Säästät 10 % lisää valikoiduista hotelleista – sisäpiirihintojen ansiosta. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi!

New Yorkin parhaat persoonalliset luksushotellit

By Antti Laine on 24/09/2021 in Inspiraatio

Kun matkakohteena on New Yorkin kaltainen kaupunki täynnä luonnetta ja energiaa, on luksushotelliin satsaamisessa usein järkeä. Pienissä hotelleissa paitsi palaudut päivän rasituksista, nautit myös henkilökohtaisesta palvelusta ja viimeistellyistä yksityiskohdista, jotka saavat olosi tuntumaan tervetulleeksi ja jopa hitusen paikalliseksi.

 The Ace Hotel

The Ace Hotel on mullistanut perinteisen luksushotellikokemuksen Los Angelesissa, New Yorkissa, Palm Springsissä, Portlandissa, Seattlessa ja Pittsburgissa sijaitsevien hotelliensa avulla. Kohtuullisista hinnoista, taiteilijoiden kanssa toteutetuista yhteistöistä ja nykyaikaisen boheemista sisustuksesta tunnetut Ace-ketjun hotellit henkivät samanaikaisesti sekä ketjun tunnistettavaa energiaa että paikallista väriä. Vuonna 1904 rakennetusta New Yorkin Acesta löytyy kaksi ravintolaa: Bresling Bar and Dining Room ja John Dory Oyster Bar. Hotellissa toimii myös Stumptown Coffee -kahvila sekä kuuluisa aulabaari, jossa luovat ja yritteliäät newyorkilaiset ja vierailijat kohtaavat aina aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan.

 The Ludlow

Tämä Lower East Siden trendikäs ja sijainniltaan erinomainen hotellihelmi sulautuu sitä ympäröivään historialliseen ja taiteelliseen kaupunginosaan. The Ludlow on pröystäilemätön paikka matkailijoille, joita pienet huoneet eivät haittaa. Tilan vastapainoksi Ludlowissa pääsee nauttimaan ylellisistä palveluista ja mukavuuksista ripauksella persoonallisuutta ja jännitystä. Myöhäisillan herkkuhetkeen nurkan takaa löytyy Katz’s Delicatessen, joka on tunnettu sekä pastramileivästään että Meg Ryanin tähdittämästä kohtauksesta elokuvassa ”Kun Harry tapasi Sallyn”.

 Refinery Hotel

New Yorkin muotikortteleissa sijaitsevan Refinery Hotelin huoneiden lähes 4 metrin korkuiset katot ja kuluneet lautalattiat kunnioittavat rakennuksen teollista menneisyyttä. Entisessä hattutehtaassa toimii nyt hotellin lisäksi intiimi Winnie’s Jazz Bar and Club, joka vie aikamatkalle kieltolain aikaisen New Yorkin loisteeseen.

 Arlo SoHo

Kun Arlo NoMad vuonna 2018 palkittiin Condé Nast Traveler -matkailusivuston Readers’ Choice eli lukijoiden valinta -palkinnolla, mainittiin perusteluissa myös sen Sohossa sijaitseva sisarhotelli. Pienet mutta mukavat huoneet ja runsaasti luonnonvaloa – Arlo Soho on täydellinen paikka ladata akkuja ja suunnitella seuraavia seikkailuita kaupunkipyrähdysten välissä.

 The Broome

Kahden rakastetun manhattanilaisen ravintolan, Jean Clauden ja jo suljetun L’Orange Bleuen, pitäjät ovat laajentaneet majoitusbisnekseen avaamalla hotellin nimeltä The Broome. Soholaisen taiteilijan ja aktivistin Keith Haringin töillä koristeltu sisustus, marokkolaistyylinen sisäpiha ja tuoreet croissantit suoraan kuuluisasta Ceci-Cela-leipomosta luovat Broomeen pariisilaisen elegantin tunnelman.

 The Bryant Park

Vain muutaman askeleen päässä New York Public Librarysta ja kaksi korttelia Times Squarelta sijaitsee vuodelta 1924 peräisin oleva, tyylikkäästi entisöity rakennus, jossa nykyään toimii The Bryant Park -hotelli. Hotelli tarjoaa rauhoittavan pakopaikan kaupungin vilskeeltä, kiitos sen kehutun aasialaista fuusioruokaa tarjoilevan Koi-ravintolan sekä ylellisten yksityiskohtien, kuten kashmirpeitteiden ja egyptinpuuvillaisten lakanoiden. Lähellä sijaitseva eurooppalaistyylinen Bryant Park -puisto lisää tunnelmaa.

 The Marlton Hotel

Tämä vuonna 1900 rakennettu historiallinen hotelli on nähnyt vuosien aikana kirjailijoita, taiteilijoita ja monenlaisia boheemeja. Vuonna 2013 hotelli siirtyi uuteen omistukseen, mutta siellä voi edelleen aistia sitä eloisuutta, joka inspiroi myös Jack Kerouacia. The Marlton Hotelin kohtuulliset hinnat, Beat-sukupolven romaaneja notkuvat kirjahyllyt ja viimeistellyt yksityiskohdat tarjoavat aidon ja virkistävän elämyksen Greenwich Villagen sydämessä.

The Gramercy Park

Alun perin vuonna 1925 ovensa avanneessa legendaarisessa hotellissa renessanssi kohtaa luksuksen. Humphrey Bogart, Babe Ruth ja Madonna ovat vain muutamia tähtiä, jotka ovat yöpyneet tässä Manhattanin supertrendikkäällä Flatiron Districtillä sijaitsevassa hotellissa, jonka sisustuksessa runsaus ei ole pahe. Sen hotellihuoneiden punaiset samettiverhot ja merensiniset seinät ovat rohkea valinta, kun taas julkisia tiloja koristavat museoidenkin himoamat taideteokset Andy Warholilta ja Keith Haringilta. Kaiken lisäksi asiakkailla on pääsy New Yorkin ainoaan yksityiseen puistoon Gramercy Parkiin.

[ebookers-button-cta url="https://www.ebookers.fi/New-York-Matkat.d178293.halvat-matkat-kaupunkiloma?BRANDCID=EBOOKERS-FI.SOCIAL.FACEBOOK.BRAND-CONTENT- MERCH.GENERIC"] Matkat New Yorkiin [/ebookers-button-cta]

 

 

Lisää tarinoita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Pakene turistimassoja Euroopan salatuille saarille

Kööpenhaminan ainutlaatuisimmat hotellit

10 uniikkia hotellia Tukholmassa

Euroopan kahdeksan parasta rantaa surffaukseen 

Maailman 10 parasta maatilamatkailukohdetta

Euroopan nousevat ruokamatkailukohteet

Vähemmän tunnetut rantakaupungit 

Näissä hotelleissa musiikki ei koskaan lakkaa

9 Kaakkois-Aasian upeinta rantaa

0