 Kaakkois-Aasian upeinta rantaa

0