Shares
Share with your friends


Submit

Thaimaan loma lupaa erilaisia innostavia aistikokemuksia, joita voidaan jakaa ja joista voidaan nauttia vielä pitkään seikkailun jälkeen. Maa tarjoaa jokaiselle jotakin, matkailijat voivat nauttia muinaisista raunioista, koskemattomista rannoista, maailmanluokan vaelluksista ja lyömättömästä vieraanvaraisuudesta, josta Thaimaa on niin kuuluisa.

Nauti juomasta Sky Barissa

Le Bua - de

Voit valita useista vaikuttavista kattobaareista, jotka paljastavat rönsyilevän metropolin, mutta yksi komeilee ylitse muiden. Matka ”Krung Thepiin” ei ole täydellinen ilman käyntiä mahtavassa Lebua Sky Barissa – saatat muistaakin sen elokuvasta Hangover II? Yli 250 metrin korkeudessa sijaitseva Sky Bar on yksi maailman korkeimmista kattobaareista. Se lupaa laajan valikoiman kausicocktaileja, jotka taitavat paikalliset ovat sekoittaneet. Kylmän oluen tai raikkaan cocktailin siemailu auringon laskiessa kaupungin ylle on täydellinen alku tai päätös Thaimaan matkalle.

Nauti thai-hieronnasta

Thai Massage - de

Varma Thaimaan vierailun kohokohta on suoda itselleen kylpylähoitoja. Thaimaalla on pitkä historia perinteisessä hieronnassa, joka on kiinalaiseen ja intialaiseen lääketieteeseen perustuva menettely. Hieronta on kaikkialla läsnä thai-kulttuurissa, ja se on laajalti tunnustettu ja käytetty parannuskeinona. Hienous on siinä, että se on helposti saatavilla koko maassa, oli se sitten rannalla, tien varressa, ostoskeskuksessa tai tasokkaassa lomakeskuksessa. Vierailijat voivat nauttia kaikkiin budjetteihin sopivasta päivittäisestä hieronnasta, jonka jäljiltä he ovat rentoutuneita, nuortuneita ja valmiita mihin tahansa!

Syö suussa sulavaa ruokaa lähes ilmaiseksi

BKK Street Food - DE
Vastakohtana lännelle Thaimaassa huomaat, että mitä halvempaa ruoka on, sitä parempaa. Ulkona kadulla syöminen on tapana Thai-kulttuurissa, ja se lupaa kirjon erilaisia makuja ja koostumuksia hörpittävän herkullisista nuudeleista mehevään, grillattuun kanaan. Koko päivän aina pikkutunneille saakka ihmiset istuvat ulkona ja syövät kadulla nauttien samalla olutta ja vaihtaen kuulumisia ystävien kanssa. Bangkokissa tämä on pakollinen kokemus ja loistava tapa nähdä vilaus siitä, kuinka paikalliset elävät.

Ystävysty elefantin kanssa

Woman and ELephants
Thaimaasta peräisin oleva elefantilla ratsastus on pitkään ollut maassa vierailevien suosikkihuvi. Kuitenkin ylivoimainen määrä todisteita muistuttaa, että tämä toimiala on vahingollinen elefanteille ja kaukana eettisestä toiminnasta. Nykyään ajatellaan, että Aasian elefantin kuoleminen sukupuuttoon ei ole vain tulevaisuudennäkymä, vaan surullista todellisuutta. Onneksi ympäri maata on syntynyt joukko elefanttitiloja, jotka houkuttelevat matkailijoita viettämään päivää eläinten kanssa kylvettäen, pesien ja ruokkien niitä. Rohkaisemme sinua etsimään eettisiä ryhmiä, joiden sydämenasiana ovat elefanttien ja elefantin hoitajien, mahoutien, etu. Näin sinulla on edelleen mahdollisuus tutustua paremmin näihin kiehtoviin jättiläisiin.

Suuntaa taianomaiseen Chiang Maihin

Chiang Mai - de
Kätkeytyneenä pohjoisen vehreään reunavuoristoon Thaimaan toiseksi suurin kaupunki tarjoaa sielukkaan vastakohdan Bangkokin vilinälle. Tämä on paikka, jossa historia ja nykypäivä elävät sulassa sovussa. Matkailijat voivat nauttia monitahoisesta kulttuuri- ja ruokaseikkailusta, eikä kyseessä olisi Thaimaa, jos kaupanpäällisiksi ei heitettäisi mukaan hieman rentoutumista.

Vieraile ihmeellisillä muinaisraunioilla

wat mahathat sunrise sukhothai historical park thailand
Lisää kulttuuria Thaimaan seikkailuusi vierailemalla UNESCO:n Sukhothain historiallisessa puistossa, joka sijaitsee Thaimaan keskimaakunnissa. Siamin ensimmäisessä pääkaupungissa sijaitsevassa puistossa on koristeellisia 1200- ja 1300-luvun palatseja ja temppeleitä. Puistoon tutustuu parhaiten pyöräilemällä. Vaihtoehtoisesti toisessa entisessä pääkaupungissa, Ayutthayassa, on helppo vierailla päiväretkenä Bangkokista. Arkeologinen paikka käsittää palatseja ja buddhalaisia temppeleitä ja on yhtä mahtava.

Saarikierros

Thailand - de
Yli 9.600 kilometrin mittaisella koskemattomalla rannikolla Thaimaan rannat ovat monimuotoisia ja niitä on runsaasti. Haluat sitten juhlia aamuun asti, sukellella eksoottisessa merimaailmassa tai paeta sivistystä; sinulle löytyy juuri sopiva ranta. Mutta miksi vierailla vain yhdellä rannalla? Voit hypätä veneeseen ja tutustua useisiin rantoihin viikon loman aikana, vaikkaki

Katso upeat Thaimaan tarjoukset

Onko loma mielessä, mutta kohde hakusessa? Löydä unelmiesi loma insipiroivasta lomahaustamme Where Next Finderista. Muokkaat hakua helposti ja löydät juuri sinulle sopivat lomat kohteista ympäri maailman. Kokeile nyt!

Comments

comments

tagged: Aasia, Wellness

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET