Shares
Share with your friends


Submit

Etsitkö jännitystä vai koko perheelle sopivaa huvia? Jokaisella rannalla on oma tunnelmansa, joten lue vinkkimme ja selvitä, miltä juuri sinun unelmiesi ranta näyttää.

Omaa rauhaa vai perhehupia?

Panoramic view of Maratea. Basilicata. Italy.

Basilicata Etelä-Italiassa kätkee muutamia turistireittien ulkopuolisia salaisuuksia, joita monet matkailijat eivät koskaan näe. Tyrrhenanmeren rannikon länsipuoli on täydellinen niille, jotka etsivät omaa rauhaa. Dramaattiset kalliot sukeltavat aaltoihin, ja lukuisista poukamista löydät aikuiseen makuun sopivan piilopaikan. Valmistaudu siis nauttimaan lomastasi kaikessa rauhassa yksin tai vain muutaman matkaseuralaisen kanssa. Jos kuitenkin etsit koko perheelle sopivaa rantaa, suuntaa silloin itärannikolle. Siellä voit nauttia auringonpaisteesta valkoisella hiekalla ja viihtyä matalassa rantavedessä, jossa perheen pienimmätkin voivat telmiä. Ei hätää, tarjolla on paljon aktiviteetteja, joten koko perhe viihtyy.

Bileitä ja meininkiä

Ibiza Beach

Mikään lista parhaista bilerannoista ei olisi täydellinen ilman Ibizaa Espanjassa. Tarjolla on lukuisia klubeja ja bilepaikkoja, joten voit bailata vuorokauden ympäri! Jos haluat hankkia täydellisen rusketuksen ennen kuin lähdet tutustumaan legendaarisiin klubeihin, suuntaa Cala Jondal Beachille. Jos Ibiza on jo vanha tuttu kohde ja kaipaat jotain uutta, tarjolla on muitakin bilerantoja: Super Paradise Beach Kreikassa, Nissi Beach Kyproksella, Palolem Beach Intiassa ja White Beach Filippiineillä takaavat hyvän meiningin lomallasi.

Viileää ja tyylikästä

French Riviera

Hohdokkaan rantaloman voit viettää Côte d’Azurissa Ranskan eteläosassa. Tarjolla on hienoja designer-liikkeitä, ylellisiä luksushotelleja ja viiden tähden ravintoloita, kaikki aivan säkenöivän sinisen meren rannalla. On helppo siis ymmärtää, miksi tämä kohde on niin suosittu kaikkien hemmottelua rakastavien matkailijoiden keskuudessa. Kroatian Elafitin saaret ovat Adrianmeren kätkettyjä helmiä. Voit majoittua boutique-hotellissa omalla rannallasi, aivan omassa rauhassa kaukana maailman menosta. Vuokraa purjevene tai ankkuroi oma jahtisi poukamaan ja nauti erinomainen illallinen. Täällä arkiset murheet tuntuvat todella kaukaisilta!

Croatia

Villejä vesileikkejä

Brazil

Brasilian täytyy olla maailman paras matkakohde niille, jotka etsivät hauskoja ranta-aktiviteetteja lomallaan. Voit surffata, kokeilla body boardia, purjelautailla, leijasurffata tai kokeilla monia muita puuhia, joiden ansiosta adrenaliini pumppaa koko päivän. Kun olet saanut tarpeeksesi vesileikeistä, kuivattele ja virittäydy joukkuelajien tunnelmaan pelaamalla rantalentistä. Illalla voitte kruunata lentopallomestarin, tai ottaa huomenna revanssin.

Comments

comments

tagged: Aurinko, Maanosat, Seikkailu, Yleistä

VIIMEISIMMÄT PÄIVITYKSET