Shares
Share with your friends


Submit

Olemme koonneet 5 tähden hotelliyön sekä juomien ja ruokailun hintojen perusteella listan parhaista kohteista, joissa voit nauttia ylellisyydestä edullisemmin.

Thaimaa – Bangkok – 86.07

Aerial view of the Bangkok city skyline and the Chao Phraya River, Thailand.

Bangkokin hotellimaailma on rikas, ja se tarjoaa kaikkea antiikkisista boutique-hotelleista kimalteleviin 5 tähden lomakeskuksiin. Huippuhotellien keskimäärin 98 USD:n hintaisen huoneen ansiosta voit nauttia kaikista eduista, joita tämäntasoiselta hotellilta voi vain odottaa, mutta edullisemmin! Kuvittele mielessäsi huippupalveluilla varustetusta avarasta huoneesta avautuvat laajat joki- ja kaupunkimaisemat. Seikkailtuasi päivän Thaimaan pääkaupungin kaoottisilla kaduilla haluat vetäytyä lepäämään juuri tällaiseen paikkaan. Illallisen ja drinkkien nauttiminen ulkona on Bangkokissa aina kohtuuhintaista. Kaupunki on listattu maailman 10:nneksi halvimmaksi paikaksi juoda olutta!

Unkari – Budapest – 85.19

Budapest Mall

Unkarin pääkaupunki pääsi kaupunkilomakohteidemme 10 parhaan joukkoon vuonna 2016, ja kaupungin kustannustehokkuus oli vain yksi syy tähän sijoitukseen. Tonavan molemmille puolin sijoittunut historiallisesti kiehtova ja kulttuurisesti rikas kaupunki on täynnä hotelleja, jotka ovat tuulahduksia menneestä ja osoittavat vanhan koulukunnan glamouria. Hotellien lisäksi ruokailu hienoissa ravintoloissa ja viini ovat kohtuuhintaisia muihin Euroopan pääkaupunkeihin verrattuna, kuten myös yksityiset kaupunkikierrokset.

Tšekki – Praha – 90.46

Prague Charles Bridge

Praha on lukemattomilla erilaisilla arkkitehtonisilla tyyleillään, joista osa ajoittuu 800-luvun romaaniselle aikakaudelle, ehdottomasti ansainnut asemansa Unescon maailmanperintökohteena.  Monet kaupungin 5 tähden hotelleista sijaitsevat Vltava-joen rantaviivalla, niistä avautuvat näkymät Prahan linnalle, ja ne ovat lähellä kompaktisti rakennettua keskustaa. Kävellessäsi Prahan kaduilla tunnet, kuin olisit keskellä elokuvalavasteita, eikä tämän valloittavan kaupungin vetoa ole helppo vastustaa.

Saksa – Berliini – 100.12

Berlin 2

Tässä dynaamisessa kaupungissa on jokaiselle jotakin, mikä näkyy erityisesti luksushotellien tarjonnassa. Ikimuistettava ja edullinen Berliinin vierailu on helposti toteutettavissa, kun majoitusvaihtoehdot ulottuvat vaativaan makuun tarkoitetuista Ritz-Carltonin kaltaisista hotelleista übertrendikkäisiin boutique-hotelleihin, jotka huokuvat kaupungin kuuluisaa huippudesignia.

Portugali – Lissabon – 102.76

Lisbon, Portugal Skyline at Night

Tämä historiallinen mäkien rinteille kasvanut kaupunki on täydellinen yhdistelmä rikasta kulttuuria ja aurinkoista rantaviivaa. Valitsetpa sitten ylellisen rantahotellin tai jotain trendikkäämpää kaupungin keskustassa, niin matka Lissaboniin on hyvä mahdollisuus yhdistää taidenäyttely- ja museovierailut rantarentoutumiseen.

Thaimaa – Phuket – 115.05

villa hotel phuket thailand

Thaimaan suurimmalla saarella on laaja valikoima lomakeskuksia, joita reunustavat uskomattoman pehmeähiekkaiset trooppiset rannat. Tunnet itsesi helposti lottovoittajaksi lomaillessasi Thaimaassa, jossa olut ja veden kielelle tuova ruoka on aina halpaa ja helposti saatavilla, minkä lisäksi saat aina halutessasi tilaisuuden nauttia sielua hellivästä hieronnasta. Yhdistä nämä elementit yöpymiseen maailmanluokan lomakeskuksessa, minkä jälkeen sinulle jää vielä rahaa shoppailuunkin. Ymmärrät siis sen, miksi Phuket on jo pitkään ollut monen lomailijan kohdevalinta.

Marokko – Marrakech – 115.93

Marakech

Vuorten ja minareettien kaupungissa on vaikea välttyä sen maurilaisen kulttuurin lumolta sekä eksoottisilta tuoksuilta, mausteilta ja aavikkomaisemilta. Marrakechilta voit odottaa lomakeskuksen tyyppisiä hotelleja, joita täydentävät ympärille levittäytyvät kasbahit, ja jotka tarjoavat täydellisen lepopaikan keskipäivän paahteen aikaan. Kaupungin hotellit huokuvat romanttista tunnelmaa ylellisillä kankaillaan, yksityiskohtaisilla koristeluillaan ja ylevillä palmuillaan. Vietettyäsi päivän tutustuen Marrakechin monipuoliseen tarjontaan vetäydyt mielelläsi nauttimaan viiden tähden keitaan tarjoamista mukavuuksista.

 

Comments

comments

tagged: Aurinko, Kaupungit, Luxury, Seikkailu, Wellness, Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET