Säästä ylimääräistä 10% Alennus tai enemmän valituissa hotelleissa – sisäpiirihintojen ansiostarekisteröidy nyt ilmaiseksi!

Elokuu – mitä, missä, milloin?

By Frances Doherty on 29/07/2016 in Aurinko

Haluaisitko tehdä jotain erilaista tänä kesänä? Jos sinulla on elokuussa vapaata, seuraavat 5 upeaa tapahtumavinkkiä saattavat osua pirtaasi.

Edinburgh Fringe Festival, Skotlanti - Elokuu 5- 29 Elokuu

Edinburgh

Edinburghin Fringe Festival on maailman suurin taidefestivaali, joka kattaa yli 250 tapahtumapaikkaa ja tuhansia näytöksiä 5.–29.8. Konsertit, komedia- ja teatterinäytökset, musikaalit, oopperat ja lastentapahtumat ovat vain joitakin sen tarjoamista vaihtoehdoista. Sen tuhansien näytösten joukosta löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun. Lippuja on saatavilla helposti. Niitä voi etsiä ja ostaa joko edfringe.com-sivustolta, Fringe-sovelluksen kautta, lippuluukulta tai puhelimitse. Edinburghiin pääsee niin lentäen, autolla kuin junallakin, mutta etenkin bussi- ja junamatkaa kannattaa harkita päästäkseen ihastelemaan rauhassa alueen upeita maisemia.

Feria de Malaga, Espanja - Elokuu 13- 20 Elokuu

Malaga

Tämän festivaalin historia ulottuu 1400-luvulle saakka, ja se juhlistaa Espanjan takaisinvaltausta joka elokuun kolmannella viikolla. Festivaali alkaa julkkiksen pitämällä virallisella avauksella, "Pregón de la Ferialla", joka kuulutetaan kaupungintalolta. Sitä seuraa mahtavan upeat ilotulitusnäytökset ja kymmenen päivää tauotonta juhlimista. Ulkoilmakuppilat ovat tupaten täynnä, ja ihmiset tanssivat kaduilla ja nauttivat sherryä kaikkialla kaupungissa. Jokavuotinen härkätaistelufestivaali pidetään Plaza de Torosilla. Ruokaa ja tapaksia voi nauttia kojuilla ja ravintoloissa ympäri kaupunkia.

Leipzig Wasserfest, Saksa -  Elokuu 26- 28 Elokuu

Lezpig

Etsitkö kilpa-ajoa, jonka kaltaista ei muualta maailmasta löydy? Leipzigin Wasserfest eli vesifestivaali pidetään 26.–28.8., ja se tarjoaa kaikenlaisia kilpa-ajoja yhteensä 11 kilometrin matkalla kaupungin vesiväylillä. Kulkupelit vaihtelevat veneistä itsetehtyihin lauttoihin ja hauskoihin kumiankkoihin. Tule mukaan ja kannusta suosikkisi voittoon! Festivaalilla järjestetään kyllä muutakin kuin vesikisoja, ja se tarjoaa monenlaista tekemistä kaikenikäisille. Valikoima konsertteja, teatteri- ja nukke-esityksiä, vesiurheilulajeja ja kalastuskisoja ovat myös osana viikonlopun viihdetarjontaa.

Odense International Film Festival, Tanska - Elokuu 29

Copenhagen

Odense International Film Festival on kansainvälinen lyhytelokuvien festivaali, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia elokuvia. Se järjestetään 29.8.–4.9. Se juhlistaa indie-elokuvien tekijöiden työtä antaen heille myös mahdollisuuden tavata yleisöään. Festivaalin elokuvat kilpailevat keskenään kolmessa kategoriassa, ja festivaali toimii Oscareiden esikarsintana. Elokuvanäytökset ovat ilmaisia, mutta liput kannattaa varata etukäteen, jotta voi varmistaa itselleen istumapaikan. Lennä Kastrupin lentokentälle ja hyppää junaan päästäksesi kaupunkiin, jossa ebookers voi auttaa löytämään sinulle sopivimman majoituksen.

 

Brighton Pride, Englanti - Elokuu 05 - 07 Elokuu

Brighton Pride

Brighton Pride on Yhdistyneen kuningaskunnan suurin pride-festivaali ja se järjestetään 5.–7.8. Tämä festivaali on ennen kaikkea rakkauden, monipuolisuuden ja hyväksynnän juhla aina virallisista pride-bileistä pride-kulkueeseen ja pride village party -katubileisiin. Village party tukee paikallisia LGBT-yrityksiä ja sen kaksipäiväisissä juhlissa on tarjolla mahtavaa viihdettä. Brighton Pridessa on myös monia muita tapahtumia, mukaan lukien elokuvafestivaali ja jopa koiranäyttely! Festivaalille pääsee niin lentäen kuin junalla ja autollakin. Anna ebookersin auttaa sinua varaamaan matkasi ja lennä Gatwickille, josta on vain puolen tunnin matka Brightoniin!

Sale FI

Save

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Pala aurinkoa sinulle

7 tapaa viettää ikimuistoinen juhannus Suomessa

10 kiehtovaa kävelykierrosta Suomessa

0